Di Sebabkan Twitter, Kehidupan Jadi Porak Peranda. Betul Ke..?

Hype...

Salam Sejahtera buat reader terhebat dikalangan terhebat... Amacam hebat tak ayat intro aku yang di kopi bulat2 dari blog Mamat sorang ni? Hahaha... Ohsem kan... *sory Syahir, pinjam ayat kau untuk entry kali ni je... Firstly, tegkiu kat kamu semua kerana masih sudi jenguk blog aku nie... Mekaseh mekaseh mekaseh.....



Sekarang ni memacam dah cter kuar melalui twitter... Macam yg kamu semua dah dengar, Ahad lepas kuar la cter Nazmi Faiz yang kononnya playboy lah.. Itu lah, ini lah... Haish memacam.... Soal peribadi die, biaq pi dia la nak playboy ka, nak kapel sampai 10 orang ka, lagik pon mamat tu bukan nya dah kawen.. Biaq pi dia la nak aturkan kehidupan remaja die cemana selagi tidak terbatas... Kan kan kan...




Setakat bergambar dengan perempuan, takkan tu pon nak kecoh... Tu lah, di sebab kan beliau seorang public figure, sampai semua cerita beliau nak di kantoikan... Amende lah... Belum lagik aku bukak cter pesal retis yang bergaduh kat Twitter, Perli2 sana, Perli2 sini, ahh.. seakan2 karut semua nya....


Eh, apesal aku melalut sampai nak ke retiss ni? Bukan itu yang aku nak habaq kat hampa sebanar nya.... Ekcelli entry ni di tulis sebab aku nak bagi tahu kat hampa2 semua bahawasanya aku pon dah ada Twitter... Hahaha... tu je sebenarnya... Tapi, aku ni newbie lagik dalam twitter ni... Semua serba serbi x tahu lagi..  Nak follow sape pon aku tak tau... Nak di follow pon ntah ade ke tak yg nak follow aku...





Kepada kamu yang ade twitter, jom ar ke twitter aku... Ahaha... kat sini haa... klik taw jgn tak kelik...!!


Okei, dah lama kot cadang nak sign up twitter ni, tapi dah byk sgt laman sosial yang join... Dari friendster, pastu Myspace, Pastu lak Facebook, Then YM, kendian Skype... Yang ni plak blog... Then skarang yang aku masih layan cuma Facebook dan blog sahaja.. dan baru nak berjinak2 dengan twitter.. (best ke weh twitter ni)...


~KORN~

36 ulasan:

  1. hoho

    hakikat dunia artis yg harus ditelan mana2 artis

    BalasPadam
  2. haha...jauhnya cte dari awal sampai masuk bab buat twitter..hehe..jom bertwitter wahai madu..ahaha

    BalasPadam
  3. kawan tu baru je nak lonjak naik. huhu. ni kes nk tumpang pemes ke ape ni. :D

    BalasPadam
  4. tula kesian nazmi.. rakyat kita nie terlalu prihatin sangat.. haha.. wah! korn dah ada tweet2.. aida jugak tertinggal zaman burung nie.. dah pernah ada dulu twitter nie tapi off terus sebab tak reti guna :P haha

    BalasPadam
  5. kesian mamat ni kena gosip. Hahaha. Dia single lagi ke eh? Nak jodohkan ngan adik adik gua nih. Haha.

    BalasPadam
  6. ah, tuiter... aku tapaham, mcm becakap sengsorang je dlm tu, hewhewhew. retis boleh la bertuit2, ada je nk tau perkembangan kekunun.

    BalasPadam
  7. cewahhh ade twitter giteww..bila kawe ade twitter kawe follow ye..sekrg follow blog je dulu

    BalasPadam
  8. metro kan surat khabar SEO hahahaha

    BalasPadam
  9. duduk rumah elak kontrovesi.. kekeke :)

    amboi ada twitter, caya lah! ;)

    BalasPadam
  10. chemay ni sampai ke sudah la tak de twiter,
    hihih

    BalasPadam
  11. wahhh !! haha...artis sgt...

    BalasPadam
  12. twitter tempat meluahkan perasaan.. hahaha

    BalasPadam
  13. Sape Nazmi Faiz tu ? tak kenal pun .

    Untunglaa dah ade twitter , teya tak pernah terpikir nak buad .

    BalasPadam
  14. wakaka... asal entry nie mcm ditujukan kat aku jek yang pasal playboy tu..hak3

    BalasPadam
  15. byk dah kes twitter yg jd isu hangat. ok, I follow. :)

    BalasPadam
  16. nak add la...xnak add la....nak add la...xnak add la...nak add la....(sambil carik2 kelopak bunga ros)...

    BalasPadam
  17. jom add CP larr ! @cweet91 keyh , kalaw tak jumpe , @cweet la kowt , hehehe ~

    CP pown adew myspce , tak bukak jugak ..

    BalasPadam
  18. nazmi ni kan terkenal..biasa le kot perempuan ambik gambar ngan dye ek..?? huhu...bingung dengan dunia sekarang

    BalasPadam
  19. belom ade tweet lagi... haha...

    InsyaAllah akan buat...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    BalasPadam
  20. slmt bertwitter okey.. err, psl playboy tu, rasa-rasanye cam rasa madu, hampeh je
    huhuu..i'm sorry

    BalasPadam
  21. itu sebab nya aku tak layan
    apa apa.haha

    BalasPadam
  22. Aku pun playboy dulu...Ok ajer tak der paparazzi kejar aku...hehehehehe.

    tapi aku kasihan tengok si Nadzmi kena keletuk kepala dia dengan mamat Qatar tempoh hari..

    BalasPadam
  23. jaaa pun dah lama ada twitter tapi x brape nak aktif la. lagi suka fb..hehhee

    BalasPadam
  24. lama sosial mmg selalu tmbulkan gossip dn kntroversi..hehe

    BalasPadam
  25. tak berapa la twitter ni..tak paham sangat..kihkih..

    BalasPadam
  26. Ee pun takde twitter, layan FB dgn Blog je lah. Kehkeh =D

    BalasPadam
  27. hahahahah selamat bertwitter...jangan folo ai tau hehehe

    BalasPadam
  28. NAL suka twitter tapi lambat loading kalau tenet slow.. tensen2..

    BalasPadam
  29. semua alam maya ada je gosip. menyampah btol!

    BalasPadam
  30. best kot men tuit..ko nak meroyan pun xde sapa nk tacing lebey..*contoh ayat tuit*
    hahaha

    BalasPadam
  31. hahaha.. aku tak ada twitter.. macam susah je twitter ni

    BalasPadam
  32. ada twittwer tp dah lame rasenyer xactif..huhu..mls nak layam..kiki

    BalasPadam
  33. bila dah jadik public figure nih mmg org nak carik kesalahan jer~ eh eh. follow lah kita dkt twitter ! lol ! gurau jyeah...

    BalasPadam
  34. nanti ct follow ye....ct buatje twitter tp jarang bukak..hehe

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...