PEREMPUAN WANITA DAN

Hype..

Beberapa hari yang lepas, haku update ar status fesbuk.. Ape yang aku tulis kat status 2 kebiasaan nye, ape yang terlintas kat kepale otak haku jer... Dan ape tah yang  menyebabkan aku tulis demikian, ramai pulak yang like status aku 2.... Kamoo tgk la dulu..
Normally kalu haku update status, x ramai pun like... Stakat 5 org ke 6 org jer... Tapi kali ni more than 20 peple like my status.. Lagi pun friend fb aku x ramai pon, x sampai beribu2 pun..... ade dlm bbrpa kerat jer. 2 pon membe2 knal jer.
Hokeyh terima kaseh kepada yg like..

Berbalik kepada apa yg haku post, kekadang haku tertanya2 ape yg menyebabkan kamoo 'like' status seseorg? Kebiasaanya bagi haku, haku like sebab status die menarik, status die ade makna, status die berbaur perli dan status die kiut..

*Hokeyh.. haku nak mintak maaf jika status fb haku ni x menyenang kan hati kamoo semua..

6 ulasan:

  1. "like" kalo ape die update kena, sesuai, bagus n menarik ! hehehe...

    status korn kt atas tu cik fadh nk "like" jugak !

    BalasPadam
  2. nk kena check blik status nur yang korn like ni..hehe
    tp msti korn perli spe2 ni..hehe..ye ker?

    BalasPadam
  3. org like2 status ats sbb2 yg anda nyatakan la :)

    BalasPadam
  4. sekarang kalau like apa2 pun keluar dekat time line. so kena berhati2 juga.

    btw, status fb kau tu ada makna. =,

    BalasPadam
  5. ku maafkan..#tetiba..ahahaa

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...