FOLLOWER KE 111 ~ JOM TERJAH

Hype..

Nice number on 111.. Sebenarnye haku nak appropriate appreciate dgn sumer follower haku dan maybe follower haku yg ni bertuah sket sbb haku nak buat entry sket pesal die... Hokeyh die ni follower haku yg ke 111. (bpe kali nak habaq daa).. Hehe
Hokeyh.. her name is Nabila Husaini.. So kepade semua, jom la berkenalan dengan die.. Even aku seniri pon belum berkenalan dgn die... Hehe... (jgn mara eh).. Ni die punya header kat blog die...

Haa.. chantek x? cakap je la cantek.. da memang shantek pon.. haha.... die ni berumur 21 tahun... Huh.. same umur ngan haku nie... Berkongsi tahun kuda belang.... okeyh x mo taip panjang2.. Nanti kalu haku cter sumer pesal die, kamoo x mau masuk blog die daa..  

Kalo kamoo nak knal ngan die, kamoo boleh la belek2 blog die...so kamooo jangan lupa terjah die hokeyh... So boleh la knal2 antara blogger lain.... Ni ha haku kasi link ke blog dia kat bawah nie...

>>NABILA<<

*Next time haku akan buat entry utk follower ke 222, 333, 444 dan seterus nye dan juga number yg haku rase best la.... Stakat nie haku tgk org dok terjah follower ke 100,200,300 dan seterus nye.. So haku nak kelainan sket ah... Ha.. maybe follower ke 123,234,345,456 pon aku akan wat.... Tapi tgk pade mase dan keadaan la...

~POPKORN~

5 ulasan:

  1. makin ramai follower dia. bagus2 :)

    BalasPadam
  2. follower 122, xnak buat review ker?

    BalasPadam
  3. Haha.. sume nk wat review susah ler...

    BalasPadam
  4. eleh, kalau pompuan...
    laju bebenoer dia...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...