REVIEW FOLLOWER 888 ~ JOM TERJAH

Hype..

Ini merupakan first entry untuk bulan puasa. Jadi aku tak kire, samada dah lambat ke, belum ke, aku tetap nak mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam terutama pengunjung blog aku ni... Semoga kita sama-sama memanfaatkan bulan yang mulia ini dengan sebaik nya...


sumber gambar kat SINI

*******************************************************************************************************************************************


Hari ni aku nak review seorang lagi follower blog aku yang telah memfollow blog aku.. Entry ni agak lewat sedikit di sebab kan kekangan masa dan tempoh penggunaan internet yang agak limit sekarang ni... Dan mase untuk bw pon yang mane sempat jer.... Ah kita layan jer la dulu...






Seperti biasa setiap kali aku review jer mesti pempuan.. Hehe.. bukan aku memilih yer... Tapi aku memang akan review nombor follower yang chantek sikit... Di ulang, NOMBOR follower yang chantek, bukan follower yang chantek...  Pernah gak aku review lelaki mase nombor 222 hari tu... See, aku tak memilih kan.. Hehe...


Pemilik blog TENTANG KITA ni di beri nama Fariza Fairuz... Macam mana aku tau..? Haha.. dah terang2 ade tulis kat header blog die kan... Umur beliau 28 tahun dan berasal dari Teganu.. Tetapi awas untuk jejaka di luar sane, kerana beliau dah pon berkahwin... 






Kat blog akak ni ade beberapa resipi yang boleh di praktikkan di bulan puasa ni... Bulan tak puasa pon boleh juga di praktikkan sebenarnya.. Selain tu ade jugak tips2 yang boleh kita amalkan dalam kehidupan seharian... Dok tengah aku wusha2 blog akak ni ternampak plak entry YANG INI... Terliur beb bulan posa nih.. Hehehe...


Okei.. Yang pasti akak ni pon sempoi.. Kalau anda tinggalkan jejak kat blog die, nnti die akan datang semula ke blog kamu... Jadi Jom kita ke blog akak ni... Cakap tau datang dari blog Korn.. Keh keh keh... Takde paksaan yang ini... Jadi, jom ke sini :


~KORN~

61 ulasan:

  1. Dah lama follow blog beliau. :)

    BalasPadam
  2. wah cantik no tu kalo cina dikatakan ada ong ma hehe

    BalasPadam
  3. hahahahahaha. aku faham bro.. aku pun sama jugak. pelik betul. tiap kali review, pasti akan teriview kaum awek.. tak tau napa.. puas aku nak buang gejala tak elok ni, tapi tetap bertandang jua ke benak dan sanubari aku..hehehe.. apa2pun, selamat berpuasa bro.. semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu keberkatan kepada kita semua..amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. ye ke? bagus lah mane taw kot melekat dengan ko sorang nnti.. hahaha

      sama2 kita memanfaatkan bulan yang mulia ini

      Padam
  4. kenal kak ni . best la singgah blog dia . pasti komen- mengomen sekali :)

    BalasPadam
  5. selamat berpuasa ye.. nak ke blog tentang kita jap ye :)

    BalasPadam
  6. wah dah sampai 888..... angka untung tu......
    tahniah kepada tentang kita.....

    utk Korn....remy ucapkan selamat berpuasa.... salam ramadhan utk korn sekeluarga......

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berpuasa jugak untuk remyrezza...
      wah ucapan macam korn ni dah kawen je.. hehhee

      Padam
  7. KA nak g terjah blog die jugak ler hehe

    BalasPadam
  8. korn pilih kasih..korn pilih yg cantik je...hahaha ( nada mngejek bebudak dulu2..:P) salam ramadhan bro..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. kau la macam bebudaks...

      Padam
  9. salam ramadhan ye korn . puasa betul2 , jangan curik makan ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah stakat ni belum pernah lagik nak curik2 makan..

      Padam
  10. salam ramadhan korn:) slmt berpuasa..selalu terjah blog tu:)memang best blog nyer.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam ramadhan jugak pecinta pinky

      Padam
  11. Balasan
    1. slamat berpuasa jgk abg kerol

      Padam
  12. Balasan
    1. hoho.. tahniah nape? mekasehh

      Padam
  13. hehe.. cikgu rupanya berjaya jadi follower 888 :) comel nombor.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. korn pon bru tau die akak ni cikgu. hehe

      Padam
  14. Wahhh, kakak cikgu comel! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah.. cikgu chomel yerp.. hehehe awk lagi comel.. ehhh? hahaha

      Padam
  15. selamat berpuasa korn ! huhuhu

    dan hai kak fariza ^^

    BalasPadam
  16. owh, 888 sgt masyuk no tu ;)

    BalasPadam
  17. Yalah!! aku terjah blog dia kata datang dari korm review..ehheheh
    Selamat puasa bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. okei2 slamat berpuasa hanif

      Padam
  18. hehehe perghhh 28 dah kawin..awal gak..kalau komen kat blog dia kene hati2...silap2 kene plangkyung ngan husband dia.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa taw xpe.. kalo kne pelangkung aku tak bertangggung jawab.. haha

      Padam
  19. wahhh... untunglah korn. hehehe...

    BalasPadam
  20. Selamat Menyambut Ramadhan dan menunaikan ibadah puasa. Sebentar lagi akan terjah blog yang ke-888...nombor cantik tu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berpuasa jgk buat Mutallif yerp... =)
      jom pi terjah

      Padam
  21. cikgu fariza ni antara pgunjung setia dan pengomen setia jaa ni tau koorn.. mmg best dan sporting!

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah. ye ke kak jaa... best nyer

      Padam
  22. wah~ ada resepi !
    mari terjah :)

    BalasPadam
  23. tahniah en.korn.. bertambah follower dan pembaca setia.. sorry datang lewat malam, siang busy malam pun busy..hehe

    BalasPadam
  24. wa follower ke 999 lu tak review pon :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. asyik ko je aku nak review... eh ye ke? haha

      Padam
  25. nyesal aku korn..klu tau baik aku unfollow pastu follow kat 888 tu ekekekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa tu lah.. apesal ko x wat cenggitu jerp.... okei jaa

      Padam
  26. rajin Korn buat review..akak ni rajin komen2..entry lame2 pn die komen

    BalasPadam
  27. mekasihhhhhh korn & semua yg terjah dari sini. terharu rase. ade mase, berkunjunglah selalu ye. sori, lambat sikit respon. ;)

    BalasPadam
  28. hihi... cikgu fariza rupanya... deqla mmg kenal sgt2 dia ni..dah lama jadi kwn dia dlm blog.. :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...