REVIEW FOLLOWER 222 : JOM TERJAH

Hype...

Seperti di janjikan, haku nak review pulak follower ke 222... Teruja ni... Haa... Haku pun agak terperanjat apabila follower ke 222 ni jd follower haku.. Haa.. kenapa? Sebab die ni bukan calang2 orang nyer dalam dunia blogging...

Dah.. haku x nak cakap banyak...  Nah aku Perkenalkan si dia abang kacak kita...


Haa.. mesti kamoo semua kenal kan..? Yess BEN ASHAARI... Memang memeranjatkan haku, x sangka blogger yang teramat femes ni jadi follower haku ke 222...
*
*
*
*
*

Now, haku nak story sikit camaner haku boleh knal BEN ASHAARI ni... Haku ni di kira newbie jugak lah dalam berblogging nie... Selepas sebulan haku start blogging(on november), dalam mase dok berblgwalking, kebanyakan blog yg haku jumpa, blog BEN ASHAARI ni menjadi blog kesukaan dan pilihan mereka... dan dari situ la haku terjah blog Abg Ben nie...

Sebenarnya, haku agak cuak jugak la copy header Abg Ben ni... Kerana ape? Sebab berdasarkan ape yg haku bace blog die, sebarang print screen yg x di benarkan adalah di larang dan dAbg Ben ni boleh amik tindakan undang2.. Huhu... wat haku cuak pun ade... Tp hau cuma copy URL header jer... agak2 haku bersalah x..? hehe...

Btw, thanks Mr BEN ASHAARI.

*Hokeyh, next review is follower 333...

~POPKORN~

16 ulasan:

  1. :) terima kasih ... gud luck eh ..

    BalasPadam
  2. wahh....abg ben laa...hehe..

    BalasPadam
  3. Abg ben : sama2 n thankszz...

    hawiz : lalala.. hehe

    BalasPadam
  4. jeles ye sy..hahaha..frenz dah 222 dah..

    BalasPadam
  5. wah bestnye..haha boleh tak emy nak unfollow pastu nak tunggu smpi 332. emy nak follow balik 333. haha sanggup! lol :p

    BalasPadam
  6. ahaha.. letih semua nak review...

    BalasPadam
  7. memang terbaiklah! (thumbs up)

    BalasPadam
  8. untung jd blogger otai ni...sekali follow trus di review..follower mcm saya ni..mesti xde orang yang review..sedihh...

    BalasPadam
  9. pergh!! abang ben tu kau! caya r kau popkorn! daebak!

    BalasPadam
  10. hehe abg ben mmg bagus, die xlokek pown nk follow newbie mcm kiter ni . sokong abg ben !!!

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...