CONTEST KE-2 HAZWAN HAIRY

Hype...

Pagi Selasa ni, sbelum aku melangkah keluar menyusuri jambatan Penang yang pernah berliku ni, aku nak join Contest by HAZWAN HAIRY... Ape mimpi budak nama korn join contest ni ntah laa... Sejak kebelakanan ni nampak je Segmen, Contest mesti ade niat nak join... Tapi aku join yang simple2 je lah... macam contest ni... Okey, stop bebel jap, seperti biasa banner akan di tempek... Nahh..!!




Smart pulak header mamat sorang ni, colorful jer.. Tak macam header aku, hitam putih ala2 taik cicak jer... Huish da larik topik ni.. Aku nak join contest ni... Straight to the point jer lah....



Saya suka Membaca kerana....
dengan membaca aku mengenali ABC sampai Z, 
dan dengan membaca aku lebih mengerti kehidupan duniawi 
di samping tak lupa kehidupan yang kekal abadi nanti.




Dah pon siap, dan aku dah pon nak bertolak... So kepada kamu2 yang nak join gak CONTEST ni sila2 rajinkan diri untuk kelik blog HAZWAN HAIRY kat bawah sini...


Due date : 15 Mei 2012

Pssttt....!!!!! : Jangan lupa rajin2 kan gak kelik iklan tepi tu.. (Padahal aku tau ramai yg akan buat tak tau jer)... Okey Full Stop

~KORN~

13 ulasan:

  1. haha ketawa beb bca entry nih menarik sgt..btw
    terima kasih bro sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

    hepy blogging bro...haa nk gtau header blog ni ada msd tau sbb tuh lah calourful...hehe..done follow juga..

    BalasPadam
  2. psstt...wah2..nur pun xjoin lgi..cpt je kan dia..keke..gud luck

    BalasPadam
  3. ye ye je ayat ko tu... nyampah aku.. hahahhaa

    BalasPadam
  4. wow.. follow the leader... =)

    BalasPadam
  5. wah menarik tu..ahak2..kalau ada masa boleh jon..^^

    BalasPadam
  6. singgah kat sini

    dari contest yang sama . good luck :D


    dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  7. Best la slogan,best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    BalasPadam
  8. hye..dtg dr segemn sama..done follow u..jom join segmen ni pulak..ada hadiah mnerik menanti anada!http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

    BalasPadam
  9. wah, terbaik juga slogan kau. Tahniah sebab masuk top 25. Aku juga ><

    BalasPadam
  10. nak ucap tahniah sebab slogan awak listed t0p 25..gud luck utk seterusnya.

    BalasPadam
  11. Dr segmen yg sama...
    Tahniah sbb tersenarai TOp 25.. =)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...