KENTUT DIAM-DIAM, SEDUT DALAM-DALAM

Hype...

Amacam tajuk aku hari ni? Best tak..? Harap best lah... Untuk intro, Aku nak memperkenal lagu suam2 kuku ni yang pernah popular kejap beberapa hari... Kentut diam-diam, sedut dalam-dalam... Lagu yang di nyanyikan tiga orang lelaki ni merupakan OST filem Kentut-kentut Cinta... Okei ayat ni aku salin semula dari penulis lirik nya sendiri... Kalo korang tak pernah dengar, dapatkan di pasar2 malam terdekat anda, kata penulis lirik nya lagik... Sape penulis lirik nya..? Cik ApzalSukasukisuku kot... (maap xde backlink)



Entry aku hari ni xde kena mengena sangat pon dengan tajuk.. Aku cuma nak nak mention kat part Diam-Diam tu jer.. Diam atau dalam bahasa omputehnya Silence.. Jeng Jeng Jeng... Dapat hint tak..? Dah la,  mla nak berteka-teki dah.. straight to the point je, Aku nak review SilenceBlogz... Haa.. kan setel masalah... Takyah nak berbunga2 sangat ayat nya...



Untuk GBS - Geng Blogger Sengal ni mungkin lah dah kenal pemilik blog SilenceBlogz ni.. Tapi ape salah nya jom lah kita berkenal-kenalan lagik dengan pemilik blog nie... Kat Fesbuk nya name Mr Potia CasaDelaRossa.. Jap jap nak menempek header blog beliau...







Nampak tu berkedip2 header nya.. Kau hado..? [Rase macam nak mintak Potia sponsor header untuk aku lah, plishh..!!!] Bukan Silence biasa kata nyaa... Okei sebenarnya kat blog Potia ni ade macam2 gadjet yang di buat sendiri.. Macam mane die buat aku pon tak pasti lah.. Dia ade kelebihan dalam buat gajet nya.. Sebagai contoh, entry terbaru beliau jugak adelah gajet pesal Ensem + Cun.. Ape tu? Haa jom lah pi blog die...



Knapa tibe2 aku review blog SilenceBlogz ni..? Haha.. Sejujurnya ade berkaitan entry yang lepas yang pesal domain free tu... (padahal MKSyahir dah konpem2 dapat punyer).. Selain tu, nak promote member and support blogger each other.... Haa ape lagik, jom lah ke blog SilenceBlogz ni.. dan macam besa kalau pi sana tu, cakap la sikit yang kamu ni dtg dari blog Korn.. Cheewah nak gak promote blog aku.. Kah kah kah.. memain jer... Nak cakap buleh, x cakap pun x per... Jangan tak pergi lak...




~KORN~

31 ulasan:

  1. haha engat sapola kentut td :p ok nk p terjah blog silence sat. piunggg~

    BalasPadam
  2. aaa..tajuk kau memang perghhhhhhhhhh la korn! jarang2 orang brani bt lagu cam2..hoho

    ok,will visit tht blog..b silent ok..shhhhhh

    BalasPadam
  3. kdg2 berdiam diri itu lebih baik!

    BalasPadam
  4. haha ..terbaik korn..mudah mudahan dpt di sponsor haha

    BalasPadam
  5. nk ckp kita dtg dgn rela hati..bukan sbb korn.haha

    BalasPadam
  6. good luck bro..ramai pesaing la nih =) kalau wa tak menang pon wa harap budak2 GBS gak yg menang =)

    BalasPadam
  7. dah banyak kali jenguk blog beliau.. :)

    BalasPadam
  8. Oh Potia... PPP dah join dia ... segala butang sudah ku clik

    Poscard PUASA ko ditag http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/sila-carik-gambau-memasing-p.html

    BalasPadam
  9. hahahhaa..kemain lagi tajuk tuuuu.

    BalasPadam
  10. zassss terjah!!kene diam2 lah ye..hoho
    tq korn 4 ur opinion.but u meant background ke haeder ke ape?

    BalasPadam
  11. mesty korn tgh kentut wktoo tulis entry nie..
    hahaha

    BalasPadam
  12. hamboi...tajuk xley bla...hehehe
    Kak Bunga nk langgar balik pakai kapal titanic...huahuahua

    BalasPadam
  13. arghh aku tak buat lagi entry ni.aku baru siapkan segmen si Zul ngn Ain Dzaya.huh

    BalasPadam
  14. nak pi terjah la nak berkenalan dengan dia.. dengar2 kata dia hensem ^^ kekeke..

    BalasPadam
  15. Tajuk entry..perhh buat sya tertark nk baca..hee..singgh sini yar:)

    BalasPadam
  16. korn kalau hang kentut diam2 xpe, tp orang yg sedut dalam2 tu yg mau pengsan dibuatnye tau ;)

    BalasPadam
  17. terbaik la tajuk...haha.. TERJAH!!

    BalasPadam
  18. cehhhh . tak de kena mengena langsung ! hahha

    BalasPadam
  19. dah siap terjah n follow blog dia..hehe...
    bila nk review blog merepek jaa pulak? muahaha...

    BalasPadam
  20. hahaha.. kentut diam2 sedut dalam2 rupanya nak reviewblog je?hehehe

    BalasPadam
  21. amboi, apzal 3 suku? ehhh ! hahaha

    sedap nme pilem tuh, nnti gua usha kt kdai :D

    BalasPadam
  22. oh...potia...

    #agak2 cte tue kua tb x???#

    BalasPadam
  23. menang kalah lu org semua kawan2 terbaik wa... thnks Korn baru dapt komeng... x berapa sihat sangat ni.. amponkan aku korn... kekeke

    BalasPadam
  24. hehe.. nvm la mr potia.. its okeih... slamat berpuasa mr potia

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...