1st Giveaway by Jaakechik Corner

Hype..

Kali ni aku nak join Jaakechik Corner Giveaway.. Seperti biasa, kalo nak join perkara wajib mesti la kena letak Banner.. Gedebushhh..!! *sound effek letak banner.




Disebabkan entry ni aku tulis di kampung a.k.a Perak, jadi di sini aku nak senaraikan 3 kawasan menarik yang aku rase menarik lah boleh kamu lawati kat Perak ni atau dengan lebih spesifik nya Kuala Kangsar ni..


  1. Galeri Sultan Azlan Shah
  2. Istana Kenangan
  3. Air Terjun Ulu Kenas


Sebenarnya Galeri Sultan Azlan Shah dan Istana Kenangan merupakan dua buah tempat yang tak jauh mana pon... Didalam galeri Sultan Azlan Shah kamu boleh melihat barang hak milik Sultan Perak... dan Istana Kenangan pula kamu boleh melihat istana yang di bina pada masa dahulu tanpa menggunakan sebatang paku.. Hebatkan binaan orang dahulu..? Selepas kamu penat melawat kedua2 tempat ni, ape lagi, boleh la kamu pergi mandi manda di air terjun Ulu kenas ni...


Wah.. tertarik pulak aku tengok hadiah yang boleh menang shawl tu... Mintak2 lah aku menang shawl tu.. Tapi bukan aku yang nak pakai.. Aku nak bagi mak aku lah.. Kan raya dah nak dekat ni... hehe.. Okei time to tagging... Nasib lah sapa yang kena tag ni. 




Okei, kepada yang tak di tag nama nya pon boleh join sama.. Tekan jer banner yang berkelip2 macam  lampu nak raya tu... macam2 hadiah ade.. Topap, kontek lens, shawl, header, dvd, mp3, seterika, astro, set sofa, almari, trofi, jam tangan, sebuah kereta Alza 3 pintu, rumah berkembar, dan macam2 lagik lah yang lumayan.. Apesal..? X caya ke? Okei kalau nak tau aku tipu ke tak ape kata jom ke Blog  http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/.. Kat sana nanti kamu boleh tengok hadiah nya yang betul.. Dan jangan lupa join.. Due date : 30  Julai 2012..

~KORN~

27 ulasan:

  1. aku ni nama je duk Perak tp istana tu mana penah g lagi. Ulu Kenas tu dulu ada la pergi masa sekolah, tp pas orang cerita sana ada antu xjejak kaki kat sana dh ;) huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. hantu tu kalo ikutkan kat mana2 pon ade.... gambar hantu kat ulu kenas tu pon xtau la betul ke tak.. ade yang kata superimpose jer.. tak tau lah mane betul, mane tak

      Padam
  2. amboi letak banner siap ade sound effect lgi. hakhak

    best of luck korn :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe. sound effeck tu la yang menarik kan lagi sesebuah filem... ehh.. ape aku merepek ni... hehe

      Padam
  3. haha pandai2 je kamu tambah menambah ye..
    kereta alza 3 pintu,rumah berkembar la apetah lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. saje je nak tarik perhatian

      Padam
  4. haha pandai2 je kamu tambah menambah ye..
    kereta alza 3 pintu,rumah berkembar la apetah lagi..

    BalasPadam
  5. nak shawl nak shawl

    kbai -,-

    BalasPadam
  6. orang perak rupenye encik korn ni ... :)

    BalasPadam
  7. hamboi.... hadiah byok nyer!
    jenuh, org ntanya jaa nanti hahahhahaaa...
    btw, tengkiu korn sudi join ya....
    jaa ingat nak tutup selepas jaa balik dari usm nanti. usm dekat ngn korn ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... saje je nak bagi gempak... sebab tu korn tulis, kalo tak cayer, sila tengok kat blog kak jaa.. hehe

      Padam
  8. shawl bg cheery la korn...i loike..kihkih

    BalasPadam
  9. breder korn..tq2 tag aku yg xseberapa hensem ni,hahaha adess.. puas mncari sbnarnya bila ko tgl jejak kata ditag..rupanya kat zex zaidi..haha cute miut plak aku rasa nama tu..mcm nk tukar nma je,hahah anyway..gudluck n tq lg ..:)

    BalasPadam
  10. esok pemenang GA akan diumumkan tau. sila alert ya korn!

    BalasPadam
  11. esok 31/7/12 pemenang ga akan diumumkan. sila alert ya...

    BalasPadam
  12. salam korn. xpe la x menang shawl pon.. jgn majuk2 ok.. hehe.... dpt topup pon ok ape. bak semula no.fon korn boleh. lupa la hari tuh jaa tulis kat mana.. soryy....

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...