BLOG ARJUNAPOPKORN TUMPUAN RETIS

Hype...

Best tak tajuk aku hari ni...? Amacam... Sebenarnya aku da lama nak gtau cter ni... tapi malu tau... Serius malu.. malu sampi merah pipi macam ala2 pakai blusher... Yang pakai blusher pon x semerah pipi aku ni haa... Okei takpe, buang jauh2 sifat malu ni kejap, sebab aku nak bgtau gak yang ade retis2 datang blog aku....


Sejak semenjak dua menjak lepas aku tukar dari FIBOX ke CBOX yg merah2 darah tu, memang kat situ la port retis2 ni melepak... Siyess..  Eh, kamu ni macam x caye jer aku cter... baik kamu caye, sebelum aku tunjuk bukti2 ni karang... Okei fine xnak caye, Aku bukak fail balik nak cari bukti kejap yerp... Okei Tengok ni haa...



See.. Korang nampak tu haa... ROSNAH MAT ARIS datang blog aku... katanya "mak suka bila korn nak blanja mak tu"... Opsss terkantoi plak aku nak blanje kak Ros ni... Tapi bila masa plak aku nak blanje die ni..? Xde plak aku mesej2 die cakap nak blanje... Konpius mak... Eh, aku plak dah biasakan diri mak mak ni...  Hahaha...


Kat bawah tu plak ZIANA ZAIN... Fuhhh.. Sape x knal akak yang nyanyi sambil kening terangkat2 tuh...  Ade ke die nak ngorat aku... Serammm kot... Kak Ziana ni dah la ade laki, anak pon ramai, xkan nak ngorat aku... Ish ish ish... Plis akak jgn buat saya rase bersalah plis plis plis.... Dah.. Cukup...  bukti retis lain plak...




Yang ni plak retis blog... Sape la xknal HANIS ZALIKHA... kalo x knal  jangan dok berblog lah yew.. Hew hew hew...Korang jeles x Eka ni tak pi blog korang.? (Eka nama manja aku mesej die)... Sempat lagi die ucap selamat malam kat aku... patut lah hari tu aku tidur lena sepanjang hari dengan mimpi indah... Hew hew hew... Bukan retis tempatan jer tau.. Luar negara pon ade... X caya? Tengok ni...



Perghh... MARK ZUKERLBERG... Sempat lagi die ber-Hey You dengan aku... x sangka betul... Eleh, kamu jeles la tu kan kan kan... Hahaha.. Nyampah btul... Auummm... Dalam sibuk tengah berkahwin Zukerlberg ni, sempat lagi die datang blog aku ni... Hohoho... terharu sambil merah muka macam pakai blusher lagi...


Dah dah dah.. Aku xnak sambung lagik retiss lain2, tunggu je la entry lenkali yerp... Dah dah dah.. Kamu2 jangan nak jeles sangat yerp... Nanti ade lah tu yang komen, Untung lahhh.. Untunglah... Hahaha...  Tah ape2 jer... Okei xmau dah nak bagi kamu jeles... Bye2.. Full Stop..

~KORN~

34 ulasan:

  1. Haha. Rosnah Mat Aris datang blog ni. Dasat dasat.

    BalasPadam
  2. ahahahah..btul2 ke main2 ni??confuse2

    BalasPadam
  3. x lama lagi jadik retis jugak la korn

    BalasPadam
  4. haha dh femes kan! retiss pn msuk..ahha..nma aku apasl jd 3?grrrr

    BalasPadam
  5. haha! mark tu pon ade jugak! layan jew lah... hahaha! HEY YOU! :D

    BalasPadam
  6. alah jelesnyaaa. kahkah. untungla retiss. untunglaaa.

    dusta je semuanya. hewhew :p

    BalasPadam
  7. aku nak tanya ko ni.. kenapa pic cbox yang kedua tu ko ada padam2 tutup warna hitam tu? hurmmmmm

    BalasPadam
  8. wowowo! retis datang tu. untunglahh. haha.

    BalasPadam
  9. hehehehe terbaek rosnah mat aris tu hehe

    BalasPadam
  10. huh!!! ramai peminat kau Korn..hehehe

    BalasPadam
  11. kah3..ramai retis dtg tu...auw....jeles2..haha

    BalasPadam
  12. perghh korn pon dah jadik retis -,-

    BalasPadam
  13. ergh...hadoi..untunglah dia

    mark zukerlberg pun mai usha blog dya...

    BalasPadam
  14. untungla..blog kornn retiss je singgah hehee...hanis zalikha tu..perghhh.. >.<

    BalasPadam
  15. dasattt nye retis2 yang datang menyinggah tuuu.
    hahaha
    :P

    BalasPadam
  16. kah kah kah..bangga jap jd madu ang..eh? ahaha :P

    BalasPadam
  17. aku pun artis jugak....asal xde?


    pergh..

    BalasPadam
  18. sumpah aku tak kenal hanis zalikha tu, errr maknanya aku kena setop blogging la yepp? kbai :p

    BalasPadam
  19. kahkah kdg tu tukang spam ads jek

    BalasPadam
  20. keknis ke? waw. tahniah korn :P

    BalasPadam
  21. hahahhaha..


    kan.. artis lawat retiss (blogger fames)

    BalasPadam
  22. hahahaha.. keje sapa la tu??? ni mesti keje budak2 yang tak bermoral ni..hahaha

    BalasPadam
  23. bertuah kau leman ada retiss dtg jenguk belog~ hahaha

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...