KOTAK KOMEN MACAM LYSSA FAIZURREEN

Hype..

Beberapa hari lepas aku dah tukar kotak komen kat blog aku... Dan kesannya ade la beberapa orang komplain.. Sorry la to all my fren.. Aku nak tukar angin sikit.. Nak buat pembaharuan sikit... Dah tak pakai pop up comment dah.. Sekarang pakai embedded.. Paham ke term ape aku mrepek ni..? Tak pe lah kalau tak paham, abaikan jer...


sekadar hiasan


Sebenarnya hari tu aku ade wusha blog Lyssa Faizureen.. *jangan cakap kamu tak kenal Lyssa pulak.. So mcm best je komen berantai yang die guna kan tu.. aku tertarik la nak guna macam tu.. Then bila ada orang komen, senang sikit lah aku nak reply ape yang orang tu komen kan.. 


Kemudian ape lagik, bukak new tab laju2 aku search kat google 'kotak komen macam Lyssa Faizureen'.. Then toinkkk.. terpacullah tutorial segala macam tutorial.. Yang bukan dari Lyssa pon ade.. Kepada Lyssa, thanks ye 4 the tutorial.. *bajet Lyssa nak baca blog aku.. Hew hew hew



Okei.. aku rase minggu ni aku macam malas nak taip entry lah. sebab minggu ni aku nak join kontest - giveaway - segmen yang telah di invite beberapa orang blogger... Aku nak support jugak lah membe2 blogger yang sempoi yang telah anjurkan kentest - give away - segment tu.. Okei, tunggu entry yang akan datang yerp... Haa.. dan lagi satu, kalau aku join segmen2, kontest2, giveaway2 tu, kamu join lah sama yerp... Baru lah meriah...


~KORN~



57 ulasan:

  1. kenapa aku tak dapat nak buat kotak komen mcm Cik Lyssa tue ek ? Huhu T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha... cuba dan cuba lagik...

      Padam
  2. tolong joinkan segmen utk gua sekali.

    BalasPadam
  3. huuhuhu.join jgn xjoin..menang nnti hadiah share ngan aku..:P hikhikhik

    BalasPadam
  4. Rajinnya meriahkan contest / segmen. Baguslan bro Korn. Good luck =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

    BalasPadam
  5. owh macam tu rupanya...abg korn yg hensem buat kotak komen cmnie..hehe

    bg sm oke jgak cmnie kenas.

    BalasPadam
  6. bak mai tutorial..haha !

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha. mana boleh. nak singgit

      Padam
  7. buat lah tuto jugak. bole ikut nnt. zera ni blogger cikai je. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. blog korn bukan utk tuto lah zera.. goole je tuto ape yg zera nak

      Padam
  8. selamat bercontest dan bersegmen ye KorN

    BalasPadam
  9. hang tukar pi la kotak komen macam mana .. aku komen jaa . hahahha

    selamat bersegmen! hew hew

    BalasPadam
  10. lau join kontest or GA jgn lupa tag Lala =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. okei lala.. kalo korn ingat, korn tag nanti yerp

      Padam
  11. kite malas nak tukar kotak2 komen..wahaha..

    wah, selamat bersegmen lepas ni..:)

    BalasPadam
  12. tak pe korn lama2 nanti depa biasa la tu dengan kotak komen baru korn :) jom2 aida pun sama banyak benor org tag ha. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. harap2 cam tu lah kak.. semoga dorang cepat biasakan diri.. hehe.. ok jom2..

      Padam
  13. ouhh , gini . okea lhaa nie , adee srcoll plaak . lagii nmpak kmas :)

    BalasPadam
  14. hujung2 minggu ni nak buat apa lg, jom jalan2 ;)

    BalasPadam
  15. tikah pun nk join contest je. nk dpt hadiah. hahaha

    BalasPadam
  16. hahahaha... sempoi jgak kotak komen macam ni kan.. nanti aku nak buat lah.. senang orang nak komen. tak payah keluar popup lagi..

    gud luck bro.. kalau menang tu, jangan lupa 50-50 dengan aku.heh heh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala BONI. ko x yah la wat cenggini. nanti susah la aku nak komen blog ko

      Padam
  17. nk kotak komen macam korn. hahahaha

    BalasPadam
  18. kalau dpt pape kongsi sekali.. ekeke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. mane boleh.... tak boleh.. hehe

      Padam
  19. xbrpe nk phm, tp dh phm kot :D cool gak cmni korn :)

    BalasPadam
  20. Waaahhhh . Dia dah buat KOTAK KOMEN MACAM LYSSA FAIZUREEN lahh . hihihii . Terharu sebab tetiba title tu , nama Lyssa yang terpapar ! ahahah .


    Haaa . Gud ! lepas ni , balas lah semua komen2 org tu ye . Fenat nak balas ohh ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sambil gosok2 mata, tgk2 nama lyssa
      *pengsan 11 saat jap..
      wah pestime lyssa komen blog aku..
      rase nak pitam ni... tulun tulun..
      haha.. thanks lyssa

      Padam
  21. korn..meh2 join GA sayepp heheee ^_^

    BalasPadam
  22. wahhh. tak sangka blogger lelaki pun follow tutorial.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesti la kne folo tuto. kalo x cemana nak wat belog

      Padam
  23. fuhhh. Lyssa komen tuuu. Haha

    tak pernah lagi join GA atau contest :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo tak pernah jom la join tihah.

      Padam
  24. aku kdg2 follow jugak tutorial lyssa. tp kdg2 tu xmnjadik. trus fed-up. hahaaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa la tu... kalo x menjadi follow la tutorial blog lain plak..

      Padam
  25. awh..cik pon tergoda gak ngn komen cenggini..hewhew

    BalasPadam
  26. dtg tempek komen dekat kotak komen macam lysaa faizureen =)

    BalasPadam
  27. aku x reti gateway2 ni. noob gler aku. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo x reti, terai lah join skali dua ape salah nya..

      Padam
  28. ok.. pet xtaw.. haha.. noob gak pasal it ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro..aku nak buat jugak cam lyssa buat tuh..tp aku tak tahu la nk buat... kan templaye bru pnye mana ada design > edit html > expand widget template.. benda nih aku cari lama dah tak jumpa2...tolong aku bro..huhuhu

      Padam
  29. ehem~ wahh dah ade style baru la kotak komen Korn ! hehe








    Luv,
    cik ana

    BalasPadam
  30. pehhh..hebak la ang...lyssa sombong betei dgn wa...mentang2 la wa bukan tomboy..hah!

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...