PENGORBANAN SEORANG LELAKI

Hype....

Herm...
Haku tertarik dgn satu gmbr ni. Haku xnak ulas la panjang2 pesal gambar ni. ape yg haku boleh katakan.
Lelaki ni mmg byk berkorban. Kenapa? tgk pict bawah nie...

klik gmbr ni kalu tulisan dlm dlm gmbr kurang jelas.

Hokeyh... haku xnak ulas panjang2 pict nie, haku nak mintak kamoo kasi sket pendapat & cadangan atau ape2 pun lah pesal pict nie.
Tak kesah la pendapat 2 pendek ke, panjang ke... Tlg eh kasi pendapat... Xkesah samada anda follower ke, blogwalking ke, anonymos(btul ke eja, cam salah je) ke, tlg eh....
~sy memerlukan pendapat anda~
Kalo anda laki, lg bgus bg pandangan..
Hokeyh....

~POPKORN~

13 ulasan:

  1. ermm situasi ni macam terbalik je..huhu

    BalasPadam
  2. bagi saya...laki ni mcm rendah diri...bila dia wat salah...laki ni ttp akui dgn sungguh2 dan minta maaf...kalau pompuan buat salah pun...mungkin dia benar2 fhm akn fitrah pompuan camnekan yg jenis kdg2 serabut bila org laki cuba nk cri kesalahan mereka...dan mmg susah nk cri laki yg blh ampunkan kesalahan pompuan....amat susah...kalau ade pun mesti ade yg x ikhlas...saya dh byk kali hadapi camni...sumenye x ikhlas...tp kalau saya jumpa laki camni...alangkah indahnya hidup ini...

    BalasPadam
  3. alalala..kesiannyer.Memang betul kot lelaki yang selalu mengalah.Tapi tengok jugak lar.Ada jugak yang ego :)

    BalasPadam
  4. kadangkala lelaki dan permpuan saling lngkp-melengkapi....

    tp yg pnting,
    pengorbanan tu sgt pnting bagi meneruskan sesuatu perhubungan....
    jika masing-masing x mahu mengalah...
    sudah pasti keretakan bakal menjelma...


    p/s : tepuk dada tanya diri...
    tepuk dahi lu pikirlah sendiri....

    BalasPadam
  5. bagi ainun la kan..ada laki yg akan merendah diri n always say im sorry bcoz org yg tengah marah kt dia tu org yg dia syg..dia akan beralah wlpon dirinya tidak bersalah..jadi perempuan jgnla terlalu suka marahkan org laki yg merendah diri tu..xbaik tau!hargailah mereka..:)

    BalasPadam
  6. lelaki ade 9 akal, so dia lebih mtg dri perempuan.. mengalah x bererti kalah.. itu tanda dia bijak mengawal situasi..

    BalasPadam
  7. ayah saya role model terbaik dlm kes ni. mak slalu marah2 walaupun perkara kecik. tp ayah kooool je, biasala lelaki kan. dlm kepala dia byk lagi benda penting kalau dia nak marah2. ape2 benda yang dia rasa penyelesaian terbaik ialah mengalah, dia mengalah lah... untuk kepentingan pasangan dan juga kebahagian family. feewit

    BalasPadam
  8. girls selalu emosi dan jarang mengaku salah huhu~~

    BalasPadam
  9. haha. ta patot pompuan tu wat camtu. tp its realiti. ak harap ak bukan camtu. tp kan scene ni bukan jadi dekat kapel je. kat kawan2 pon jadi ae.

    BalasPadam
  10. Thanksz kpd sumer yg telah kasi pendapat yg bernas dan haku berterima kaseh sangat2...
    Gambar ni bukan nak menjatuhkan mana2 kaum laki atau kaum perempuan yer...
    Jangan risau jika pendapat anda biasa @ keterlaluan @ apa2 sahaja sebab haku terima ape2 sajer pendapat korg dengan hati yg terbuka...
    Hokeyh... Terimakaseh sekali lagi...
    Korg mmg sporting ah...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...