SEGMEN CIK MUN : komer tanyer, Cik Mun jawab !

Hype...

Okei.. Segmen ni aku telah di tag MK Syahir sebenarnya... Jadi bagi memeriahkan majlis, aku pon join lah.... Ooo Cik Mun, anda dah ready dengan soalan dari Pak Cik Korn ni..? Hew hew hew... Alamak lupa syarat wajib plak... Nahh banner di tempek... Debusssshhhh...!!!! (Sound efek yang agak keterlaluan)





Name blog teman : Korn Is My Name. (Kalu tak percaya, sila scroll up, tgk kat header)


Soalan Untuk Cik Mun... (maaf soalan nya agak panjang sikit la Cik Mun)
Katakan lah satu hari ni, Man jumpa dengan Mun. Pastu Man ajak Mun jadi super power.. dan Man pun jadi la SuperMan... manakala Mun plak jadik superMun...Ini baru situasi nya.. haha.. soalan yang ini..
1. Apekah pakaian yang akan di pakai SuperMun? Superman mesti lah pakai spender kat luar kan...
2. Apekah power yang SuperMun inginkan... ?
3. Kalo Korn jadik Christiano Ronaldo, dan satu hari Cik Mun tgh tunggu kat bus stop, Cik Mun terjumpa Korn a.k.a Ronaldo, ape tiga soalan pertama Cik Mun akan tanya pada dia...?



Huarghhh Maap ler malam tadik baru tengok Superman.. Mood Superman masih ade dalam diri ni haa... Hahaha.... Cukup lah tanya tiga soalan... Nanti lagi byk soalan di tnya, lagi mrepek la plak... Btw, Smoga Cik Mun hepy2 selalu... Okei.. Full Stop...

Mangsa tag aku :
Miz Novexx ~ (sebab die baru follow aku), kendian
Nuzul ~ (sebab nama dia paling ata kat cbox aku), dan
Nita Ali ~ (sebab die baru updated kat Bloglist June aku)....



Pssttt....!!!!! : Aku nak mintak maap la kepada blogger2 yang telah mengetag aku untuk aku join contest, segmen dan giveaway kamu yer... Yang mane sempat, aku akan join lah... Maap maap dan maap lagik...

19 ulasan:

  1. haha... ok ok, thanks tag tapi taktahu join ke tidak.
    tengok pada mood rajin ke malas, hehe :)

    BalasPadam
  2. wahh..mencabaq gila soklan hang..kalau segmen aku dah lama aku cancel xD

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen abam..hehehehe

    BalasPadam
  4. pening baca soklan korn1 kesian cik mun nak mjawab nanti...kakakakaa...

    BalasPadam
  5. Iskkk..soalan IQ tinggi ini kau kasi kat Mun ni Korn...
    mesti pening dia nak jawab..hahahahha

    BalasPadam
  6. hahah . tnye soalan smpai ke situ pula. papepon, GOODLUCK

    BalasPadam
  7. ko pandai men bola ke nak jd christiano ronaldo? poker ko pandai la main kn?

    BalasPadam
  8. assalamualaikum .
    thanks sbb join . :)
    soalan tuu mun akan jawab dalam blog review . :D

    BalasPadam
  9. pergh soalan..tak penah terpikir pulak nk tanya camtu. haha jenoh la nk menjawab

    BalasPadam
  10. bila nak hupdet? *tetibe kan. kbye :D

    BalasPadam
  11. teman juge... jangan lupa wei... call 012 5294*** huahuahua... halloooo

    BalasPadam
  12. wahhh rajin bersegmen yer... :)teruskan usaha korn aka ronaldo yer... acehhhhhh

    BalasPadam
  13. wahhhhhhh soalan gempak seyh ahaha
    cik mun jwb jgn x jwb k >_<
    selamat bersegmen

    BalasPadam
  14. rajin betul bersegmen² kann

    BalasPadam
  15. kah kah kah..soalan tu best jugak.

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...