CERITA CINTA AKU DAN DIA

Hype..

Kadang-kadang, cinta nie ajaib.. tapi, aku dah tak percaya dengan "true love".. bagi aku sekarang, guys are sucks.. tapi, entah kenapa, hati yang selama ini dibatukan menjadi lemah setelah membaca nota darinya?? adakah hati ini telah berjaya dibuka kembali?? sungguh aku tidak sanggup untuk dilukai kembali...


Eh, sejak bila Blog Korn ni ade kata2 cinta di permulaan ayat ni? Takkan lah Korn di lamun cinta pulak ni?  Haa.. amacam mukaddimah aku kali nie..? menusuk qolbu tak.. Hehehe.. aku ade sikit lagi nak sambung mukaddimah ni sebenarnya.. Capat2 baca bawah ni..


"love is a great feeling that can not be expressed with words .. love can make you smile .. but .. it also makes you cry .. you who will bring color to your love .... and as for me, i will make sure you are charmed with my love.." 





Ayat cintassss lagik... Arghhh.. adekah Korn betul2 di lamun cintasss ni.. Muahahaha... okei2 straight to the point, aku mempersembahkan CERITA CINTA AKU DAN DIA.... Oh tidak, Korn benar2 di lamun cintasss...  Hahaa.. Merepek betul lah... 


Okei Pestime aku bace mukadimah yang aku tulis tu, serius telah menarik minat aku.. Kenapa..? I have no answer for that question... Dah aku suka nak wat cemana... Okei, sebenarnya itu lah prolog novel CERITA CINTA AKU DAN DIA yang di terajui oleh Zafrul dan Larissa... Siapa pulak Zafrul dan Larissa ni? Jom kita ke blog bawah ni..




Okei aku dah terlayan dengan cerita novel blogger ni.. Siapa Larissa..? Siapa Zafrul..? Adekah cinta mereka bersatu..? Jom lah kita sama2 baca novel ni.. Knapa aku suka bace novel ni..? Kerana setiap episod semua pendek2.. Ape lagi, jom kita ke blog pabilahatibersatu.

~KORN~


32 ulasan:

  1. cehh .. aku ingat ada kisah cinta hang ...
    rajin sekarang layan novel cinta . haha

    BalasPadam
  2. berbunga-bunga lah blog ni..hahha

    insha Allah, kalau ada masa terluang, NAL akan adalan segmen II

    BalasPadam
  3. jaa baru balik dari penang! nak merajuk lah ngn korn..tak datng jenguk jaa pon..huhu...

    BalasPadam
  4. dh tangkap cintan pulak ngn cite dye. hohoho

    BalasPadam
  5. blum ade msa yg ckup utk bca novel msa skrg ni -.-

    smpat bc entri korn jek hehe >.<

    BalasPadam
  6. perghhhhhh ! mukadimah...meleleh-leleh. hahahhaha

    BalasPadam
  7. hmmm... menusuk sangatttt hehe

    BalasPadam
  8. emmm..aku tak tahu nak cakap ape..ingatkan ini kisah kau..haha
    nyway thanks sbb introduce blog tu, aku memang sedang meroyan skrng ni..muahah

    BalasPadam
  9. ni dah macam iklan tv.hehehe
    hurmmm novel online ka

    BalasPadam
  10. pulangkan korn!! hoih sesapa yg culik korn tu pulangkan! pulangkaaaaaaannnnnn! sebelom aku repot kat bomba dan penyelamat!

    BalasPadam
  11. oh cendol mls bace novel2 ni..tp bile korn kate pendek2 je baru la interested skit nk bace..oh dah pegi bce..mmg best tp ade sambungn plak..tak sabo nk tunggu

    BalasPadam
  12. wah korn x sangka layan jugak citer cintan cintun ni yek hehe

    BalasPadam
  13. wa~~ korn.. terharu weyh.. nangis kejap... korn, thanks for the support.. i'll do my best for that!! love ya, friend..:)

    BalasPadam
  14. ini tidak adil ini tidak adil!
    dulu wa buat novel korn x bace pon..huh!haha
    k fine,masa tu wa tak tahu lagi wujudnya blogger arjunapopkorn.hik3

    BalasPadam
  15. amboi..haha..ingt kan apa lah tdi...

    BalasPadam
  16. err~ mukadimah tu mcm kata2 hati tiap wanita yg putus cinta. kihkih~

    BalasPadam
  17. ohh novel..k fine, gimme five. haha

    BalasPadam
  18. kalau ko baca pun hati ko boleh terbuka kembali, aku rasa aku nak try la baca.. biar cepat sikit aku kawin..hahahahaha

    BalasPadam
  19. owh, pelik jgak tgok entry..
    tbe3 korn tgkap jiwang..
    hehhehe

    BalasPadam
  20. ewaaah.. jiwang gak korn ni ek? kui3

    BalasPadam
  21. macam best je..nak terjah skrang jugak(^_^)

    BalasPadam
  22. haha aku ingat aku tersalah masuk blog tadi. jiwang semcam. ingatkan kau tengah feeling2 baik punya ke dengan gerpreng kau. hahaha

    BalasPadam
  23. hahhaha...jarang dgr laki suka baca novel cintan cintun neyh....http://eimah2328.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Haha! Terkono.. Ingatkan betul2 kisah cinta Korn tadi.. Rupanya novel.. Kekekekeke..~~~

    BalasPadam
  25. haahahaha... ko pon baca weyh.. not bad la walaupon aku x minat sgt jiwang2 ni...^_^

    BalasPadam
  26. ohho....tirah layan novel bergmbr je...kihkihkih

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...