BOS DAN WEBCAM..!!!

Hype....

Uwaaa.... ari ni bos haku pakai laptop baru.......
Uwaaa.... ari ni bos haku pakai baju baru.....
Uwaaa.... ari ni bos haku ape lagi ek... Ahaha... jahat nye haku nie... webcam laptop haku ni da rosak... ntah la.. masuk air kot... Haku sajer la godek2 webcam bos aku...

Bos, cuba U tgk cam U ok x?
Mane?.. Ape shorcut ke cam? Sy x pernah guna..!!
U masuk Sini.. then clik sini... (Sambil tangan aku tunjuk kat screen laptop bos haku)..
Uwaaaa.... canggih ya laptop saya....
(Ceyhh.. ade webcam pun canggih, laptop je mahal, tp x tau gune.. Ahaha.. aku ckp dalam hati jer)..

"Bos, cuba U"..... belum sempat aku cakap habis, die mencelah...
"U guna la laptop U"... Nah.. kne haku setempek pulak.... Teruja betul bos haku godek2 webcam die...

Tah macam mane, die ter record video die....

"Aiyak, apa ini..? Sy xmau record"
Aku nyampuk " Bos, U cuba play balik"
Xmau maa.. x hensem... mcm mane mau delete ni?

Wakaka... gelak guling2 aku hari ni di buat nyer....

ni bukan bos haku...


Tibe2 aku dgr bunyi "kelikkk"....
Aku usha laa... Laa... rupanye bos aku tangkap gambar sendiri....
Ahaha.... Pastu die da pandai delete sendiri, aku xyah ajar kali ni die da pandai.... Jahat nyer haku buat entry nie pesal bos haku... Xpe lah.. bukan haku niat jahat pun, cuma aku ni syg kan bos jer...

~POPKORN~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

**Adakah TINGGI anda bersesuaian dengan BERAT anda? Adakah berat badan anda bersesuaian dengan UMUR anda SEKARANG?? nak tahu jom klick klick klick  KAT SINI..!!

** Kalo kamoo hati baik klick KAT SINI..!!

** Haku dan NUR telah bekerjasama menganjurkan satu contest dan kini sedang menunggu masa untuk di launch kan dan kemungkinan besar pada bulan JANUARI nanti... Jadi sekiranya anda berminat untuk menjadi sponsor, adalah amat di alu-alu kan...

8 ulasan:

  1. haha selalu jer jumpa bos mcm ni . die bos tp bab teknologi die kurengggg skit . puas dok mengajar smpai nek botak kepala xjugak paham2...

    BalasPadam
  2. huhuhuhu..bukan men lgi dia kutuk bos dia kan...hhehehehe

    BalasPadam
  3. haha kesian bos..entry awk asyik kutuk bos je.kalaulah...die bace..mesti die cakap "u are fired!"haha

    eh nak join contest!bg emy menang eh! haha

    BalasPadam
  4. nak repotla kt bos awk..hoho

    BalasPadam
  5. jeles dgn bos ke ape ni. haha

    kelako nye bos kamu. macam tu sekali jakunnya. wakaka

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...