BERSANTAI Part 1

Hype..

Setelah beberapa hari bercuti di kampung, hari masuk semula dalam blog nie... Nak kate best rayer Haji tahun nie., xla sangat. Choppsss... aku buat entry ni bukan utk citer ttg rayer haji... Tp cter pesal One day aku kat Ipoh dengan membe aku...

Cter ni xla best sgt.. tp di sebabkan aku da nak dekat 4 bulan xkuar ng membe aku utk enjoy sekali sekala, aku rase nak tulis gak... so kalo korg xnak bace, pon aku x kisah... Kalo bacer pon, terima kaseh aku ucapkan.. gunung Kinabalu sy hadiah kan..*tetibe... Hehe.. tp atas 2 bukan gunung kinabalu eh...

For part 1, aku nk story time MAIN BOWLING... Ape yg menarik nye...The story begin.. jeng jeng jeng... Aku start beratur, n tibe turn aku, aku isi la borg utk set nama kat screen point nnti. aku tlis la name aku dan membe2 aku AYU, SITI, MIZA dan ZURA. bile aku kasi je name kat akak Cashier 2, die pandang pelik jer.... (Knape die pandang aku cenggitu. xkan sbb aku ensem kot..) wakaka... perasan btul aku nie.. Hehe...

Then Permainan di mulakan... Utk game pertama, aku juz dapat no2 je, sbb si Ayu lagi hebat dari aku... aku bengang btul... walopon aku dapat strike 2x, aku bleh kalah ngan Ayu... xpe lah xder rezki. maybe game 2 aku menang kot.

Masuk je game 2, Aku dapat no 2 gaks..Kali ni kalah dengan Miza.. Ciss.. X gune btul... Nak taw x sbb pe. Ni sume di sebabkan 3 org wanita yg baru sampai main kat sbelah link kami nie... dah la comey, buat aku x keruan dan lost focus untuk menjuarai game ke 2 nie... Hehe... ni aku perkenalkan name 3 org dak pempuan 2... sorg 2 name die elysa... (paling hot sbb membe aku sume suke die)... ke 2 name ny effa... (boleh tahan hot sbb die ni tggi, aku suke tgk die dr yg len).. dan ke tiga name nye *akulupenamedia..... hehe,,... sebab dorg la game aku musnah... cheewah... tp sepanjang kami men bowling xpernah pon terpandang each other, nak tgur mmg x lah, aku ni pemalu... cheewahh... Cam ne tau name? hermmm dah tentu2 la name 2 appear kat screen point 2..

fuhh... that all for the topis bersantai part 1 nie... okeyh... tata

*actually membe aku sume lelaki. Ayu a.k.a Ilui, Miza a.k.a Azim, Zura a.k.a  Apis dan Siti a.k.a aku.

~POPKORN~

10 ulasan:

  1. patut ler akak cashier tu pndg semacam..ltak bukan nama sebenar..huhu

    BalasPadam
  2. haha..suka Dato' Siti ke letak name siti?? :p

    BalasPadam
  3. 3no greeny : hehe.. bese laa... skali skala letak name org... ade ke kata kami ltak nama awek.. (kami jejaka terhangt di pasaran yg masih available.. cheewah..

    Ctmawa : xlah.. saje je kbetulan nama mula sama huruf S..

    *thanks sudi bace coretan panjang nie..

    BalasPadam
  4. Hahahaha,pasal hensem sangat akak tu pelik,dan tergumam,hehe.

    lah pi ipoh bukan bagitau,mana lah tau boleh lepak makan nasi ganja ke,haha

    BalasPadam
  5. la... xtau lak cik bot ni dok epoh gaksss....

    BalasPadam
  6. memanglah cashier tu pandang pelik. popkorn je laki, yang lain semua perempuan. hehehehe...

    BalasPadam
  7. konpem cik tikah x bacer sampai bis. hehe

    BalasPadam
  8. xsabar tggu part 2 ;) kikiki...

    BalasPadam
  9. aceyhhh.. ni tiru cik fadh laa ade part 1 n part sterus nye.. kihkihkih

    BalasPadam
  10. hahahah...jgn lmbt2 bt part 2 tow ! hehe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...