Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida

Hypee...

Setelah sekian lama di ajak oleh tuan empunya, baru hari ni aku berpeluang untuk menjoinkan diri dalam giveaway ohsem beliau siapa lagi kalau bukan Kak Shida ni... Wah, hari ni merupakan hari last untuk giveaway ni taw..... Seperti biasa banner harus di tempek...!! Gedebushh...!!! (sound efek)




Kepada anda semua jom lah kita join di saat2 akhir ni, ade banyak kot hadiah yang korang boleh grab di sini... Tapi jangan lupa untuk like dan follow sponsor hadiah di bawah ni :

E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
DhiyahShoppe                               GAnContest
Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
Marliyana (138)                             - Rafhanah Blogshop (96)
Nurnie (14)                                     - Nurjamal83 (234)

Jadik, ape lagik, jom lah kita join.. Masih sempat lagik kalo nak join nie haa... Aku nak tag ekshelli.. tapi masa tak mengizinkan lah.. Kepada yang bace entry ni, secara otomatik anda di tag.. Terpulanglah nak join ke tak, tapi jom lah join.. JOm Jom Jom Jommmm join...!!!!! Sila klik banner untuk join.. Kak Shida, Korn dah join ni.. Hehehe...

~KORN~

21 ulasan:

  1. good luck bro ! hope menang.hikhik

    BalasPadam
  2. Good luck KorN..kalau menang tu, kongsi2 la..hehe

    BalasPadam
  3. odebes...adiah share ea...hehe

    BalasPadam
  4. lama dah aku tak join benda2 cengini

    BalasPadam
  5. waa , ramainya sponsor . gud luck ! :)

    BalasPadam
  6. Otomatik di tag yek....
    Ayat power...hehehehhe
    Tapi aku rasa aku tak larat nak men klik semua sponsor tu ler bro...hehehehhe

    BalasPadam
  7. heh heh.. gud luck ye bro..hehehe

    BalasPadam
  8. dear korn,
    gudluck ok ..senarai pserta dah kua jom semak no.peserta masing2 ;)

    BalasPadam
  9. gudluck geng! bersaing lah kita..haha

    BalasPadam
  10. pergh ramai sih sponsor..x larat nk mngfollow..ekeke all the best 4 korn ^^

    BalasPadam
  11. dapat skirt kasik aku ea, mihmihmih :p

    BalasPadam
  12. Gigih sungguh korn join eh.. bagus2.. :) moga ada tersakut salah satunya..

    BalasPadam
  13. makin teringin nak wat contest ni.hehe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...