SEGMEN SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN



~ ENTRY INI MELEKAT DI ATAS SEHINGGA 25 MEI 2012~
~UNTUK ENTRY TERBARU, SILA SCROLL DOWN. TERIMA KASEH ~

Hype...

Untuk pertama kalinya aku mencari blogger untuk di masukkan ke dalam bloglist aku pada bulan JUN. Aku nak cari blogger2 yang sempoi dan boleh di buat member... Okei how to join. Simple jer... Cam ni...




1. Buat satu entry bertajuk "SEGMEN SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN"
2. Tampalkan header cam kat atas ni kat entry anda.
3. Dah siap. Link kan entry anda kat comment di bawah.
4. Dah pon siap,


Sila Baca :
1. Tak wajib untuk follow blog aku, tapi aku semesti lah aku akan follow blog korang.
2. Segmen ni bermula sekarang sampai 25hb Mei 2012 jer.
3. Kepada yang dah ade dalam bloglist, anda tidak boleh sama sekali terlibat dalam segmen ni. Kalau join gak, kene denda sepertimana kesalahan menari tiang iaitu 25 hengget...


Aku hanya mencari 30 orang blogger sahaja. Untuk 5 yang terawal aku akan masukkan terus ke dalam bloglist on the spot. ini konfirm punya. Manakala kalau melebihi 30 org blogger, aku akan tapis2 la yang berikutnya.. Dan sekiranya anda terpilih antara 30 orang tu, pastikan entry anda di updet.. Jika entry tidak di updet melebihi dari 5 hari, anda akan di remove on the spot..


Okei, adakah anda bogger yang aku cari...?? Hihi ayat macam Rosyam Nor dalam Pilih Kasih.. Maaf yer kalau penggunaan "aku" dalam entry ni terlalu kasar.

Mereka yang Dah Join

1. http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
2. http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
3. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
4. http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
5. http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
(Lima org ni di masukkan terus ke bloglist)
6. http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
7. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blloglist-korn.
8. http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
9. http://farhaniszul-98.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blogist-korn.html
10. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
11. http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
12. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
13. http://diaryindana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
14. http://masammanischenta.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
15. http://sufimusafir.blogspot.com/2012/05/saya-nak-join-bloglist-korn.html
16. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
17. http://jagungkekuningan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
18. http://noranitaali.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
19. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
20. http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
21. http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
22. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
23. http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
24. http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
25. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
26. http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
27. http://arjunakirana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
28. http://blogremajaelit.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
29. http://krilmohd.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
30. http://aku-innocent.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
31. http://shud91.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html
32.  http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html


~KORN~

75 ulasan:

  1. adinda tak boleh join , ok bye.

    BalasPadam
  2. salam. yeay ! saya join ! =D

    http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  3. hai, jaa join jugak...

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  4. kalau dh ade dlm bloglist boboy cmna korn?nk kena remove ker?haha...akan aku join ptg kang mau kuar dlu..jgn lp beli mjlah remaja ok.. :p

    BalasPadam
  5. Saje nak komen je. Segmen tak join kut. Hi Korn! :D

    BalasPadam
  6. Nak join :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  7. nak join juga.. :
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  8. nk join gak..
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  9. perghhh retis up kan populariti!!!!!!! aku pong x penah wat segmen2 lagik ni... bravoooooooooooooooooo adik

    BalasPadam
  10. Saya pun nak join gak! Hehe..

    http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  11. tengkiu. korn...
    sukaaaaa.......sgt2!
    jaa dah letak korn dlm bloglist jaa jgk. jom la tgk...

    BalasPadam
  12. saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blloglist-korn.

    BalasPadam
  13. join !

    http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  14. hai lama x siggah sini.. wah ada segmen ek..gud luck

    BalasPadam
  15. Anis join abg Korn . hewhewww . kayy .

    http://farhaniszul-98.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-blogist-korn.html

    BalasPadam
  16. salam saya join :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  17. joined!!~

    http://luluselalu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    tenkiu.=)

    BalasPadam
  18. okeh!! aku suka segmen ni. tapi satu kemusyhkilan aku, kenapa dalam bloglist ko ada diri ko sendiri?? hahaha

    BalasPadam
  19. http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    :D

    BalasPadam
  20. wah korn mcm best je . eyh laila ingat nk buat freeebies rasa2nya dpt smbutan x . bg pendapat sikit :http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/membalas-comment-dan-freebies-nak-tak.html

    BalasPadam
  21. Nak join ..

    http://diaryindana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    Thankyuuu :)

    BalasPadam
  22. nak join

    http://diaryindana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    thankyuu :)

    BalasPadam
  23. yea..dah boleh join..orang ke berapa pun taktaw..!

    BalasPadam
  24. tak link kan apa korn ? tak faham ni
    hihihi

    BalasPadam
  25. http://masammanischenta.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum (:

    http://sufimusafir.blogspot.com/2012/05/saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  27. wah....sape y bertuah tu ye..hee

    BalasPadam
  28. untung la hari2 leh mengadap blog sampai masa terluang tu dihabiskan menjoin segmen. hehe,,. :D gudluck kawan~

    BalasPadam
  29. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  30. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  31. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  32. KorN..aku nak join jugak..hehe

    http://jagungkekuningan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  33. nak join gak...
    *sambil cari2 baju rimau utk tarian tiang*
    hahaha :p

    BalasPadam
  34. rajin benor korn ni eh. all the best! :D

    BalasPadam
  35. baru ngade nak mnyebok..kekeke

    BalasPadam
  36. teringin nak join..

    http://noranitaali.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  37. okey, dh siap!

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  38. kita tak reti join segmen la awakk.
    lagipunn jarang berapdet blog kita tuu.
    :')

    *tiba2 pulak guna kita awak. hehe
    :P

    BalasPadam
  39. itew nk join jugk blh x..hehe..bru smngt nk join...argh,,kecewa2....
    guling2

    BalasPadam
  40. AKU JOIN BRO KORN

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    jom baca entry terbaru aku.
    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/review-filem-hebat-my-way.html

    BalasPadam
  41. nak jugak! tp x sempat nk join T__T

    BalasPadam
  42. Singgah bro..aku xde bloglist so x join la kot..

    BalasPadam
  43. wah2 buat segmen la..hihi

    insyallh nnt klu kerajinan fatin join yer :))

    BalasPadam
  44. datang support korn

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  45. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  46. http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  47. Ok En Korn.. dah join.. http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  48. bloglist ni nanti kau letak kt mane?sidebar?

    BalasPadam
  49. JOIN
    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  50. sye join taww... ^_^ http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  51. Ok bro..Rabu aku join....

    BalasPadam
  52. adakah aku dalam bloglist sedia ada? hurm hurm

    BalasPadam
  53. wah rmai nyaaa join .
    tak jd lah . opssss .

    BalasPadam
  54. banyaknye korn?adakah aku masih berada dihatimu?kahkahkah

    BalasPadam
  55. Nak join tp malu lah kalau tak terpilih LOL

    BalasPadam
  56. all the best brother..we all suppport u :-)

    BalasPadam
  57. aku nakkkkk joinnnn... jap2 buat entry dulu sbb nak jd yg ke 30 :)

    BalasPadam
  58. http://arjunakirana.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  59. Assalam saudara... tuan hamba join !

    http://blogremajaelit.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  60. tak tercapai hasrat nak join...kebiziaaaan

    BalasPadam
  61. oh hooo bestnye.tp x boleh join sebab my belog jarang update . internet selalu siput vavi so payah nak on9
    :) oh yeeahh dtg melawat KORN .

    BalasPadam
  62. aku join juga la..

    http://krilmohd.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  63. aku mau join jugak. tp mcm full dah tu aku tgk. wakaka. xpa lah. lain kali XD

    BalasPadam
  64. join > http://aku-innocent.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  65. assalamualaikum bro Korn cheq nak join boleh dak...
    tgk cm dh ramai je..tp lantak ar.x dpt msuk bloglist pn xpa..sja suka2 join..hehe :)

    http://shud91.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  66. saya join...
    http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-join-bloglist-korn.html

    BalasPadam
  67. ramainya............. arghhH! jelesh nak join gak.. tapi baru wat entri.

    BalasPadam
  68. untungla...ade arjuna dlm senarai tue...

    BalasPadam
  69. Dear Korn... tq ye. suka3 dah ade kat blog list u!

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...