DIARI SABTU AKU SAMBIL UPDATED BLOGLIST JUNE

Hype...

Hari Sabtu macam ni aku celik2 mata jam 8 pagi.... Ape lah masalah nya dengan aku ni, kalau time cuti jer mesti bangun awal... Kalo time keje asik bangun lewat jer.... Ade ape2 ubat tak yang aku boleh flip masalah tidur aku ni? Haish haish haish......


Alang2 dah bangun pagi, tgk belog tatau nak buat ape, usha2 ar belog org lain... Then baru teringat yang Segmen Bloglist Korn da abis smalam... Aku ingat nak update bloglist ni hujung2 bulan nanti lah.. Tapi dah alang2 pagi tadi xde keje, updated trus la... Kepada yang join aku ucapkan trimass a lot yeah... Nah sekuntum bunga kertas untuk kamu...



Okei, untuk senarai yang join bloglist tu boleh refer kat  ENTRY SINI... Tapi kalau nak tengok konsert Sudirman kat SINI.. Sebenarnya aku nak mintak maaf sebab tak dapat tunaikan janji seperti yang di nyatakan dalam entry tu.. Yess, memang aku janji nak letak 30 orang, tapi selepas di tapis2, hanya 21 blog je yang melepasi citarasa dan kehendak aku.. Blog2 tersebut boleh la tgk kat side bar kanan ni yerp.. Ade sesetengah blog tu, hanya mempunyai entry untuk menyertai segmen, giveaway dan contest... Aku kurang berkenan lah...


Kalau boleh aku nak baca entry yang kita boleh share sesuatu. Tak kisah la kisah peribadi ke, jenaka ke, cintun2 ke dan apa2 lah... Untuk mereka yang dah dimasukkan ke dalam BLOGLIST JUNE tu, hye hye hye aku ucapkan dan selamat berkenalan... Dan boleh lah kita usha blog lain dalam bloglist tu... InsyaAllah kalo ade kelapangan, aku akan buat simple review utk dalam bloglist tu yerp... (sebenarnya nak review time xde idea nak buat entry nanti.. hehe)


**********


Sekejap lagi jam 2 petang, aku nak jumpa orang ade Part Time job kne lukis drawing untuk satu cmpany ni... kire boleh la tambah sikit2 duit poket dan habiskan masa terluang di hujung minggu... Rase nye kejap je kot, maybe sampai kul 5.. Kemudian pas balik, aku nak tidooooooo...... Nak recover hari2 yang tak cukup tido.. hahaha...


Malam plak xde perancangan lagik... tunggu je lah nanti follow with the flow... Okei, Bye bye dan selamat berhujung minggu buat kamu semua.... Tata.. Full Stop..


Pssttt....!!!!! Ade yang sudi nak buat header untuk aku tak, aku x reti lah nak buat header semart2 macam korang buat tu... Plish plish plish...

~KORN~

32 ulasan:

  1. awalnya kau update! gud2... :P

    BalasPadam
  2. masalah kite same la korn. asal cuti je nk bgn awal. time tak cuti, degil pulak mata ni xnk bgn awal2. geram betei T__T

    ehh jap. tahniah la kpd mreka yg msuk blog list korn :3

    BalasPadam
  3. aku lagi la tak reti buat header,. . tangan kayu. . sobsss

    btw selamat bercuti \m/ rawkk

    BalasPadam
  4. boleh ey habiskan masa dirumah ? best la ang! aku kalau sehari dok uma je rasa rugi je.. yg bestnye cukup rehat..

    BalasPadam
  5. btol. setuju. time cuti mesti bgun awal. haish!

    BalasPadam
  6. haha,
    aku tercalon ke tak.?..hahaha
    boleh tanya plak..ha

    BalasPadam
  7. Wahh, congrats sesiapa yang berjaya tu.. :)

    malam ni fiza plan nak buat bbq dekat pantai dgn family.. jom la join.. ^_^v

    BalasPadam
  8. yeah..blog kiat ada lah..terima kasih korn(^_^)

    BalasPadam
  9. perkataan 'plish' tu bunyinyer macam chumel je..harhar

    BalasPadam
  10. Selamat hari sabtu n selamat cover tido haha

    BalasPadam
  11. woo! blog aku masuk bloglist. haha. bangga2. thnx laa XD.

    BalasPadam
  12. hehe...alamak terlepas sudah...kalo x boleh join..

    BalasPadam
  13. tengkiu ya korn!
    korn pun tesanarai dlm bloglist jaa jugak!

    BalasPadam
  14. part time drawing?? bila nak kongsikan dalam blog bro?

    BalasPadam
  15. eh, blog nita termasuk dpt bloglist june..terharu rasa hehe

    BalasPadam
  16. header blog ni dah cantik sgt dah. tlong la jgn tukar. smart la. haha serius!

    BalasPadam
  17. eh , belog aku pon ade ? hahaha ! tenkiu2 ~

    BalasPadam
  18. hehehe.. ada la kita punya. thanks yer awak :)
    seronok dpt dpt tidor eh, kita ni macam terkejar2 je masa tu. 24jam rasa cam tak cukup

    BalasPadam
  19. samerlar...aku pun tak reti buat header....

    BalasPadam
  20. Selamat berhujung minggu jgk. :D

    BalasPadam
  21. memilih juga kau ini yek....hehehhe.

    BalasPadam
  22. Samalah kita. Tak reti buat header. T_T

    BalasPadam
  23. wahai maduku bila nk kawen? erkk..ahaha

    wei mai lah lepak pahang..best oiiitt..haha

    BalasPadam
  24. aku pon x reti la buat header

    BalasPadam
  25. pergh hebat la..bleh drawing...

    BalasPadam
  26. waaa.. pandai melukis.. kartunis eh? hehe

    BalasPadam
  27. hauhuahua... dah kira ok pe header ko tu... tu pun dah ramai yg RETIS RETIS huahuahuhauha... by the way good laaaa.. dah ade peminat sendiri... KORN

    BalasPadam
  28. lukis?tabik pada kau kawan
    jaga diri

    BalasPadam
  29. tq korn... nnti review blog akak ye

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...