GADIS REMPIT YANG KIUT DI ATAS HIGHWAY

Hypee

Semalam Kul 6.15 aku start moto lah nak balik kije... Sebelum tu pakai helmet Laser warne hijau cair macam warne hingus tu... "Klick"... Ha, makne nye helmet da pkai la tu bunyi klick tu.. Keselamatan mesti di utamakan... Kan kan kan...


Kalau aku nak balik umah, mesti kena lalu highway BKE a.k.a Butterworth Kulim Expressway... Jalan ni je yang paling terdekat untuk aku balik Penang... Kalau moto nak lalu highway ni, die kena lalu laluan khas motor... Mase ni aku tgk langit macam nak hujan, tapi xde pon bunyi guruh... Atau musim jerebu yang buat gelap semacam ni? Entah lah.. yg pasti memang cuaca gelap...


Laluan khas moto ni kecik je.. Jadi, aku pon pulas abis lah moto EX5 kesayangan aku yang baru lepas kena albohol tu... kalau ade moto selalunya aku cilok2 ja.. Tapi cilok2 pon kne pandai ar, xleh main redah jer... Tup2 sampai kat area Empangan Megkuang tu, ade sorang gadis ni buat aku tibe2 brek ala2 emergensi... Seb baik aku x cilok kanan, Kalau tak, melekat la aku kat divider tu.. Kalo aku cilok kiri, konpem2 aku terus jatuh dalam parit...





So cemana keadaan aku ni? Jadik aku fening cemana nak potong gadis ni... Aku mati idea beb nak potong cemana.. Sebab aku x nampak pembawa motosikal tu... Nak tau kenapa aku tak nampak..? Sebab penonggeng penunggang nye gadis yang bersaiz XXL... Aku nak tekan hon, hon aku plak dah abis betri.. So bunyi hon aku macam malu2 siput jer.. Bunyi kentut jiran umah aku kuat lagi rase nya.. Nak bagi high lamp, konpem2 la pembawa nye x nampak.. Aku imagine, pemandu nye nampak perut org belakang jer kat side mirror tu...



Arghh.. tak boleh jadik ni, aku cucuk angin moto gadis tu bila da dekat, aku saje himpit gadis ni... Nahh, handel aku cuma beberapa inchi je dengan perut penunggang tu.. Kalau aku cucuk perut penunggang tu, konpem2 jatuh.. Bukan jatuh moto, tapi jatuh cinta... Hahaha... Ahh.. ngarut sudah...






cer kome klick sebelum aku boleh nak cashout... Ape salah nye skali skala bersedekah.. Hehe



bila dah lepas aku potong tu, aku wusha la side mirror aku... Fullamak weh, kiut beb awek yg bawak moto tu...  Rase nak bhenti je tepi jalan mintak no tepon... Tapi aku x la seberani demikian nak wat gitu... Jadik lah cuci mata kejap time kat highway... Hehehee...




~KORN~

52 ulasan:

  1. korn gatai..bawak moto pun sempat lagi...hehehe
    tudia..backgroud blog dah warna warni dah ha
    kalu da htam putih je

    BalasPadam
  2. berhati-hati di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang...

    BalasPadam
  3. woihh..ex aku tu..amek la kalo nak xD

    BalasPadam
  4. giler awek dlm side mirror tu..ahahaha...bini org eh! :P

    BalasPadam
  5. apa kata hang ngorat je yang penumpang tuu?
    hahahaha

    BalasPadam
  6. haha ! kelakar giler citer hang .. ala - ala gempakszzz gitu . haha ..

    BalasPadam
  7. hahaha.. wat lawak la di petang hari. itula lain kali jgn tgk saiz je. huhu.. :)

    BalasPadam
  8. Amboi, menyempat jer cuci mata.. Kekekeke.. =)

    BalasPadam
  9. hambbooii. esok lalu lg jln tu mana tahu jumpa lg ke.

    BalasPadam
  10. haha gilaaa bawak moto pn sempat lagi mngusyar..oh e,jiran kamu kentut kuat eh?ade bergegar atap rumah kamu?hahaha

    BalasPadam
  11. Wakakakakaka Lisa Surihani ke tu?Lu jangan bro,kang kena hambat dgn yusri

    BalasPadam
  12. caitt!! lisa surihani..kah3... nice entry bro.. siap ade doodle..kah3... :P

    BalasPadam
  13. plat moto XXL 84KG. terbaik. haha :D

    BalasPadam
  14. hahaha.. ape da.. dri belakang punyalah kutuk.. dpt tgk trus puji.. xptot2

    BalasPadam
  15. kalau awek cun camtu rasanye dah bersusun motor atas highway tu.. alahai lisa,

    BalasPadam
  16. wakakaka! Lisa Surirumahtangga? tak boleh blahh! heheh..

    BalasPadam
  17. tudiahhh. sempat lg. haha. btw, lawa background. mcm bling2 sudah aku tgk. hehe XD

    BalasPadam
  18. macam nak baling je leptop ni kat ang. dasar!!!/ hahahha

    BalasPadam
  19. hehheee..ish2...siap klik2 korn ^_^

    BalasPadam
  20. haha.. gatai adik korn nie upenye :P sempat lagi kan cuci mata.. saiz XXL terasa akak ok. haha.. :P click2 sudah :)

    BalasPadam
  21. apa daa korn, menyempat jgk dy. haha

    BalasPadam
  22. bunyik 'klick' tu mmg tak tahan... hehe...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    BalasPadam
  23. hahahahahahahahaha..hadoi!! kenapa masa ko cucuk tu, ko tak bersin kuat2 berkali2.. masa bersin tu ko tanya sekali nama awek tu. " HACHUMMMWhatsUrName!!".hahaha.. aku dapat bayangkan situasi tu..hehehehe

    gila lama aku tak online.banyak aku tertinggal ni.

    BalasPadam
  24. hahhaha..dan lg tu.. tu baru dari mata jatuh ke hati bukan dari belakang no

    BalasPadam
  25. haha caitt..sengal lah kau..

    BalasPadam
  26. untung la sempat cuci mate tgok awek cun..tak payh gune eyemore dah pasni haha

    BalasPadam
  27. peh, XXL mantop tuu, sian lisa surihaning tersepit, muehehe!

    BalasPadam
  28. teringat cinte aku dan lisa...cis...nyesal aku putuskan hubungan kami dulu...-____-!

    BalasPadam
  29. kalau lu cucuk guna handle lu bocor perut gadis tersebut

    BalasPadam
  30. awek kiut tapi saiz besar la ye?kira ni taste ko la ye Korn?abis si Jajam yang selama ni kat GBS tak pernah plak ko luahkan perasaan kat dia?racist!!

    BalasPadam
  31. gataii nooo.. mau tersepit jatuh dlm parit klu tgk side mirrorr lma2

    BalasPadam
  32. ah.kantoi.
    sempat kau mengusha

    BalasPadam
  33. Sekali tengok, cun! Hahah =D suka entry ni - make my day. hehe.

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

    BalasPadam
  34. kemain awek kt side mirror :D

    BalasPadam
  35. amboi xxl jgn sebut2 naa.terasa ai...

    BalasPadam
  36. sambil menyelam minum air..haha..smpat lagi tu kan..hehe

    BalasPadam
  37. gatal jugak ko ni kan? hahaha ;p gurau*

    BalasPadam
  38. hahahaaa...
    napa korn tak tumpang sak awek kiut tu sak tadi :)

    BalasPadam
  39. laki mata mesti tajam :) hahaha

    BalasPadam
  40. sempat lagi menyelit bini orang dlm side mirror tuu... habis laa laki dia mai bawak parang.. tudiaaa... :)

    hahahhaha

    http://findmesunshine.blogspot.com/2012/06/laman-sosial.html

    BalasPadam
  41. aiseyman... mmg kiut miut ar... aiyarkk.. tp org punyer ar... aisey...

    BalasPadam
  42. wakakaka ! citer yang memang lawak giler , hahaha , kartun tuh takleyh blah , hahahaha ! kor nih mate keranjang buah manggis nih , hahahaha
    ~~~~~

    free dtg la lawat CP , hehehehe ~

    BalasPadam
  43. perghh gatai korn.ahaha

    yg budu tu ni link die -> sedutzone.blogspot.com

    BalasPadam
  44. amboi gatai...sempat lg ye...

    BalasPadam
  45. nasib baik cun kann , korn ! HAHHAHA

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...