OVERALL BLOG AKU DAH BERUBAH

Hype...

Agak sejuk cuaca dalam ekon nie... Dah pakai sweater pon rase sejuk jugak sebab ekon.. Masuk bilik air pon dah patblas kali sebab sejuk ekon nie.. Alahai.. ekon ni, sejuk betul.. Nak tau knapa aku sejuk..? Sebab ekon ni lah.. haishhh kan dah banyak kali aku cakap sejuk ni di sebab kan ekon.. Okei cukup, xyah nak aku cakap lagi yang aku sejuk di sebabkan ekon ni...


Tadaa....!!! (konon2 nak wat seprise tapi dah konpom2 tak sepraih) Okei blog aku kini dah pon berubah hampir sepenuhnya... Cuma identiti yang di kekalkan adalah background yang berwarna hitam.. Aku memilih tema oren + hitam sebab dari pemerhatian aku, tak banyak blogger yang memilih warna oren sebagai blog mereka... Jadi aku pilih la oren kot2 boleh menarik minat blogger2 untuk singgah ke blog aku nie...


Kemudian aku gunakan tulisan berwarna putih, dan link berwarna merah + kuning.. Mak aih, banyak beno warna yang aku guna.. Dah macam *+&%$& pon ade.. Muahaha.. Kuajaq, aku kutuk blog aku snirik.. Hahahahahacum...!!!!  Tak pe lah, asalkan kamu2 boleh paham dengan penulisan aku cukup lah... *ade ke org bace?


ni lah wajah blog aku mase mule2 dulu. 
(wah..!! penmerah komen kat shoutbox aku even time ni aku xknal pon lagi sape die)


Semalam, aku tgh kushuk2 membuat header baru guna software Photoscape, ni tengah kusyuk ni.. Tiba-tiba, aku di ganggu makhluk yang agak besar badan nya menyuruh aku buat kerja.. Ciss.. cis.. ciss... Tergendala aku nak wat header... Terus xde napsu aku nak wat header baru... Malas pikir laen dah, teringat plak ader sorang blogger yang bermurah hati membuat header untuk aku hari tu... Huh.. tak payah susah2 nak wat header laen dah... Aku guna jer header tu.. Alaaa tengok lah kat atas tuh, ade header kan.. Haa itu lah header yang di buat oleh Nyte Am Life.(Lepas baca entry ni jom pakat serbu pi blog die jom). Thanks yer NAL


Okei harap2 okei lah kot dengan pembaharuan blog aku ni yerp... Tapi aku masih x puas hati lah dengan blog aku ni tak tau lah knape... Tgk je lah.. aku pasti nanti akan berubah lagik, sebab aku ni pesen cepat bosan.. Hehehe...

~KORN~

61 ulasan:

  1. haha. Samela kite. Pesen cepat bosan. Tapi hitam tetap smart kann!

    BalasPadam
  2. untung la ade org tolong buatkan header blog.huhuhu

    blog korn dh ok la. kemas :))

    BalasPadam
  3. ce ubah kaler pink. awok suke bebenor kaler pink!!!...kikiki ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pink? memang tak kan lah.. hahaha

      Padam
  4. first time datang sini agak tertarik ngan background colour oren...

    BalasPadam
  5. nice lah.. saya suka wajah baru blog ni !

    BalasPadam
  6. wah3,korn tukar baju blog..
    cantik3!! ^_^

    BalasPadam
  7. wah!!! aku sebenarnya tertunggu2 jugak entah bila la ko nak sarung header yang Nal buatkan tu. dan !! hari ni penantian aku telah berakhir.. smart bro header ni. dan, penggunaan tona2 warna yang ko gunakan dalam blog ni. aku sendiri pun tak reti nak main tona2 kaler. sebab tu blog aku statik je tak berubah2 daripada dulu. sekarang ni header je la yang baru. yang lain tetap sama.. sebab aku tak pandai nak deco2..hahahahha.

    baiklah, apa kekurangan blog ko?? biar aku jelaskan satu persatu. walaupun ko dah tau apa yang akan aku katakan.. sebenarnya blog ko kekurangan dari segi apam balik. tu je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah komen ko dah macam boleh buat entry. haha.. okei, nanti aku letak apam balik kat bawah yer.. jemput beli nnti taw

      Padam
  8. oklah blog kau dah cung. aku je malas nak ngubah. hewhewhew.

    BalasPadam
  9. winkwink ,
    oren is my favourite ,
    n background dea oren ,
    smart !
    belog nie da cun da :D

    BalasPadam
  10. maka btol la tu halaman sahabata sudah berubah..berbeza dari dulu

    BalasPadam
  11. overall ok jerh blog nih cuma ade sesetgah part atau susun atur widget dperkemaskn lg :)

    hitam hehee..kegemaran ku :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. widget yang mana tu kak shidaah? korn x sure sgt....

      Padam
  12. lawa dah ni blog kau. header tu pun smart sehh. gila ahh. haha. aku pun cepat bosan weh tgk rupa blog aku. adeh.

    BalasPadam
  13. apapun header beru tu mmg lawa...hehe....

    BalasPadam
  14. korn, pasni edit blog aku pulak :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. boleh ja.. upah tgk wayang jadik lah... nak tgk cter 3d punye.. keh keh keh

      Padam
  15. perghhh..tak lama lagi meletop macam lyssa faizureen lah ni..aww <3

    BalasPadam
  16. nal ke yg buat..knp lgi cntik dri header nur..ni nk kna nal ni..keh2

    BalasPadam
  17. eleh dah cantik sgt ni. haha btoi2. jrg jumpa blog kale orange. tahniah encik korn! haha

    BalasPadam
  18. ahah , kelakor la hang ni sejuk sebab ekon . ><
    untunglaaa .. dah cantik blog . ! osem,osemm

    sapaekah agaknye makhluk berbadan besar tu ?? HAHAH

    BalasPadam
    Balasan
    1. die ade lah makhluk yang berbadan besar a.k.a opismate aku yang kejam.. kejam.. muehehehe

      Padam
  19. okaylah ni simple. entry kebabom gak. huhu

    BalasPadam
  20. guwa dh jatuh cinta dengan blog ang nie......kemas!

    BalasPadam
  21. semart korn, mesti selalu nak mai sini.. errr, apam balik tu mana nak dapat eh??? ;)

    BalasPadam
  22. hehe, nak main dam or F1 ke hafa ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo nak main dam sila bawak dam snirik.. aku daah sediakan papan dam jer. keh keh

      Padam
  23. header semart laaa..
    sidebar pun kemain lawa.. haha
    sesuai laa utk blogger lelaki.. :)

    BalasPadam
  24. Aku memang suke perubahan blog ni..lepas ni memang beriban-riban la orang dtg sini..utk header tu, tak der masalah la..Aku ikhlas nak bg kat kau..Hope kau suka sebab simple je tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mekaseh NAL.. next month nak raya.. aku nak update blog aku lagik.. harap2 ade header part 2 untuk aku. hahaha

      Padam
  25. header baru ttu smart la. nampak rock! sesuai la dengan korn. walaupun aku tau asalnye dr popcorn. kiutnye. :D

    BalasPadam
  26. gaya, mutu, keunggulan..itulah blog korn hehe

    BalasPadam
  27. oke dah ne korn....tpi klu guna popup comment,rasanya lagi oke kot.hehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. okei.. bukan xnak guna popup komen, korn nak balas komen ni senang

      Padam
  28. ceettt , header pree ! haha . takk payah nak deco sgtt . dahh somart laah pacik!

    BalasPadam
  29. untunglah dpt header free kn..haha..aku rsa sgt ok...

    BalasPadam
  30. wah rebranding la ni...
    style gak warne oren.btul gak..byk blog purple pink ja

    BalasPadam
    Balasan
    1. yerp.. aku kekadang bosan dah bw tgk2 wane pink jer.. pepel can be consider lagik

      Padam
  31. Hai bro korn !
    Tak payah tukar dah . serius ni paling okey ! heheh

    BalasPadam
  32. hebat hebat! oren sgt blog :P

    BalasPadam
  33. Cantik bro....
    Lu pandai susun layout...nice

    BalasPadam
  34. dah smart dah ni. xyah tukar dah k. Hehee *ikutsukajer.. :P

    BalasPadam
  35. ala.. pesal gua rasa yg lama tu mcm lg ok ek? tapi yg ni pun ok gak. :)

    BalasPadam
  36. dah ok le ni Korn.. nak ubah ape lagi nih?? =P







    Luv,
    cik ana

    BalasPadam
  37. sekali air bah, sekali pantai berubah... ahakz... dah okie dah nie..

    BalasPadam
  38. yo! lama x hang kat sini..hehe mantap! tengah bulan ni pun aku nak modify blog aku blik.. header dah ada.. tgl nak letak je huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog ko dah smart la zuan.. tip top dah.. org pon dah knal identiti blog ko cemana

      Padam
  39. okei je belog ko ni korn..ade petak2 lagi..
    bleh main dam.tak pn main chess hahahakk

    BalasPadam
  40. wonderful:) hakhak..btw,header lawa tuh..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...