POPKORN DAH ADER HEADER

Hype...
Haaa.... Dah sehari header haku dok bertempek kat ats 2........ Aku wat simple jer... Haku tgk org lain ader header haku pun nak gak. Cume mase je x baper mengizinkan untuk haku wat header.... Setelah aku mencuri2 masa aku untuk wat header, maka jadik lah... Kalo x kosong jer....

Amacam okeyh x?... Haku ni x la kreatif sgt macam korang.... Actually aku ader tertarik ng header one of the blogger 2, so aku amik header die sbg inspirasi untuk haku menjayakan header aku NI...  sape???? di rahsiakan lah.. . Walo pon haku x baper nak kreatip sgt, tp setelah memerah otak bak memerah santan, maka jadik lah header yang huduh nie...

Simple je kan? Haku suke yg simple2 jer... x mau nampak crowded sgt... 

KNAPE ADE KUCING..??
Hehe.. ape kene mgena kucing ng blog haku... Sebenar nye xde kne mgena ape2 pun.. Haku ni sbenar nye minat kat kucing nie. kalo org tny haku suke binatang peliharaan ape? Haku akan jawab la kucing. Hehe.. So Haku bela la dua ekor kucing kat blog haku ni... Name kucing haku ni Boby n Tiny. Boby yg kiri dan Tiny yang kanan... HaKu bela dua ekor je, sepasang.. So korg2 jgn la curi kucing comey haku nie.... Hokeyh...

*Sowy ar aku membelakangi korg..
*Haku da compressed header haku ni sbb ble korg masuk je blog aku nie, xde la nak amik mase lame sgt utk loading header sajer. btul x?(bukan menyindir blog lain yer, xde niat pun)

~POPKORN~

5 ulasan:

  1. tkkk aciii ye da ader header ... sy tk der g hu3

    BalasPadam
  2. comell header!!oohh, suka kucing ruperrnye!hehehe :)..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...