Segmen : Follow Weekend Bersama AjamOppical

Hype..

Pagi sabtu yang ohsem cenggini, bersaksikan lampu perdafloor dalam opis ni, dengan suhu 23 darjah celcius, secara rasminya aku nak join satu segmen AjamOppical neh... Sebenarnya dulu die dah ade buat satu segmen, aku nak join sangat segmen die yang hari tu... Tapi di sebabkan kekangan mase yang amat jeles dengan aku, xdapat nak join.. So kali ni aku x lepas peluang nak join segmen budak ni.. *budak ke?






Macam biasa banner di tempek ketat2... Mohon jangan curik.. Kalo curik, aku report pak polisi... Bersinar2 je aku tengok banner ni, smart siak... Nak di tag sape eh..? Aku pon x sure.. *padahal malas nak backlink... Hahaha... Okei jom semua memeriahkan segmen AjamOppical ni...

DUE DATE : Ahad - 11.59 Malam 
(Tak sure ahad ni atau ahad minggu depan atau ahad bulan depan)


Lalala... So utk memeriah kan mejlis, esok pagi ahad aku akan cube untuk blogwalking kat peserta2 lain... *tu pon kalau bangun awal lah.. Dengar cter untuk peserta bertuah dapat Sony PSP & Henset Nokia ape tah... Nak tahu betul ke tak, sila lah tgk seniri kat blog AjamOppical ni... 



~KORN~

27 ulasan:

  1. nset nokia 33sekupang beb. haha:))

    BalasPadam
  2. thanks sudi join segmen simple ni ye! :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join segmen ni kat sini;

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow-mollow weekend ni! :P

    ps- bro, engko sentiasa dialu-alukan untuk join segmen aku nih ahahaah takyah aku jemput pun takpe, tendang *pintu khayalan* blog aku pun aku tak marah nye ahahaha...

    ps2- aku bukan bebudak lagik -__- cuma vampire jek, stuck umo muda memanjang

    ps3- ajak geng2 kau join :D

    BalasPadam
  3. hahaha...goodluck weh...

    BalasPadam
  4. Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-746.. Jemputla singgah kalau sudi..

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    Happy blogging ya! ^_^

    BalasPadam
  5. done folow! yg ke 748

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  6. singgah pagi:)dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  7. saya dari segmen yang tak sama teringin jugak nak promote kan diri kat sini (sah muka tak malu) haha..

    BalasPadam
  8. Berkunjung ke sini dari segmen yang sama. No ahli 749 =)

    BalasPadam
  9. korn, singgah sini balas kunjungan!

    follow korn sekali..nice blog :)

    BalasPadam
  10. salam..singgah hujung minggu di sini...jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    BalasPadam
  11. As-salam,
    datang dari segmen yang sama,dah follow sini juga :)
    jom ke blog saya :)

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  12. Miss z singgah sini :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  13. done followed !
    datang dari segmen sama :)
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    BalasPadam
  14. Salam perkenalan bonde dr segmen yg sama, happy blogwalking :)


    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    nnt bonde nak dtg Pulau Pinang....
    he he he 28-1 julai nnt

    BalasPadam
  15. datang dari segmen...
    macam kenal ajer blogger ini...
    Saya Hanif....

    BalasPadam
  16. Salam Perkenalan dari segmen yang sama :)
    blog list ke 32 :

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    come blogwalking back...

    BalasPadam
  17. sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...