ALA2 DISKAVERI CHANEL : GOOGLE

Hype...

Hari ni dah 4 Mei.... Kalo x cayer tengok la kalender.. kan 4 Mei kan.. ? Chait... tu pon nak gtau.. mcm la kamu2 xde kalender seniri kan... Oyeah... Hari ni hari jumaat... Kann... Jadi kne la pgi semayang jumaat.. tu pon nak gtau gak.... Adei... Nampak sangat aku xtau nak buat ape ngan pendahuluan ni....


Dah lama rase nya x masukkan entry Ala2 Diskaveri Chanel ni... Ari ni aku cuma nak kongsikan mengenai Google... Ala yang Google tu.. Ok setiap kali kamu klick kat Google pasti ade ruangan search tu kan.. Kebiasaan nya akan keluar macam ni...






Kebiasaan nya akan terpaparlah macam ni... Tapi mesti jugak kamu pernah malihat paparan yang sedikit luar biasa berbeza... Pernah kan... *Sila anggukkan kepala tanda YA.... sebagai contoh, aku kepilkan bersama seperti kat bawah-bawah nie...





















Kekadang tu comel2 je aku tengok,, kreatif dorang buat dengan kalerful nye... Tapi korang ade terfikirkan tak, knapa kadang2 jer ade yang comel2 ni...? Dan aku pon kekadang terfikir2 kan jugak Nape eh... Rupa2 nya baru lah aku tau, di sebalik ikon comel2 ni ade peristiwa tersendiri... Macam mana nak tau mende tersebut senang sajer. Cuma halakan mouse anda ke ikon tersebut... Dan akan terkeluar lah macam ni...









Senangkan.. Okey itu saje nak di kongsi dengan kamu2 semua.. Terima kasih jika sudi bace dan jangan lupa klik SINI dengan rela hati dan ikhlas.. Dan kalau rajin lagik klik la sume churp2 kat tepi tu.. timeKaseh.. Full Stop..


lain2 entry berkaitan

~KORN~

11 ulasan:

  1. google tu memang sokmo tuka2x.. baru lah tak boring bile melihatnye.hehe

    BalasPadam
  2. rajin je google ni kan..huhu

    BalasPadam
  3. banyak koleksi Google...
    Support me by daily voting me Blogger Of The year..boleh kan...

    BalasPadam
  4. uiksh..ko siap buat kajian kan??hehehe

    BalasPadam
  5. yg best zip tu... boleh tarik2.. hehe..

    BalasPadam
  6. laaaaaaaaaaaaaaaaa...aku baru tau

    BalasPadam
  7. kajian yg sgt2 tepat..

    BalasPadam
  8. menarik sangat2!! tak semua orang terfikir nak selongkar....ok korn terima kasih berkongsi...hehe

    BalasPadam
  9. yeke? lorrr..ezzat baru tau la..haha sungguh ketinggalan zaman... btw, thanks sudi jenguk blog ezzat. huhu mmg xsmpat nak update..busy study.. rindu kat blog korn.. :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...