BLOG DIORANG ADE IDENTITI TERSENDIRI

Hype...

Aku nak kongsi degan kamu beberapa blog yang aku suka kerana identiti blog mereka yang tersendiri... Ape maksud identiti tersendiri tu..? Bagi aku, mereka ni kreatif bila membuat sesuatu entry... bila ada attachment seperti gambar, mereka mencipta sendiri... Bila mana kalau kita datang blog tu di kendian hari, kita akan tgk karakter yang sama.. Tak macam aku, copy paste dr pak chek gugel sahaja... Okei, aku tau ade yang tapaham kan... Jom cekidout mereka ni yang ohsem...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
************************************************************************************************




Empunya blog ni selalu menggunakan gmbr org lidi sebagai pelakon utama. Walaopun hanya orang lidi, ingat senang ke nak buat mende ni... Pernah gak aku try buat walopon org lidi, tapi tak boleh, kerana aku x sekreatif empunyer blog ni... Kekadang kat blog ni, walopon hanya orang lidi, ade lushah sikit kartun org lidi ni... Haha.. tu yang best tu.. kih kih kih.... ~ Selendang Merah



*************************************************************************************************




Blogger ni pempuan.. Bila die menulis entry, kartun tu mcm diri die lah.. Comel kan kartun tu.... Kalo mase dulu2 kaler lukisan mcm kat atas ni lah... mesti kita cakap comot.. Tapi bila da masuk dalam blog cam ni, aku nampak macam kreatif di situ... (Aku jeles dengan title sidebar blog ni, serius smart)... ~Babyzyra Roxx's



***********************************************************************************************





Blog ni plak, die selalu gunakan gambar yang di edit sendiri... Walaupon kebanyakan gmbr kartun, tapi best blog nie... Kebanyakan gmbr nye mesti ade dialog kartun tu... Huhu..  Tu yang best.. Hoi empunyer blog, mintak rajin updet plish... Sebab entry kamu best...~Shawn Razaleigh


*************************************************************************************************




Okei yang ni plak blog Encik Atan... Bila die attach gmbar mesti die gne kan bhgian muka realnya dan kartun pada bhgian tengkuk ke bawah... Lain dari blog yang lain... Syok bace blog die ni, mesti kelakor x hengat... Boleh gelak guling-guling di buat nya... ~Encik Atan



Kepada empat orang kat atas ni, sory yer aku rembat gambar ni dari blog kamu tanpa permission... Kalo x izinkan, sila maklumkan dan aku akan remove secepat mungkin,... Tapi aku rase mesti kamu lagi suka kan... Okei, kepada blogger laen, jom  lah kita mengendeng kat blog dorang nie.. Tak rugik masuk blog dorang neh.... Okei, Full Stop..

~KORN~

42 ulasan:

  1. blog dekat atas tu memang semuanya best-best belaka.. terbaik =)

    BalasPadam
  2. erkkk..blog guwa luncah..esok update bertutup aurat..kih2.. Blog ang pon ada identiti sendiri jugak korn...semua ada kelebihan masing2..:)

    walaupun x dew lukisan tapi cara enyampaian ang tu yg menarik..

    pesanan kat shawn tolong sampaikan..guwa nk dia update blg malam nie jugak..giler lama x update..kih2...

    BalasPadam
  3. huhuhuhu...review sini plak neh..=P

    BalasPadam
  4. kekreativiti ini lah yang membezakan dan membranding blog dorang.. orang akan kenal siapa mereka

    BalasPadam
  5. belog Rilek Sebentar memang suka baca. best dengan kartun dia tu :)

    BalasPadam
  6. haa la..nampak sangat kretif kan.suka2..nk pi follow mna xfollow tu

    BalasPadam
  7. blog SM salu cik eyla terjah
    bile masuk jer bace entri mesti ketawa berdekah-dekah >_< hehe !

    BalasPadam
  8. aku suka copy paste jer hehe

    anyway thx for the info
    nak terjah blog diorang nanti

    BalasPadam
  9. serius best!

    aku dh letak diaowg dlm bloglist aku

    BalasPadam
  10. alhamdulillah semua eden selalu terjah..

    BalasPadam
  11. incik korn pon ade idntiti sndri jgak.
    ok wat.(^.^)

    BalasPadam
  12. untungla mereka pandai lukis...

    BalasPadam
  13. semua blog ada tarikn tersendri :)

    BalasPadam
  14. aaaaa tacing sawngatt nookkkk, aww aww <3
    tengkiu abam korn, nnt titew blnje sotong okeng ^^

    BalasPadam
  15. =____=!



    tq korn....rase nk pakai topeng pulak...ish mlunyer....haha

    BalasPadam
  16. hamba juga kagum akan halaman2 sebegitu =)

    BalasPadam
  17. hehe dah penah tgk. best. haha klu saya bt, perghh..hancuss la

    BalasPadam
  18. masih tercari2 identiti sebenar..hoho..terus ingin terjah blog di atas:)

    BalasPadam
  19. setuju. dorang ada identiti sendiri :)

    BalasPadam
  20. setiap blog kena ade keistemewaan masing2 kan..

    BalasPadam
  21. yg ke 3 tu x penah jenguk lg blog dia. yg lg 3 tu sume pojaan hati. hewhew :D

    BalasPadam
  22. suka gak terjah blog diorg neh
    memang lawak n kreatip
    cuma si shong tu je dh malas nak update.harharhar

    BalasPadam
  23. adk punya blog apekah identitinya?

    BalasPadam
  24. err, kenal blog rasukan kentut tu je... haha, dah lama tak berblog dah tak ingat sangat dah semua bloggers :)

    BalasPadam
  25. mmg kreatif diaorg nie..nk jadi blogger hebat perlu ada identiti sendiri

    BalasPadam
  26. memang beridentiti sendiri..NAL nak terjah diaorang la..

    btw NAL dah tak busy jd KorN nak header dr NAL tak? kalau nak kasi detail ni :
    gambar, size header, nama blog, url & kata-kata..hantar ke mohdmizan92@gmail.com

    BalasPadam
  27. yeap....masing² punca cari tersendiri kan :)

    BalasPadam
  28. semua aku tak terjah lagi hehe

    BalasPadam
  29. tengkiu share! jaa dah terjah semua! mmg kreatif!

    BalasPadam
  30. terbaik beb.
    tiap blog ada identiti

    BalasPadam
  31. untung blogger yang kreatif ni.. saya tak kreatif.. huhu

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...