MENGIDAM NI UNTUK ORANG PEMPUAN KE

Hype...

Selamat pagi.. Daripada penghayatan aku, mengidam ni kebiasaanya lebih kepada golongan wanita yang hendakkan sesuatu... .... Kebiasaannya, wanita mengandung lah yang selalu mengidam ini itu.. Sang suami plak, terpaksa berkorban demi isteri... Tetapi berbeza pulak dengan kisah yang aku nak cerita nie di mana mengidam bagi orang lelaki...


Yang mengandung ni orang pempuan, tetapi yang lelaki plak yang mendapat effect mengidam nya... ini kisah satu iaitu sepupu aku... Baru2 ni wife die mengandung, tetapi yang lebih2 nya die... Mengidamkan nak makan kerepek pisang mak aku... Time tu mak aku x sihat, aku lah yang kne menjadi mangsa pi tebang pokok pisang... Masuk hutan kot, seram aku.. BUkan seram ape, masa tu tengah kecoh kat kampung aku ade ghimau.. Kalo x caya tengok SINI.. Auuummmm... buat nye terjumpa aku, mana aku nak larik..




Alamak, dah terlari sikit cerita... Kisah dua plak ialah abang ipar aku... Mase tu mengandung anak kedua kot... boleh di katakan seminggu abang ipar aku ni muntah2... Uwekk sana.. Uwekk sini... grrr.... Mengalahkan orang mengandung... Untung si isteri sebab suami yang kena cam ni kan sebab selalunya isteri yang muntah2 nie... Eh, ape kne mengena cerita ni dengan mengidam? macam xde ape2 je.. hahaha...


Okei cerita ketiga, akak aku.. Die ni aku pelik sikit... Kebiasaannya, orang kalau mengidam mesti barang makan... Nak makan ini lah, itu lah, macam2 lah nak makan nya... Tapi akak aku ni die asyik nak bau puntung rokok... Erkkk? Puntung rokok..? Giler btul... Hari2 kalo boleh die nak bau puntung rokok tu... Nasib baik amik bau jer, buat nye akak aku nak isap rokok tu, Naya jer...

copy kat google

Huhu, nanti aku harap kalau lepas kawen nanti jangan lah bini aku mintak pelik2 kat aku sudah... Tak pe, aku sanggup je kalu aku yang terkena ngidam ni, asalkan isteri aku x mintak pelik2 dengan aku.. BUat nye die nak  naek ferrari sebiji, haa mane aku nak pinjam... Giler... Tapi kalo bini aku mengidam nak bermadu, mungkin akan di pertimbangkan.. Haha.. Okei, kidding...

Pssttt....!!!!! : Yang lelaki plis klik SINI dan SINI...
Yang wanita lak klik kat SINI dan SINI..
Tenkiu

~KORN~

22 ulasan:

  1. kah kah kah..mengidam madu ya? perghh..kawen byk lah ang.. aku pun nak bini aku mengidam madu..ahak2 :P

    BalasPadam
  2. mengidam tu for lelaki pun ada

    BalasPadam
  3. korn dgn SM sama je, gedik nak bini ramai ye :P

    BalasPadam
  4. Tak penah lagi denga org ngidam nak bau puntung rokok. Cemana r akak kau bleh ngidam camtu. Adehh. Pelik tp benar. Hehe.

    If bini ngidam nak bermadu tp bini carikkan calon, hah cemana? Buatnya dea pilihkan yg tak menepati citarasa kang. Haha.

    Btw, if aku ngandung nanti. Aku cadang laa, if tade rasa ngidam pun nak buat2 jugak lah ngidam. Tyme tu laa nak mintak memacam ye dak? :P

    BalasPadam
  5. memang ada kes begitu abg korn.
    eh? wanita punya perut,
    lelaki dapat nama.

    eh

    BalasPadam
  6. madu??? caittt...sgaje dikaitkn..

    BalasPadam
  7. hahha. aku pun harap begitu.. moga2 bakal isteri tak mintak pelik2.. :D cukup la sekadar yg "abang" mampu.. hahhaa..

    BalasPadam
  8. apesal tanam pokok pisang kat hutan? eh dulu penah kuar topik pagi kat hotfm pasal mengidam.. mmg lawak2 giler... paling x tahan, ada minah tu dia mengidam nk mkn nasi lemak tp kn pakai helmet... ada y mengidam nk gigit jalan tar pun ada... kah2 lawak giler

    BalasPadam
  9. Kelasss! Akak dulu masa mengendong suami yg tolong muntahkan... dan tolong mengidam keh keh keh... dia belasah makan nenas serawak tu sebijik dia sorang jer boleh?? Akak lak yang cool ha ha ha ^_^

    BalasPadam
  10. AMBOI ADA HATI NAK BUKAK CAWANGAN.
    HUBBY JAA X PENAH PUN MGIDAM MASA JAA PEKNEN DULU. jaa aja. untung dia x merasa!

    BalasPadam
  11. berharap biar si suami yg mengidam dan uwek uwek time preknen nanti

    kikiki

    BalasPadam
  12. kalau bab mengidam ni dh jadi fikiran luar sedar pulak smpai boleh mintak benda pelik2

    BalasPadam
  13. bese la 2,time 2 la nk manja2..nk test husband pon ya..

    BalasPadam
  14. pernah gak dgr camtu. wife pregnant, husband yg mengidam. mengidam ok lg, ada yg muntah2. hihihi.. macam2. :)

    BalasPadam
  15. aku xpreggy pon mengidam jugak.. hahahaa !

    BalasPadam
  16. gila mu mengidam madu, grrrr

    BalasPadam
  17. hihi . pelix pelix je owg mengidam nyh kan . wahhh mengidam bermadu ye tak ?? tak mkne nye . hihi . popuan tak kn penah setuju klau bermadu .hihi :D wewittt

    BalasPadam
  18. cehhh kalo bini korn tu mengidam nak bermadu mmg untung ke kamO la ye dak??
    asam boiii btol

    BalasPadam
  19. laki lg kuat mengidam...haha

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...