HELMET AKU KENA REMBAT KAT TESCO SUNGAI DUA

Hype... 

Seperti yang kamu baca kat tajuk tu, cam tu lah entry aku kali ni.. Dah terang maksud nya... So xde ape lagi aku nak tulis... Yang pasti helmet aku dah pon selamat di rembat oleh mamat mane pon aku x tau... Tapi betul ke mamat? Atau pun minah? Arghh.. biar lah mamat ke minah... Aku tak mau tau... Setle kat 'sane' la nanti senang..



Yang aku tak paham tu, Helmet aku tu dah letak bawah sit.. Aku letak skali dengan helmet membe aku... Dia boleh keluarkan kedua2 helmet, kendian helmet aku jer die amik.. Helmet membe aku di letak atas moto.. Ciss.. Kalo nak amik pon, amik lah helmet membe aku.. Ehh..!! Haha.. jahat x aku..?


Tapi tak pe lah... Asalkan ko x amik moto aku dah... Nanti x pesal2 aku kena beli kereta.. Oppsss... Terkantoi plak.. Haha.. Nak amik MyVi ke Persona eh.. Opss... Lari tajuk lagik... Sudah3x... Moga2 sape yang amik helmet tu, berasap lah kepala die kalo die pakai.. Eh, boleh ke doa macam tu? Tak boleh kan? Tak pe lah, semoga hati die lembut dan tak mencuri lagi...  AMin..

~KORN~

70 ulasan:

  1. alaaa sian..bukan rezeki korn la tu nk sarung helmet tu lg sbb mgkin helmet tu akan berasap kt kepala korn kalo xkene curi..ni da kene curi, kepala pencuri la akan berasap..

    xpe doa yg baek2 padehal hati panasssssss an..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. cemana lak helmet tu nak berasap lak kat kepala korn... shuuttt... besa la panas sikit2 tu.. ahhaa...

      Padam
  2. haha..cian ko..aku pun ada benda kena rembat gak kat situ dulu..tp kat depan 7e sebelah uum tu..spek hitam aku yg 10 hengget tu pun dia leh rembat..tp tahniah r kat owg yg rembat helmet ko tu koz dia berjaya..heee..jgn marah t xhensem..

    BalasPadam
    Balasan
    1. spek hitam seploh hengget? haha... yg tuh xpe ct chery... kalo aku sempat detect sape yg rembat tu, aku aku mintak no tepon die kalo pempuan la.. ngeeee

      Padam
  3. aloo cian . haha sabar yee.. :P
    dugaan dugaan ! anggp je tu sedekah hahaha . baek tak? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. mane boleh anggap cenggitu.. sedekah kne ikhlass..

      Padam
  4. betul tu..jgn moto sude le...nangis bai..huhu..aku turut bersimpati gan ko..

    BalasPadam
  5. aku pun penah kena bro kat dpn pkns s alam

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pon kne dah dua kali masuk yg ini...

      Padam
  6. Balasan
    1. haha.. dah tu x sempat la nak tny apesal... hak hak

      Padam
  7. sakit hati ooo bila helmet kena rembat.. dibuat pulak masa tu tgh kering.. macam mana nak beli helmet baru tu.. pergh!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. taw xpe boni... time tu dah la betul2 hujung bulan... balik x pasal2 xpkai helmet.. seb bek xde pulis

      Padam
  8. kesiannya dia....pastu balik umah cam na????pakai tempurung kelapa eh???hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. balik rumah x pkai helmet... seb baek xde ape2

      Padam
  9. ko solat hajat je bg brasap kpala dia tuh.... ahahaha....

    mungkin bukan rezki ko kot..lgpon kes kecurian skg ni mlampau2 la.. xtaw mcm mana nk bendung...

    BalasPadam
    Balasan
    1. xbek lah kalo solat hajat untuk mintak keburukan...

      Padam
  10. korn punye helmet lawa kowt...
    to yg dyer amek helmet korn..

    BalasPadam
    Balasan
    1. lawa x lawa, bru lpas tukar visor kot... yg mahal pnyer...

      Padam
  11. Ala kesianya dia helmet dia kena curi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah kan.. sponser beli helmet bru plis? hehe

      Padam
  12. tesco sungai 2?? wah dekat dengan usm... bahaya ..lepas nie lebih berhati-hati..

    BalasPadam
  13. agaknya peminat tegar korn kot? haha.. nasib baik motor tak hilang.. berasap la kepala org tu nanti.. eh2 nak beli kereta ke korn?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kereta? err.. err... er.. hahaha

      Padam
  14. kesian korn , sabar jela ,
    tp teruk la sape yg curi tu ,
    motor lagi mahal kott ,
    tp helmet jugakk yg dicuri ,
    ape punye pencurikk la . haha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. oishh.. mcm mintak kne curik moto skali jer.. x mo ah.. haha

      Padam
  15. eh2 rasanya bukan mamat or minah tu.. mesti manah(gabungan mamat n minah) eeuuww hehhe gurau2!.:) xpe bro,dh xde rezeki tu..nnti beli keta ,ganti la helmet baru,leh pakai helmet dlm keta..keselamtan,heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. manah yer...... mandai lah kau...

      Padam
  16. ni mesti helmet khi ke ape ke.. slalu org rembat helmet mcm tu :D xpela.. xder rezeki.. find another :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. xde lah.. helmet laser je... helmet ni pon panas gak...

      Padam
  17. curi helmet? lawa kott helmet tu. haha.

    BalasPadam
  18. haha kalau lepas ni aku nampak kepala org yg pakai helmet tu berasap aku tau la ape sebabnya.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. jgn lupa ko sembur fire extinguisher yerp...

      Padam
  19. Hah..kena curi helmet? Kelakar lah! #Muahahaha..
    Maybe helmet Korn lebih hensem daripada helmet geng korn tu..hahaha! Si pencuri tu pun, macam takde benda lain nak curi, helmet orag jugak dia nak ambik! Pergi belilah bro!!
    Hikhikhik...

    BalasPadam
  20. agaknyerr die pnjam je kowt.. t die pulangkan le tu.. hihihi

    BalasPadam
  21. menangis teresak2 dengar cita helmet ni.
    sob sob sob. :'(

    BalasPadam
  22. hahah , lawaklah hang ni korn .
    tak pe2 , biar nanti Tuhan balas

    helmet hang lawa , sebab tu dia amekk . terkantoi nak beli kete . :P

    BalasPadam
  23. rembat merembat berleluasa . nasib skali ngn moto dan tuan moto tak dirembatnye .

    BalasPadam
  24. sabor je la.

    ehh, persona la. Baru cunggg. Haha :D

    BalasPadam
  25. alahai ciannye.. xpe, buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat la..

    BalasPadam
  26. sabar lah encik hensemmm oi. :) senyumm. :)

    BalasPadam
  27. encik korn sudah rajin membalas komen. bagus2. haha besalah tu. standard sgt helmet kena kebas. halalkan ja. ada balasan nanti tuh

    BalasPadam
  28. sian hang eh, sape la yg tak pergi sekolah tu. potong tangan kang baru tau.. kalau nak curi pun tinggal la jejak boleh kita singgah balik kan.. sabar eh korn, patah tumbuh hilang berganti..esok kita cari lain tau. i belanja u okey ;) hehehe

    BalasPadam
  29. ain ygg hambekk tue , jagn rsau . nanty ain plang balikk yea . hakhak .

    BalasPadam
  30. halamak.. kena calaih helmet mmg bnda yg scary. macam mmber aku kena calaih helmet yg baru beli semalam (sebelum hari kejadian), dalam kawasan sekolah pulak tu.. dah la time nak balik ada road block kat jalan tudm tu.. nak balik macam mana.. last2 kena pinjam sat helmet pak guard, esoknya bagi balik kat pak guard.. sampai la x tau sapa yg curik...

    (menyemakkan dgn crita mmber aku pulak) tp bro, aku tumpang simpati.. nnt beli len, naa? sgv pun x pe.. hehe

    BalasPadam
  31. en.suami jaa penah gak kena gini, tpaksa blk tanpa helemt. nasib baik dekat jer... mintak2 si pencuri tu naik moto, pastu xsiden dan pecah kepala.. hahaha... baru padan ngn muka tuh!

    BalasPadam
  32. helmet canggih sangat letu

    BalasPadam
  33. sabar jelah..huhu

    semoga si pencuri mendapat balasan kelak..

    p/s : persona g best dr myvi..serius (-.-)

    BalasPadam
  34. alor ciannye..takpe, pasni beli laa beskal, sng tau..hihi

    BalasPadam
  35. aik helmet lu je dia amik, mungkin dia minat helmet lu kot,

    BalasPadam
  36. tesco sg 2?? tesco xtra ka?? hahahaha... padan muka... ahakz...

    BalasPadam
  37. dah tu mcm mne nak balik tanpa helmet???

    BalasPadam
  38. sebab tu bila akak bawa motor en.ad selalu pesan jgn tgal helmet kat motor heret je kemana nak pi... huhuhu

    dia suh ko beli myvi tu dik :)

    BalasPadam
  39. wat malu org png ja...haha..amik myv k...aumm! haha

    BalasPadam
  40. hadoiii boleh pulak pencuri macam tu.. amik satu ja.. haha sabor jerrr lah

    BalasPadam
  41. ha sape hambek tu hempok je kepale dia..haha
    wah nk beli keta letuww..baguih jugak.tak payah helmet2,tak de org nk curi.

    BalasPadam
  42. berani dia curi helmet madu wa..nie panas nie..hehe
    x pe2 mungkin ada hikmahkn apa yg belaku..:)

    BalasPadam
  43. hahaha sejak bila KorN jadi madu Zul De ALexis ni? hahhaa..istimewa ke helmet kau KorN ?

    BalasPadam
  44. pencuri tu adalah sgt selektif. die tgk helmet mn paling memenuhi citarasanye. :D

    p/s: tukar header dh nampak. tp mn ilang gmbr tu. tetiba not available.

    BalasPadam
  45. Haha peminat misteri kot, tu psl la dia curi helmet.. keke!

    Btw, pilihla myvi, lebih futuristik ^_^ *pendapat shj.

    BalasPadam
  46. untunglah dia x curi motor lu sekali..klu dia curi terpaksa lu pakai kereta plak lepas ni.. fuhh nasib baik kan??? hakahkah

    BalasPadam
  47. haa...cepat2 la beli kete..pastu bole bawak aku jalan2..eh??? O.o

    BalasPadam
  48. kesian... ada org pinjam je kot.

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...