CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Hype..

Memandangkan kontest ni telah di cepatkan tarikh tutupnya, jadi entry ni terpaksa di publishkan lebih awal.. Sepatut nya aku nak publish lagik dua atau tiga hari, Pastu boleh plak admin blog ni cepatkan tarikh tutup nye... Jadi bila tarikh tutup nya semakin hampir, entry ni perlulah di publishkan lebih awal... Bila entry ni di publishkan, ini bermakna tarikh tutup kontest ni akan berakhir... Bila berakhirnya tarikh tutup, bermakna entry ni telah pun di publishkan.. Dan takyah nak pening, aku nak tempek banner yang aku curik tadik..!! Hew hew hew



Kenapa Aku Suka Blog Hazwan Hairy..?


Bersaksikan lampu pendafloor, aku dengan gigih menaip entry ni dalam opis sambil kaver2.. Ah, susah betul soalan ni nak di jawab... Sebab di paksa untuk menyukai blog beliau.. Boleh tak aku nak ubah soalan.. Kenapa aku tak suka blog Hazwan Hairy..? Haha.. baru lah aku ade byk point nak jawab.. Tettt..!!! Okei aku memain jer... Tapi aku serius suka blog Hairy ni.. Kalo tak, takkan lah blog die ade kat dalam bloglist aku kan... 

  • Aku ingt lagik pestime aku masuk blog die, aku da tertarik dengan header blog die mcm kat atas ni.. Smart giler beb.. Jauh beza dengan header aku yang dulu... Tambah pulak tagline nye yang menpunyai identiti tersendiri. Die pernah cakap kat aku, header tuade  maksud tersendiri.
  • Beb, entry kamu yang simple dan cool tu, menarik minat untuk aku baca di tambah pulak dengan tips2 yang boleh di guna pakai.. Cerita personal yang di tulis dari pengalaman sendiri dengan cara tersendiri tidak membosankan untuk sesiapa yang membaca nya..
  • Design blog kamu memang ssuper ohsem + simple. Tak serabut mata aku, dan pandai menggunakan kombinasi warna yang sedap mata memandang.
  • Bila aku sembang2 dengan Hairy ni, die memang ramah dan boleh di kire ade komunikasi dua hala yang bagus... Kalo tinggal jejak kat shoutbox kat blog die pon, konpem akan di jejak semula lah.. Cuma cepat dengan lambat jer, bergantung pada mase die online.. 
  • Beb, kamu memang sporting lah.. 


Aku rase tak perlu kot nak bgtau yang blog die ni dah masuk majalah remaja + Intrend baru2 ni dan bakal masuk Tv tak lama lagik.. *pandai2 aku tambah. Tapi tak mustahil kan?... Aku tak nak bgtau semua tu dan aku nak tekan kan sekali lagik yang aku xnak bgtau yang blog ni telah pun masuk Majalah Remaja + Intrend hari tu.... Haha.. Wahh.. semakin retis dah kamu yerp Hairy.. Semoga kamu dapat apa yang kamu ingin kan bab kata tagline kamu, Sejuta Langkah Kembara Impian.. *Eh, ade kena mengena ke? bedal lah..!!

~KORN~

40 ulasan:

  1. hehehe. wah wah. ini mmg terbaik. di publish, 10 min sebelum contest ditutup. Ety publish tadi jugak. before maghrib, cecepat publish. hahaha

    good luck ! :D

    Hairy dah retis dah sekarang :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye ety.. korn buat auto publish ni.. hehe.. saje je post last2 minit.. sbb smalam dah buat entry.. pastu, bru hairy ckp segmen die da nk closed

      Padam
  2. wahhh byk gak Korn join segmen skg ni..
    best of luck tau Korn !! ^___^







    Luv,
    cik ana

    BalasPadam
    Balasan
    1. minggu ni memang nak join segmen kontest giveaway je ana.. xde nak buat entry.. entry akan di skip... ke mggu dpan. =)

      Padam
  3. hoo cam bes je. nk g terjah blog beliau la hik3

    BalasPadam
  4. baru join ke? ingat dah lama join..pape pun join jugak kan...

    BalasPadam
  5. aku setuju.. dia ni memang peramah.. dengan sesiapa pun. aku pun suka terjah blog dia ni dengan harapan agar kalau dia masuk tb, dia akan panggil aku sekali.hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku harap die akan sebut name kita bile die masuk tibi nanti kan boni.. hehe

      Padam
  6. mmg smart pon header dia tuh. .header awk pun smart jgk. .

    BalasPadam
  7. haha. hazwan hairy memang retis.
    btw, goodluck korn :D

    BalasPadam
  8. Salam.

    Memang korn betul..hahahha.

    Bpa kali kona ayat kat perenggan pertama tuh, kona2, maksudnya sama juga..bikin panas je,hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. saje nak memanjangkan pendahuluan.. kekadang xde idea nak wat mukaddimah.. tu yang pusing siur tuh

      Padam
  9. waduh..korn dh join..xde hrapan la aku nk menang..hahaha brader pancung dua hadiah eak.haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. biasa2 jer entry aku ni.. rezki masing2 lah zaxx

      Padam
  10. selamat bercontest bro..gud luck

    BalasPadam
  11. rajin btol join contest..cik fadh kemain malas berlaguuuu...asal berlagu ? haha

    gudluck yer korn !

    BalasPadam
    Balasan
    1. entry ahad lpas korn da gtau yg mggu ni korn nak join segmen kontest giveaway jer.. =P

      Padam
  12. oo.. cam tu ke Hairy . femes gak noh dia . aku nak terjah blog dia la . terimakasih kerana promot .

    btw , GL . GL tu good luck laa ..

    BalasPadam
  13. haha pertama skli aku nk mntk maaf sbb ttup awal! apa2 sebab tggu hari khms nih...terima kasih weh sbb ringankan jari menaip entry nih..kau mmg sporting beb! all the best n hope dpt jd kwn blogger util end..wahhh..amin..!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. nevermind beb.. support kaw..

      Padam
  14. nak join gak tapi tak dan. huhu

    BalasPadam
  15. gud luck korn, hadiah nanti share dgn lala eh =D

    BalasPadam
  16. blog ko ape kurangnya aww hahaha

    p/s : pstt aku nak buatkan ko header amcm?

    BalasPadam
  17. gud luck..rajinnye join contest.. =)

    BalasPadam
  18. menang nt kite kerat dua hadiah tu ye korn >,< hehew. gudluck

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.... cemana la nak kerat agak nya

      Padam
  19. kau blogger list terakhir no 71 aku msuk say cmni...

    aku tgh copy link tuk d BW nnti dan smbil2 tgk calon2 pemenang..haha..penat siot!! all the best bro..

    BalasPadam
  20. niera dtg jalan2 sini jenguk blogger comel !
    all the best :)

    niera follow sini.

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  21. singgah..happy blogging...dtg dr contest yg sama...

    http://www.safiyahezora.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  23. salam kenal:)
    kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
    bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  24. dieya datang sini dari contest yang sama
    follow mollow kamu, good luck ya

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...