REVIEW FOLLOWER 777 ~ CEMANA NAK TERJAH NI?

Hype..

Hoish.. apesal smenjak dua menjak ni mase nak hapdate blog asik di ganggu  je dengan kerja laen.. Adoi, sampaikan nak review ni pon dah terdelay.. Hari ni nak review follower ke 777... Tapi tajuk macam pelik sikit dari aku review yang sebelom2 ni... Pesal ape eh..? Okei tgk ni dulu..




Haa.. tu dia.. Nama di beri budu.siam666.. Aku pon klick la nama die tu.. then, dengan tidak semena nya kuar gini..




Adoi.. xde pautan la plak nak ke owner budu.siam666 ni.. then aku cube la usha kat shoutbox kot2 die ade tggalkan pesanan. usha2, yes..!! ada..!!




Tapi, perasan tak..? Nama die warna nya lain dari yang lain.. Xde backlink di situ.. So aku x boleh nak review budu.siam666 ni. Jadi, segmen review kali ni aku nak enjak ke nombor 776... Tapi simple review je lah.. Okeyh.!...





Nah.. ni lah empunya blog untuk follower aku yang ke 776.. Kemain pinky di situ... Nak tau nama nya? Atiqa Wahid... Hew hew hew.. Peewit.. pempuan tu... Hehehe.. Jomlah ke blog beliau... terus ke link sini :




Pssttt....!!!!! : Kalau dah sampai blog beliau, tulis la sket kat komen ke, shoutbox ke 'dtg dr blog korn'.... Cheewah.. nak gak nama aku tu.. Hehe.. gurau2.. Nak cakap boleh.. x cakap pon x pe...

Updated : aku baru jumpa blog budu.siam666 pada jam 1.28pm. jom ke BUDU.SIAM666.

~KORN~

36 ulasan:

  1. untg la di promote..(jeles2)hahahaha

    BalasPadam
  2. kita pn ada follower nm budusiam 2,tp dy xtgl link ler..

    BalasPadam
  3. Tahniah KorN..NAL nak terjah..

    BalasPadam
  4. owh ceq terlambat beberapa minit! kalau dak boleh jadi no cantik tu :D

    BalasPadam
  5. ceit~ haha.nak gak kene sebut nama die. nak suh pomote belog letteww~ :p

    BalasPadam
  6. blog azza tak nak review jugk ker hahaha

    BalasPadam
  7. hahaha. untungla no 776. mencik..aku dulu no 333 ko x buat pun entry..:'(

    BalasPadam
  8. hoihh..kalo cenggitu lu review wa la follower ke 666 lu xD

    BalasPadam
  9. wahh makin ramai la follower korn.ohsem!

    BalasPadam
  10. wah taniah dh mkin ramai..x lama lg 1 k lak..kih2

    sat g wa sampaikan esanmu syg..ahak2

    BalasPadam
  11. saya punya turn bila? hahaha. eh jap, dah follow ka blom tah? =.='

    BalasPadam
  12. Camne boleh jumpe pulak blog BUDU SIAM tu. hehe =D

    BalasPadam
  13. hambbooi dah tujuh ratuih. tahniah.

    BalasPadam
  14. Uhukhukhuk ... Patut la t'batuk2, rupanya kna sebut2 dlm belog ni. Patut la ramai yg melawat sambil b'amal d blog sy dri blog Korn, rupanya ada review2 sini. Apa2 pon, terima kasihhhh byk2 promote belog sy sini. xD
    Happy blogging.

    BalasPadam
  15. budu siam ni low profile kot..hehehe

    BalasPadam
  16. Selalu kena gak....mungkin baby blogger kot.lama2 pandai ler tu...suka aku panggil budu tu baby...keke. Ek...dia tu pompuan ker laki...baiklah korn aku singgah dua2 blog tu dan kata kau yg suruh....

    BalasPadam
  17. ala sayang je budu666 tu.. kalau tak dah kena review.. huhu.. ok terjah sana.. dan tinggalkan ayat "saya datang dari blog korn yang gantang :P"

    BalasPadam
  18. korn.. budu siam nh pun akan dibuat post kt blog pet.. tp pet xjumpa link.. ty korn :D siap bgi link budu lagi :D

    BalasPadam
  19. nasib baik dpt jgk jejak kasih budu siam tu. unik betul nama. mmg kena terjah ni. hihihi.. :)

    BalasPadam
  20. siap..dpromote ekekkee ^_^

    BalasPadam
  21. tak pomot CP pown hehehehe ~

    BalasPadam
  22. emm cepat sngt scroll smpai tersilap komen..agaga
    adeh malu le cenggini..mohon korn jgn pening bace komen nnti ye ^^

    BalasPadam
  23. bile nak review blog aku plak..kah3

    BalasPadam
  24. cntik nombor..tahniah2...

    BalasPadam
  25. ala, rugi la yg x dpt nk direview tuh. alahai..

    BalasPadam
  26. ohhh budu....nak terjah la...kot2 ade jual budu...hihi

    BalasPadam
  27. dia orang siam ke? ke suka makan budu dari siam? eh

    BalasPadam
  28. best blog ko..dh follow..follow le blik ye klo sudi..

    BalasPadam
  29. laju2...ak jnuh nk merangkak..haha

    BalasPadam
  30. cam mana boleh jumpa blog budusiam tuuuu akhirnyaa?
    ce story siktt
    :D

    BalasPadam
  31. main terjah gitu je ke, tak yah ketuk pintu dulu ke..hehehe

    BalasPadam
  32. bile nak pomot sy lak ni? hahah! *gurau

    BalasPadam
  33. Budu siam pun ada folo kita, tp tak tglkan backlink, sush la kita nak jejak bailk :)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...