REVIEW FOLLOWER 666 ~ JOM TERJAH

Hype...

Perkenalan kami semasa aku blogwalking kat blog die, aku telah tertinggal Botol air 100Plus kat blog die, kemudian die datang blog aku untuk pulangkan semula 100Plus tersebut... Sweet tak perkenalan kami.. Kepada yang tak paham, sila abaikan dan terus baca ke bawah.... Kepada Cik Teddy, ni haa yang kamu tunggu ker.. Hehehe...




Ni merupakan header nya yang ala2 comel gitu kan. Pemilik blog ni memilih tema berwarna purple untuk keseluruhan blog nya. Tengok lah header die pon semua da nampak ala2 purple kan.... Ditambah pulak dengan doodle yang shomel2...


Okei straight to the point, pemilik blog ni Perempuan... Yeah... Pempuan lagi... Peewit... Hew hew hew... Name empunyer blog ni ialah Fariha Hayati... di ulang, Fariha Hayati.. Perempuan okei.. Alahai sweet nya nama.. Sesuwiit tuannya jugak.. Aku rase macam nak tempek je gmbar die kat sini, tapi bagi merespek tuan blog, aku xjadik la nak berbuat demikian...


Umur Fariha ni aku x dapat detect lah plak... Tapi lebih kurang 20-an lah.. Kalau lelaki2 kat luar sane nak ngorat die, sila lah lawati blog die... Apakah status beliau? Single ke? In Relationship ke? Engaged ke? Married ke? Divorced ke? Haaaa... Sila bace entry die yang  bertarikh 13 Januari yerp....




Okei xtau dah nak merepek apa lagik... Jadik tunggu apa lagik jom lah terjah blog Fariha Hayati ni.... pastu kalo pegi tu, cakap la kat cbox die tu 'Datang dari Blog Korn'.. Hehehe... Kalo xnak pon xpe.. Ni blog die...




 Okei. Stop sini dulu lah... Tunggu je lah next review 777 yer plak pas ni yerp...Bila tuh ntah laa... Hehe.. Semoga kamu2 hepy2 dan senyum2 sentiasa... Full Stop..!!

~KORN~

28 ulasan:

  1. hahahaha.. tu la ko.. seb baik trick ngorat tu masih lagi relevan , kalau tak, pasti dia takkan pulangkan botol 100plus tu. pasti dia akan sembur je 100plus tu..hahahhaa

    BalasPadam
  2. oh ini ya fariha yg merampas takhtaku..huahaha

    korn korn korn,aci x nk unfollow pstu nk jdi yg ke 888?ekekeke

    BalasPadam
  3. eh eh :p saya follower korn yang 000 aitu , korn tak review pun >_< :p

    BalasPadam
  4. bertuah dia! comel nombor!

    BalasPadam
  5. cik teddy ni femes you.. untunglah. haha

    BalasPadam
  6. aku syak korn angau ngn tuan blog pepel ni...hahak

    BalasPadam
  7. doodle kat header tu milik sahabat apit =)

    BalasPadam
  8. Ok..nanti kau terjah blog 666 ni...hahhaa

    BalasPadam
  9. nak unfollow lah~~~hehhee :)

    BalasPadam
  10. saya juga teringin direview encik korn. Yehaaa. Hehe. Tahniah ler 666 tu. :) sweetnya perkenalan. Hehe

    BalasPadam
  11. wahhh ape lagi, kau ngorat ka dia. kompem cair punya!

    BalasPadam
  12. korn..kalo 888 lagi ong hehee..xlma je tu 777 pejam celik jerh dah smpai heheee ^_^

    BalasPadam
  13. hye..! pagi2 singgah sini sambil bersarapan..! waaahh..! thanx sangat2.. terharuuu nye..! sampai nk mengalir air mata.. hehehe.. (^_^)

    BalasPadam
  14. dia xdpt hadiah ke?selalu org bg hadiah..hehehe..sorry sy singgah sini..

    BalasPadam
  15. wah cntik num...jom support blogger tu.:))

    BalasPadam
  16. Sat g gua sampai kat itu belog..

    BalasPadam
  17. yelah kanda, dinda dulu tak dak pon review2 ini tidak adil tidak adil (lgu penakut yuna )
    :P

    BalasPadam
  18. nak jadik folower ke 1111 :P

    BalasPadam
  19. Wahh, tahniahh. Alahaii, tinggal botol 100 plus yer. sweet la jugak .kihkih

    BalasPadam
  20. semoga bertambah follower dengan cepat lepas ni :)

    saya nak terjah blog dia kejap..hehe

    BalasPadam
  21. wah..da dkat dkat 700 da "die hard fan" hang korn..tahniah3..=)

    BalasPadam
  22. org kata 666 tu no setan.. betol ke?

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...