SEGMEN POPKORN

Hype..

Actually aku baru bercadang nak buat satu segmen..
And aku pon da ade idea untuk satu segmen nie...
So aku nak mintak pendapat korg la samada ok or x jika aku ade kan segmen aku memandangkan aku ni pun baru lagi dalam dunia blogging nie...

I need sekurang2nya TEN vote utk pass.. Jika x Segmen ni akan di tunda ke lain mase...
okeyh....

Jika nak vote, juz taip Vote/Stuju/atau ape2 saje yg membawa maksud anda stuju pada comment okeyh......

 Thank You...

~POPKORN~

17 ulasan:

  1. boleh je..hamba layan je segmen sahabat hamba =)

    BalasPadam
  2. bagus buat segmen tu, bole tingkatkan follower . so cik fadh SOKONG ! hehe

    BalasPadam
  3. vote..! hehe..btw..mr popcorn knp shoutbox awk len mcm jek..susah tau nak menyemak..tukar la standard shoutbox..haaha..suggestion je :)

    BalasPadam
  4. ruby zaizi : i will change it later okeyh

    BalasPadam
  5. eah segmen
    layan jerk
    tp jgn buat susah2
    tk suke segmen yg cerewt
    mcm2 laa hahah

    BalasPadam
  6. 5 vote already... aku perlukan lg 5 vote untuk cukupkan 10 vote......

    BalasPadam
  7. Thanksss...
    8 vote already and i need 2 more..

    BalasPadam
  8. pop o pop ! hehe ..
    shoutmix tu juz klik je kt link shoutmix kt bawah tu nnt link ke web die..

    BalasPadam
  9. ayuh ayuh ayuh buat segmen,boleh kita join :)

    BalasPadam
  10. SETUJU. <---jawab camnie eh?

    BalasPadam
  11. cik tim setuju<<<dibebel dengan ikhlas :D

    BalasPadam
  12. setuju je. nanti ajak aku ye kalau ade buat segmen :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...