2ND TIME DI TAG OLEH CIK FADH

Hype..

Hmmm.. Untuk 2nd time ni, aku di tag pulak oleh cik Fadh... Btw ak try la jawab ape yang mampu...

THE RULES
* You must post this rules
*Each person must post 11 things about themselves in their journal.
* Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer.
* You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
* Go their page and tell them you have tagged him/her.
* No tag back.
No stuff in the tagging section about "You Are Tagged If You Are Reading This" you legitimately (a.k.a really, trust, with all honestly) have to tag 11 people.

11 THINGS ABOUT ME


~ 05 Ogos 1990 lahir lah aku melihat dunia ~
~ 179 cm lebeh kurang tggi aku ~
~ 67 kg cam tu lah berat aku (berat ke x?) ~
~ Graduate at Politeknik Sultan Azlan Shah with Diploma in Civil Engineering ~
~ Bekerja sebagai DraughtPerson ~
~ Minat sangat kat Lisa Surihani. huuhuu ~
~ Ade moto sbijik, EX5 je. no plate AGF 1834 ~
~ Masih single sehingga saat ni (29.10.2011)
~ Suka wane hitam putih merah n coklat ~
~ Lastly, Im know who am I. full stop..!!

Soalan dr Cik Fadh...
  1. nickname kamu dalam blog ? kenapa menggunakan nickname tersebut ?
  2. blog anda berkisahkan apa ? peribadi, blogshop, OP or ?????
  3. follower ke atau entry yg best tuk blog anda ? mane penting ?
  4. blog kegemaran anda ?
  5. subjek feveret masa zaman sekolah dulu ?
  6. suami/ bf paling suka bila anda ?
  7. balik kerja/ balik kelas trus buat ape ?
  8. facebook atau blogging yg best ? knape ?
  9. pernah dapat BE dr cik nuff ? brape ? income paling banyak pernah anda perolehi/ setakat ini?
  10. blog cik fadh ni ok x ? korang ade rase nk bace ke kalo tiap kali cik fadh update ? haaaahhh xde? sob sob sob ;(
  11. rajin ke 11 di bawah nk jawab tag ni ? hahahahaha...

Jawapan :

1. PopKorN ~ sebab aku penah masuk satu web nie. time 2 aku gunakan nick mR_popkoRn.. so rmai kat situ knal aku dgn nama tersebut. So thats why la. sape nak masuk web 2 juz click this link wawasanchat. Kat sana, sume org sporting abess... 

2. Blog aku berkisarkan ape yang terlintas jer, aku tulis lah.. x specified utk ape... Umum.. ape2 pon boleh..

3. For me, entry and follower same2 penting kot. ntah la... tp cam aku, bru je lg berblogging nie... So x byk tau lg. bru nak merangkak..

4. Blog kegemaran ~ Herm nak ckp ke x eh.. Xpe sy jujur sy saloo tgk ezzat punye blog.. Entry die menarik hati aku nk bace ape die post... Jujur nie..

5. Subjek kegemaran eh.. offcourse la Lukisan Kejuruteraan... aku minat lukis2 nie.. tp lukis drawing utk building la.. bukan lukis absract or lain2.. samai kerjaya skang pon masih bermain dgn drawing building nie. i luv it..!!

6. suami? bf? ~Sy xkan ade suami atau bf okeyh... hahax


7. Buka kasut. masuk bilik air trus cuci kaki. then bru la wat xtvti berikutnya..

8. Soalan kurang faham samada nk tny facebook or blog yg best ataupon nak tny fb n blog yg mane lg best.. sorry.. no answer lah.

9. Popkorn masih bru dlm blogging ni. So xfaham amende 2... Tp penah dgrla word demikian..

10. Ownestly, blog cik fadh ni mmg best. One of the blog yg sy suke sbb entry yang mudah di bace dan x terlalu panjang,...

11. Ntah la.. tp sy da jawabb...

Fuhhh.. setel da jawab.. Hermmm.. Mase x mengizinkan la utk sy tag org lain. okeyh...
Thank You

~POPKORN~

12 ulasan:

  1. tengkiu popkorn ! haha da tentu2 la xkn ade suami n bf kan, sori xalert tuk guys plak soklan tu . hehe..

    BalasPadam
  2. Hai singgah sini. over-all suma okey. tapi meya suggestkan post santai tu letak kt bahagian bawah sikit. tujuannya klau orng nk tggl jejak, dia akan scroll pada keseluruhan blog ni. hee suggestion dr meya jelah. hihi meya pun tak berapa bagus. (:

    btw happy blogging ^^

    BalasPadam
  3. hai month-mate :)
    mine august 12th..hehe

    BalasPadam
  4. Hype...
    !st time dgr word month-mate...
    hehe nice....

    BalasPadam
  5. singgah and follow this blog.....nice blog.... :)

    BalasPadam
  6. hahaha kaloi pun kena ngan dak fadh

    BalasPadam
  7. pasal background yg kamu tanya tu...kamu cuma perlu cri kat Template Designer blog kamu....lps tu klik Background...then kamu klik anak panah utk cri design2 yg kamu suka...kalau kamu nk design mcm blog saya...kamu cri Transparent punya...kamu boleh ubah warna background kamu di advanced...ok siap :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...