RESULT PMR

Hype...

Memandangkan esok result dah nak kuar, entry ni di post sbg mengingati kisah laloo.... Huh.. Kalu lah dahulu, time ni haku mmg tgh cuak giler ar... Ye ar, result dah nak kuar esok nie... Hehe.. Tp buat2 cool... sempat lagi malam 2 tgk Mr. Bean episod yg main golf 2.. Ahhahaaha... Haku mrepek jer 2.. Jangan cayer...

Nahh... Skali result kuar, aku xde la dapat teruk sangat... 4A... kire ok la 2.. budak kampung kalu dapat 4A, kire da bagus la 2 kan.. kan kan kan.. ahaha... Ayat nak sedap hati sendiri... Tapi ade gak subjek aku yg teruk.. Iaitu Sejarah dan Bahasa Arab....

Sejarah memang subjek yang paling haku ''minat yang teramat sangat''.. Sebab 2 lah boleh teruk bagai result nye.....  Tapi xder lah sampai Failed... Kire sumer lulus lah.... Result Bahasa Arab plak, teruk di sebabkan haku mengalami tekanan semasa exam.. Yer lah, Paper Arab dah la last skali... Tup tup Boleh plak aku kne demam campak di saat akhir aku nak amik exam.. Huhuhu.. nyaris lah lulus cukup2 makan jer.... Gred ape, xyah taw ler... tapi Lulus jer.. Hehe...

Hokeyh, kepada anak buah haku yang nama nye Firzhan Hirman, semoga result PMR kamoo besok memuaskan dan kalu boleh cemerlang lah hendaknya....
 Tidak lupa juga kepada seorg follower Korn yang nama nya Aizan (alaaa yg bru sambut besday hari 2).. Semoga kamoo juga sukses result nye ok....

~POPKORN~

3 ulasan:

  1. result pmr bkn jaminan kecemerlangan result spm..huhu...sadis2...

    BalasPadam
  2. rslt pmr mawa x bgus pon..huhu

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...