WORSLESS WEDNESDAY ~1~

Hype...

Da beberapa hari x update, teruja plak nak update.. Bukan la xnak update, tp haku pergi Holiday to Langkawi...  Hehehe..

Kbetulan Hari ni hari Rabu, teruja plak nak masukkan WORDLESS WEDNESDAY... Ye ar... Ni la kali pertama nak join ni.... Hokeyh.. Chekidout....


~POPKORN~

10 ulasan:

  1. klu camni lipas besonye,bkn org yg pkul tp lipas yg duk beduk dye..ahaha

    BalasPadam
  2. tu kena ketok ngan terompah gergasi ..takat selipar jepun tu senyum je lipas tu tgk

    BalasPadam
  3. eiiiyekkkk! besor giler! aku tak suka lipas!

    BalasPadam
  4. ni tepuk bnyak kali pown xkn mati sbb gambar semata-mata..hahaha

    BalasPadam
  5. bapak besar..takot..............

    BalasPadam
  6. xmati lipas sebesar tu ngan selipar tuan hamba..huhu....

    cool je halaman tuan hamba..muka baru ni..hehehe

    BalasPadam
  7. eh serieske lipas sebesar tue?haha kagum!!

    BalasPadam
  8. eh korn..betol ke worsless wednesday?hhaha

    BalasPadam
  9. wah besornya lipas tu...boleh buat pop korn perasa lipas tak? ahaks.. :-)...anyway nice info & blog to sharing..

    BTW kami dah follow blog pop korn, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-) TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...