SEgmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog by Kiz

HYpe..

Hari ni, ade mood plak nak join segmen..  Dan segmen yang di maksudkan adalah seperti di bawah nie... ni kira dua dalam satu... Ape yang dua? ape yang satu? maksudnya, dua segmen dalam satu entry... adakah kne buat lain2 entry untuk join segmen nie? oppss.. tah la, xsure la plak....




Untuk segmen ni, di kenali sebagai "Bloglist Exchange"...  Ape yg perlu di lakukan, cuma masukkan link  KIZZ ni ke dalam bloglist kamoo sekiranya kamoo nak join sama... Jom lah. lagi ramai join lagi best.





Tadaa... and this segmen is call "Review ur blog".. Jika kamoo nak join yang ni gak, kamoo perlu lakukan sama jer seperti "blog Exchange" iaitu letakkan link KIZZ ke dalam blog kamoo.. dan jangan lupa buat entry macam aku buat nie.. Simple kan...

Sekiranya kamoo nak join sama, klik bawah nie..!!

Due Date  :  10 Januari 2012

~POPKORN~

3 ulasan:

  1. Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...