JOM JOIN BLOGLIST JULAI KORN

Hype...

Bulan June telah pun berlalu... Julai plak akan take over... cepat jer masa berlalu... Kan kan kan... jadik aku nak tukar lah ahli bloglist June tu... Pasni akan jadik BLOGLIST JULAI plak... Hehehe... Ade sape2 berminat nak masuk dalam bloglist aku tak..?




Okei untuk BLOGLIST JULAI kali ni aku tak nak susahkan kamu2 untuk buat entry ke ape... Jadi cemana ke cara nya kamu nak join? Cemana Cemana Cemana..!!? Okei senang sajer....  Kamu cuma kena komen je kat entry yang ini.. Ape yang kamu nak komen kan? Sila lihat bawah..



1. Kamu cuma perlu cakap

 "Aku / Saya / Ana / I / Gua  nak join boleh tak? Plis plis plis..!!!

2. Nyatakan ape yg kamu rasakan kekurangan pada blog aku ni. 



Okei itu aje yang kamu kena lakukan.. Senangkan..?  Bukan ape, aku cuma nak tau kekurangan blog aku ni haa.. Pastu aku nak improve la next time... Okei..!!. Haa.. kemudian, aku nak mintak tolong, kat entry kamu yang akan datang, korang tolong la tulis p/s : jom join bloglist Julai Korn... *jangan lupa backlink ke entry aku yang ini.. Ala, x kesah la kamu nak tulis cemana, asalkan sama maksud dah kire okei la tu.. Tapi yang ini tak ada paksaan... Tak wajib pon..


Sekejap..!! Sekejap..!! Sekejap..!! Ade sedikit tambahan... Cuma nak di ingatkan disini... Aku tak akan masuk kan 2 jenis blog dalam bloglist aku... Pertama, blog yang kamu buat untuk join contest, giveaway, segmen semata2.... Kalo join sikit2 tu okei la.. Boleh di terima lagi... Kedua, blog yang berkait rapat dengan shopping online.. Yang ni pon aku tak nak, sebab aku tak suka shopping on9..

Terima kaseh...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Bloglist June dah pon nak melabuhkan tirai... Okei kat sini aku cuma nak bagitahu yang kamu semua memang sporting lah... Thumbs up lah untuk kamu2 semua... Tapi dalam perasan tak perasan ade antara kamu yang super sporting.... Dan kamu2 yang supersporting ni, aku akan serapkan masuk dalam blogbest aku... Siapakah mereka..?








Kepada kamu, kamu dan kamu2 sekalian, jom lah ke blog mereka.. dan pasti nya kunjungan balas akan tiba ke tempat anda semula nanti.. Tak rugi pon... Bab kata orang.. berkawan biar beribu..... okei.. jom..!!!
(jangan lupa join bloglist julai korn yerp)

~KORN~

55 ulasan:

  1. wah, nak tukar dh bloglist. bagus2. hehe..

    BalasPadam
  2. saya nak join boleh tak? plis plis plis..!!!

    HAHHAHAA. k cm lawak :P

    ape eh yang kurang???
    tak banyak tapi tapi..
    kotak2 tu -.-" berkotak mata hahaha.
    maaf maaf :P lepas singgah di blog awk, mesty mata berwarna warni. haha peace :P

    BalasPadam
  3. Gua nak join boleh tak ? plis plis plis ! gua merayu menangis banjir dah screen gua nie . boleh dakk ? ? ?

    kekurangan ? ? ? errr , kalau tak kasi boleh ? gua paling lemah cari kekurangan orang . pape pun , luu sangat awesome .

    nie blog rasmi gua ! masih suci dan tidak lagi dinodai . hikkhookkk . terima lah gua . ehh , sorry kalau komen gua panjang . lebiu ! haha XD

    assalamualaikum :)

    BalasPadam
  4. Ana nak join boleh tak ? Pelisss , pelisss !

    Kekurangan blog korn :

    Ade kekurangan ke ? macam tak de je . serius tak de , laa . :)

    BalasPadam
  5. "Aku/saya/ana/i/gua nak join boleh tak? Plis plis plis..!!! (siyes macam orang mengharap) hahaha

    mekaseh ye sudi jemput !^^ sebenarnye tak tahu nak komen ape yg kurang kat blog ni.kang kalau komen elak jek bertukar jadik blog gegerl (tak pasal2x) haha . oke jek blog ni. tak berat and normal mcm blog seorang lelaki XD *eayh? asal aku puji ni -_-'

    BalasPadam
  6. weh , nak join *sambil hentak2 kaki*
    tade krang , stended blog llaki , kemas simple sommart ~

    BalasPadam
  7. ika nak join boleh tak ? plis plis plis..!!

    ika tak tahu la KORN ape yang kurang kat blog KORN sbb nampak cam ade cukup lengkap semua. widget kat tepi tu kemas je . takde la bersepah :) . kurang pop korn kot. hahaha. lepas nie banyak kan lagi pop korn yer . lalalala

    BalasPadam
  8. kekurangan blog ko adalah daripada segi handling. kalau boleh, try pakai tayar bunga matahari ye.. itu sahaja.

    BalasPadam
  9. saya nak join boleh tak???? plis plis plis

    BalasPadam
  10. saya nak join boleh x? Plis plis pliss....
    kekurangan blog..
    eyqa rase x dew..
    best lepak kat blog nie..
    hehehehe

    BalasPadam
  11. Saya nak join boleh tak? Plis plis plis..!!
    Sy rasa, blog awk dah lengkap, xda pa2 yg ketara sgt apa nak tmbah pon. enjoy blogging. xD

    BalasPadam
  12. Aku nak join bloglist kau. ahaha boleh la wey.. boleh la.. boleh la.. ( gaya2 goda kau ). ahaha

    err kekurangan blog kau? aku rasa background kau ni agak memeningkan kepala aku. hehe tp maybe aku je kot yg rasa. org lain maybe okey je.

    haha terjujur pulak. jangan marah okey :P

    BalasPadam
  13. Korn!! hati ni ngah meronta-ronta kata nak join..:) plez...:)

    kelemahan blog: (rasa kecik je nk komen2 blog org tambh2 yg dh ramai peminat mcm kamu- ini bukan bodek ..:),hehe) so far, dr segi content,reasonable, layout pun cantik dan simple..
    komen lak,hurmm pe yer,,ni gtau jgn gelak ea,tp btol2 berlaku tau korn,hehe zaxx ni bila jenguk blog org,suka tgk bil follower,xtau napa tp dh jd mcm satu motivasi bila tgk follower org yg ramai tu,huhuh...tp masa mula2 jnguk blog korn, gelabah xjumpa bil follower coz layout hitam tu menghalang tulisan no follower dr kelihatan,heheh...
    and satu lg, header dah cun, muka pun ada market,ce try letak muka kt header, untung2 ramai aweks mntak otograf,hehe (padahal kt blog zaxx pun xde header,apatah lg muka zaxx kt header,coz zaxx ni pemalu,kakakakakakakah):P

    anyway...nk join ea..:)

    BalasPadam
  14. tak ku sangka tak ku duga,rupa-rupanya..puteri 4 itu saya..terima kasih,terima kasih dan terima kasih wahai pop korn yan memang superb sporting amat(^_^)hakhak..ayat tak nak bodek pulak kan..btw memang saya nak join bloglist ni...plis plis plis(muka kesian) hehe..apa2 pun blog korn bgi saya memang dah okey,kemas je..semua nye okey..superb..insyaallah,ada entry baru akn backlink entry segmen ni okey okey(^_^)

    p/s:harap tak pening baca komen pnjg2 ini(^_^)ahakz..

    BalasPadam
  15. aku nak join plis plis plis, gini ke caranya korn?. hhaa

    ok serius, nak join. tapi terasa diri ini kerdil tak taklayak. siapalah aku di sisi mu wahai si tinggi, haha

    BalasPadam
  16. eh..ehe... jaa pon tersenarai ek? hahahaa... jaa xleh nak join dah la ek? tapi jaa nak komen 1 hal boley pasai blog korn ni?? heheheh... eh tapi bkn komen la, jaa nk bagi pendapat boleh!

    -> RAJIN2 KAN HUPDATE OKE!

    hehhehehee... jaa pon malas gak update, tapi saja nak bagi smngat kat korn!! jgn marah ek...

    BalasPadam
  17. jaa dah terjah semua diorang semua jaa penah follow semua dah. kecuali sorg jer.. hehe..dah follow dah

    BalasPadam
  18. abiangggg korn buh saya dlm list nu. bulih la bulih la bulih la bulih la.





    hahaha. saja ja.

    BalasPadam
  19. eh,eh, bestnye rumah kita ada dlm list!! excited ni ;) hehehe
    terima kasih ye en.Korn, i lap u tau
    (Ya Allah, anak sape la yg tersesat kat sini tu ye ;)

    BalasPadam
  20. Wah..setiap bulan bertukar bloglist kan.. :)

    Nak kena cakap camtu ke Korn? :p

    BalasPadam
  21. boahaha. putera 2 itu adalah gua. terharu beb. siryes bangga. tsk tsk. *sambil larik keliling padang patpuluhenam pusingan sambil bawak banner Blog Korn. kah3. thnx weh.

    BalasPadam
  22. Aku nak join boleh tak??? boleh kan...hehehe
    kekurangan?? aku rasa title sidebar blog ni agak samar2 la...
    tp ade jgk klebihan dia... shoutbox dia menyerlah gituuu .. bgusss.. :)

    BalasPadam
  23. kali ni hamba juga nak ikut serta bloglist empunya halaman la..hehe


    hamba nak join boleh tak???? plis plis plis...

    setakat hamba nengok ni..halaman tuan hamba dah cukup sifat dah (-.-")

    BalasPadam
  24. tolong kurangkan gula yer...sebab tak bagus utk kesihatan....bhhaha

    BalasPadam
  25. abam..nk join juga boleh..keh2
    kekurangan ye...sy xsuka la petak2.. sy suka background pokodot..hehe
    *men2 je

    BalasPadam
  26. saya nak join leh tak?plz plz plz lah??haha..

    kekurangan blog korn adalah...jeng.. jeng...jeng..xde gambar owner kat header..kedekut ek?owang nak wusya cikit je..huh

    BalasPadam
  27. haku nak join boleh tak korn?plis plis (hah perlu kah aq merayu?) haha

    kekurangan belog lu ni..
    gua ckp sama lu..apesal lu awesome sgt!!!!!


    dah kbye

    BalasPadam
  28. Saya nak join... Plis Plis Plissssss.......

    http://ayuejean.blogspot.com/

    Kekurangan??
    Kaler2 dlm ni...
    Merah, Oren... Pening pale sket tgk...

    BalasPadam
  29. Ok ler akau nak join....
    Gua nak join boleh tak? Plis plis plis..!!!

    Ok nak start komen blog kau...
    Dari segi layout dan warna...OK..dan canti. Lebih cantik dari aku!!

    Follower widegt anda dibahagian pages atas akan menyebabkan loading page anda lambat...
    Tapi aku tahu kau letak atas sebab nak hargai mereka...setel..

    Blog kau tak semak....simple dan item2 yag penting ajer kau letak.Maknanya kau tak letak widget yang bukan2...Bagus..
    Tak macam blog aku yang penuh denga nwidget2..hehehhe

    Kalau mcm ni...maksud kau blog kau lagi baik dari aku ler ni...issskkk.
    Aku sebenarnya nak komen pedas2 tapi bro blog kau dah cukup kemas dan simple...!!

    So aku lulus tak masuk bloglist kau!!
    Entri besok aku letak link kat blog aku yek!!

    BalasPadam
  30. saya nak join boleh tak???? plis plis plis

    blog korn ni smart...!! cume background je kot nak kene tukar sikit...eh eh memandai je komen blog org...hehe

    BalasPadam
  31. aku nak join bloglist abang arjuna popkorn plish plish plish kamu jangan nakal!!

    pasal blog ko?hmm ok je pada aku tapi kalau boleh tukar owner la. Kalau owner pompuan pakai bikini lagi membuak2 napsu buas aku nak buat keje sambil membawa blog ni kahkahkah

    hmm oh ye ada lagi satu baru aku perasan. Ada kekurangan kat sini, tapi jangan amik ati ye kalau aku tegur. friendly talk la. Kalau ko sediakan buah dam lagi bagus sebab papannya dah ada, senang pengunjung datang beradu tenaga sekaligus naik haji tanpa pergi kursus haji

    BalasPadam
  32. cik siti (ganti nama diri) nak join boleh tak??? plis plis plis......hehe...apa yang aku rasa kekurangan kat blog ni????hurmmmm apa ye....nak kata simple, tak la simple sangat...tapi nak kata serabut pun tak...rasanya ok kot da kot blog ni........entry pun aku tgk power2 jgak...hehe....sorry la....aku baru ja usha blog ni...tak tau kelemahan lagi....nnt apa2 aku ckp la ye....

    BalasPadam
  33. I nak join bole tak? plis plis plis!!!

    susah la nk cari kekurangan. i rasa [tetiba i kan. haha], tukar background petak2. sbb skang tema fesyen polkadot kan. hehe.

    tp blog ni kan dah kemas even nama Korn [rock gler kan] tapi takla messy cam band rock kan. *lima bintang* siap bintang i kasi tau. puji over2 dengan harapan cair hati en Korn nk masukkan dlm bloglist. :D

    BalasPadam
  34. Jemput join Giveaway contest blog Askrie Hishamuddin. Tarikh tutup penyertaan pada 7 july 2012

    BalasPadam
  35. Aku dah ada yek bro..hehehehe
    Thanks..
    Aku tak klik yang anda tulis tu...

    BalasPadam
  36. kita nak join boleh tak? plish..plish..plish..
    (sambil hentak2 kaki)

    *Korn buat header baru..hoyeh!! letak topi yang corak ala2 dam tu.. (Sebenarnya tak tahu nak komen apa.. coz blog korn dah memang terbaik sesuai sangat dengan ciri2 orangnya yang simple dan sempoi serta pemalu..eh!):P

    BalasPadam
  37. NAL suka perubahan blog ni..nice sgt..

    BalasPadam
  38. oley krana mcm dah rmai join.
    hehehe.
    tak taw nak komen ape.
    sbb dah ok dah blog nie.
    sesuai tok lelaki cam kamu..:P

    BalasPadam
  39. aku super sporting ke bro..ni puji ke apa

    BalasPadam
  40. ohh. aku pun kena bg kkurangan blog ni jugak ek. sorry terlupa.

    gua nk join bloglist abe arjuna nih. plis3. haha. btw, aku rasa xda pun kkurangan blog ni. smart beb. kemas. sekian :D

    BalasPadam
  41. Gua nak join boleh tak?? Pliss...pliss..!!!

    Kekurangan? Memang soalan tahap cepumas! Actually, blog Korn ada satu aje kekurangan, iaitu...warna hitam pada background post dan sidebar. Mungkin patut buat warna putih kot..sebab agak sakit mata tengok warna hitam tu! Tu je! :)

    Lulus tak gua masuk "Sekolah Menengah Kebangsaan Bloglist Julai Korn, Penang, Malaysia"??

    BalasPadam
  42. wakaka . smue komen panjang2 , pling comel komen acik ain kat atas 2 . perghh , pendek betol . !!

    BalasPadam
  43. Gwa nak join boleh tak? Plis plis plis..!!!

    Kekurangan blog ni, chatbox tu colour merah light sangat. Hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. Saya nak join boleh tak? plis plis plis..!!!

    bab cari kelemahan yang eden lomah ni. tak reti. haha


    so far blog ni sangat kemas. sidebar pun tersusun rapi. theme colour yang hitam menawan. bak kata orang, hitam itu manis. ditambah pula dengan background kotak-kotak tu. smart.

    assalamualaikum :)

    BalasPadam
  45. okay je blog ni :) janji boleh jenguk and baca.

    Izzah nak join jugak !! plis plis plis

    BalasPadam
  46. nanti Lala tolong pomot eh :P

    BalasPadam
  47. saya nak join boleh tak?? plis!! pliss!! pliss!!

    blog abg korn dah superb dah..^^

    BalasPadam
  48. nak join jugak buleh ? errrr hahah


    kekurangannya sbb kat bloglist kau takde link blog aku . wahahaha kbai

    BalasPadam
  49. encik korn, nak jugak... masukkan blog nie jugak... plezzz...
    http://sararose-93.blogspot.com/

    BalasPadam
  50. nak join jugak.. masukkan blog sy sekali, plezzzz...
    http://sararose-93.blogspot.com/
    kekurangan ? sume ok, cuma chatbox tu jngan pih colour merah sangat.. sakit mata den.. lagi satu yg xpuas hati, ramai sangat org komen.. nie buat jeles nie.. hehehe

    BalasPadam
  51. lame sgt t'nganga tgk korn kire bulu kaki smpai x smpat pn nk join..sedihny =(

    BalasPadam
  52. qiela nk join boleh tak? Plis plis plis..!!

    * muke seposen yg cun tapi x comey! haha =D *

    klu qiela ckp jgn mrh tau?! erm,qiela rase background ni gelap sgt la..background shoutbox 2 pn same..mate qiela kecik besor kecik besok nengokny..tp klu korn rse ok, biar je la..

    * kritikan ikhlas tapi dgn perasaan b'slh..sori tau klu korn terase..sekian, terima kasih =) *

    BalasPadam
  53. nak join jugak

    http://semekarartie.blogspot.com/

    korn tolong terangkan sikit tulisan.. ai terpaksa merenung sampai juling bijik mata baca entry blog ni (gurau je weh) tapi yg bab terangkan tu seyes ye ^_^

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...