WORDLESS WEDNESDAY ~12~

Hype...



What is Wordless Wednesday?
The answer is : Please google and u will know the answer....

~KORN~


40 ulasan:

  1. lucah lucah, mohon wat verification age, mueheheh! :p

    BalasPadam
  2. bila tengok lamaa,cam scary pun ada tengok kaki mereka ... 0_o

    BalasPadam
  3. rasa nk mncrut tetber ak tgk pic ni....haha

    BalasPadam
  4. dah menari tu menari je la..tak yah la nak bersukan pulak..hahaha..

    BalasPadam
  5. Baseball + Ballet = Basellet :)

    BalasPadam
  6. kah kah kah x ley blah weiiiii

    BalasPadam
  7. HAHAH , kelakar laa . seksii oo . jgn main besbol kakak sekalian :P

    BalasPadam
  8. burok nya gaya diorang hahhaaa.... koyak baru tahu....wakakaka....

    BalasPadam
  9. ape kene tu kaki mcm tu ? burok la gaya diorang!

    BalasPadam
  10. ish,ish.. kita yg tengok plk rasa malu, awatnye la terkangkang camtu eh ;)

    BalasPadam
  11. suka la korn tengok gambar2 camni kan :P

    BalasPadam
  12. hai. i am tagging you for something.

    http://pixieser.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

    thankyou :)

    BalasPadam
  13. teknik bdiri ujung jari kaki, erkk...

    BalasPadam
  14. ha ha cam ni pun ado ko?

    BalasPadam
  15. Macam macam de dalam kepala otak ni.. Tapi satu jee fiza boleh cakap CUTE.. Hakhakhak.. :P

    BalasPadam
  16. kah kah..wa gelak jew tengok..haha

    BalasPadam
  17. gila tahan kaki dorg nih. haha.

    BalasPadam
  18. balet kannnn...andai diri ini blh bt begitu..dptlah menambah ketinggian pd org sekeliling..hehe
    follower ke 739

    BalasPadam
  19. haha... layan....
    jom balet

    BalasPadam
  20. gambar tak boleh blah je kan
    hehehehe

    BalasPadam
  21. kemain lagi nak berballet bagaii time main rounders.
    harharhar

    BalasPadam
  22. fuhyooo...kaki ballet tp pe mencangkung2 tu..adoi

    BalasPadam
  23. NAL dah resize kan header tu ikut header yg KorN guna sekarang. Hope you gonna like it. Ambil kat sini,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/06/header-tajaan-nal-6-ii.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...