POPKORN NAK PERKENALKAN GIRLFREND BARU..

Hype...

Maaf semua.. haku nak gtau yang haku telah berpunye... best kan bile da ade seseorang dalam hati kan... Best sangat2... Tapi haku berkongsi kaseh dengan dua orang wanita... cam ner ni? Adakah haku di kategorikan sebagai lelaki jahat atau mempermainkan perasaan wanita...? Oppsss... ape leh wat... dah hati haku terpaut dengan dua orang wanita... Jadik, aku terpaksa meminati kedua2 nye..

Haku akan kasi tgk pict nyer... dont worry... sebentar yer.. aku rase dua2 telah memenangi hati aku... dan aku rase seolah2 x sanggupkehilangan kedua2nye... Memang susah hati nak memilih satu je sebab, haku x sanggup lorr nak kehilangan ke dua2 nyer....
Korang,
ni
aku 
perkenalkan
dua
orang
kekasih
hatiku
yang 
telah
memenangi
hati 
aku
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
yang kiri 2 name nye rosnah.. dan kanan ni name nye Jenab... dua2 suka kat haku. haku lagi la suke kat dorg. agak2 la korg nak haku pilih yang mane...? Hehehe *korn plis stopp dreaming now..!!

Hokeyh.. Ekctuelly haku minat giler2 kat 2 org spt dalam gambar nie.... Yang kiri 2 SooYoung. Knal ke x nie....? Ok die ni one of the Girl Generation Member yg saloo menari2 terkinja2 2... sebenarnye die ni comel sangat2 tau.... sume ahli girl generation ni comel2.. Tapi die ni paaaaaalinnnggggggg chomel.. Bagi haku lah.. Hehehe..... Korg pasan x dalam gmbr die senyum... Hokeyh, korg jgn perasan yer, die sedang senyum lebar kat haku... *dah2 korn cukup2 la imaginasi 2...

Lisa Surihani, U r my febret actor in Malaysia hokeyh... I hope that I will see u one day n have candle light Dinner for a nite.... Wahh tinggi betul angan2 aku nie.... Cter die, sume aku ade copy... Pict die, lagi la melambak2 aku copy dalam hard disk aku... The latest haku taw, die shooting cter kat Istanbul.... Im waiting movie 2... mesti best... Cter Im not single, aku da layan nak dkat 10x aku rase... rase x jemu pon tgk cter 2 ulang2 kali...... hehe.... Kalo tgk gambar, Lisa x pandang camera.. Sebab Lisa pandang aku kat belakang Camera... *panggg........BAngun2 korn, asyik mimpi jer ko neh korn... adeiii

Kalo tanyer haku pesal artis hollywood aku minat kat sape... haku sebenarnye minat kat Hillary Duff.... Ha? xknal...? isk isk isk... pemes kot die nie... Dlu die ade belakon cter amende ntah haku lupa... jap aku taruk pict dier na...... Tadaaaaaaa....
macam muke mak saye mase mak sy umur 18 tahun. hehe
(tapi rmbut hitam lah)

Then Bollywood pulak... Sebenarnya aku da lame minat kot sorg yang kecil molek ni.. Sape lagi kalu x lain x bukan Preity Zinta.... Knape aku suke die? Sebab die ni comel.... Ade lesum batu pipit. Senyuman manis jer aku tgk.. Sweet sangat... Hehe... Haku x baper layan sangat cter Bollywod ni.. Tapi kalo Preity Zinta berlakon, konpem Haku tengokkk.... Paling Best cter die 'Dil Hai Tumhara'
Kalau mak haku tgk hindustan, haku xleh tgk cter laen..!!

Hokeyh... Terima kaseh kepada Rosnah(SooYoung), Jenab(Lisa), KakTon(Hillary) dan Milah(Preity) sebab meminati aku seadanyer... Teharu sangat2.... Haku akan kasi kaseh syg kat korg sama rata...*Wake Up korn... adeii... haku masih lagi mimpi di siang hari nie... Hihihihi

Hee... Sume ni haku suker... Haku x jemu kalo tgk dorg ni kat TB. Kalo artis laen ni, aku tgk skali, dah...!! Pastu, no more feel... Ok thats All..!!

~POPKORN~

12 ulasan:

  1. haha..bg mawa,,dlm snsd sunny plg chumel :p

    BalasPadam
  2. abg..hillary duff tu berlakon cite lizzie tu..best kn..ainun pon suka n minat dia..

    BalasPadam
  3. ni kenapa ni ade gambar diorang ni? korn curang ngan ezzat ea? wakakaka okay gurau.

    actually, ezzat pun suka kat sooyoung.dia mmg comel giler! cer tengok Running Man episod 63 n 64. group Girls generation jadi guest. tu pun kalau korn layan la variety show Running Man.

    ^.^

    BalasPadam
  4. meh lempang skit bg sedar ! haha

    BalasPadam
  5. ezzat.. Nanti korn tambah utk blogger plg korn minat = ezzat.. hokeyh.. hehe... running man ape 2? korn x layan...
    Korn tgk dorg terkinja2 joget jer.. wakaka

    BalasPadam
  6. cik fadh : nak lempang kat mane? kuat ke pelan? lempang manje dah ler ea.. haha

    BalasPadam
  7. hamboi bnyak nya, tgk macam wa setia pada Johnny depp.kehkeh

    BalasPadam
  8. apesal rasa macam nak hentak kepala kat keyboard je nie, haha.

    mana muka aku weh?

    BalasPadam
  9. gambar snsd tu bukan sooyoung tp seohyun. sooyoung lagi sorang da..

    camner ni kata gf tp nama dia pun tak betul...

    lisa tu xjemu tgk..

    BalasPadam
  10. name awek aku pon aku da lupe... maap.. seohyun name nye. tp haku xpandai eja...

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...