BERSANTAI Part 2

Hype....

*Sambungan Part 1

~SNUKER~
Habis kami bermain bowling, destinasi kami ke snuker. Mulanye haku xde story ape pun nak share dgn korg tau pesal snuker. Sebab bila ajer perempuan dgr pesal snuker ni, kebanyakan akan berfikir negatif dr positif... No No No.. itu sama sekali salah ye korg2 sumer. Knape Haku cakap cenggitu?

Ni bukan lah 1st time haku main snuker, tp ni la 1st time haku melihat seorg lelaki bersama isteri dan anak2 nye main snuker... Yang haku tabik kat abg ni, hari minggu bwk anak bini bersantai bersama.(eh bukan hari minggu, hari senin). Anak die ni 3 org. yg no 3 umur dalam lingkungan dua tahun lebih maybe. Abg, sy doakan abg bahagia okeyh bersama keluarga abg. See, family is everythings...

~TGK WAYANG~
Abis 2, kami tgk wayang.. fuhhh...!! xtau la nk tgk cter ape.... Sumer cter mcm xbest jer utk di layan. stelah di senarai pendek, antara cter Aku tak Bodoh dan Alamak Toyol.. Herm akhirnya sumer bersepakat nak tgk Alamak Toyol. mula nye, ingatkan cter ni xbeest... tapi ble da layan, bessssssttttttt kot.. So mmg x rase rugi la akui byr Rm13 x termasuk popkorn nair lagi... Aku kasik 4/5 bintang utk cter toyol 2....
Yg buat cter ni lg best sbb ade pelako lawak mcm Along Cham d Angah Raja Lawak nie... siyes best...

~GERBANG MALAM~
Stelah 2, haku pergi Gerbang Malam pulak, Mula2 niat nak beli beg utk aku gune la... Abis satu gerbang malam haku pusing ng membe2 aku ni. Kaki plak da xlarat nak menapak. berjalan non stop hari 2. Tapi xde gak jumpa. Tapi alang2 da sampai xkan xde ape2 nak bwk balik. Xkan pulang dgn tgk kosong.

So usha2 la baju2 kot ader yg berkenan. belek2 punya belek punye belek punye belek (bpe byk belek daa) jumpa la satu berkenan. "Abg, baju ni leh test dlu ke".. Ok je, abg 2 ckp.... Aku pun test lah.... Da pakai ngam2 je ngan body haku. "Bang, brape harge baju nie?" "Doploh Lapan, Tapi Abg kasi Doploh Lima Je la"... Uishhhhhhh... mahal btulll... Kata haku dalam hati... hahaha.... Membe aku ckp beli jer... Haku pon trus bayar,... Haku da byr so baju 2 baju haku la kan. Haku chow dr kedai 2 dgn pkai bju baru beb.. peduli ape Haku... Abg 2 tersengih je tgk haku... Hahahaha...

~POPKORN~

6 ulasan:

  1. hapela...terus pakai bju tu...huhu

    BalasPadam
  2. ala gerbang malam memang mahal sikit,suka letak harga mahal,hehe

    BalasPadam
  3. haha..bli bju terus pkai..terbaek! :p

    BalasPadam
  4. 3n9 greeny : hehe... kate baju sniri, anytime la boley pkai an.. hehehe

    si robot : pas beli rse nyesal lak. sume ni hasutan kwn2 aku lah nie.. huhuhu...

    ct mawa : terbaekkk...!! ahahaha... lemkali kalo korg soping wat gini gak eh... =)

    BalasPadam
  5. hehe..cam bdk2 je..dpt bju bru trus pkai..xda la mahai mcm 2..jnji berbaloi2..hehe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...