SELAMAT HARI LAHIR BUAT KAMOO

Hype....

Entry ni khas buat salah seorg follower k0rn yg sorg ni... Tarikh lahir nya jatuh pada 16 Disember. iaitu hari ini lah. ahaha... ape daa... Ok.. dier yang Korn maksudkan ialah miss aizan.. Die ni da pun berumur 15 tahun...  Jika kamoo nak wish besday die, boleh la ke blog dier ni ha.. (miss aizan)..

ni lah header blog dier.. comel jer kan..
Hokeyh, kepada Miss Aizan, sy ade beberapa perkara nak di sampai kan sempena hari jadi kamo ke-15 ni :

*Semoga kamoo panjang umur dan di murahkan rezki yang di berkati....
*Semoga menjadi insan yang berguna dan di senangi orang...
*Semoga berjaya di dalam Exam PMR nanti....

Cukup la kot.... Ape hadiah? Hehehe... Kene  kasi jugak ke? Alamak... Cm ne nie? xpelah... Ni haa spesel hadiah dari korn utk Aizan ok...
*
*
*
*
*

haa... terliur x? hehehe...
Kepada kamoo semua, jom lah ke blog Miss Aizan dan ucapkan selamat hari lahir kepada beliau...

~SELAMAT HARI LAHIR AIZAN~

Ikhlas dr Korn

7 ulasan:

  1. btdy saya xdapat wish mcm ni pun..argh..dengki la.. ):

    BalasPadam
  2. mimiza ~ die ni mention kat shoutmix besday dier lor.. hehe

    BalasPadam
  3. selamat ulang tahun sayanggg... *tetibe :-)

    BalasPadam
  4. HB for this gurlz..(^__^).. : Miss Aizan..

    BalasPadam
  5. KORN!!! terima kasih ya ^^ hehehe. terima kasih sgt3 :) kekeke

    BalasPadam
  6. u r welcome izy a.k.a miss aizan..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...