Santai Ahad Sengal Ubi


Hype...

Hari ahad kini kembali lagi... Malas nak taip entry hari ni.. So nak santai2 jer... Okei.. layan kan je.....





aku slalu kne mcm ni


Pertumbuhan dalam perut
ini la yg aku fikir
masa aku x mengerti apa2 dulu










seksi x saya?



atau saya lagi seksi?




sumber : SINI

Pssttt....!!!!! : Nak pergi mandi Batu Ferringhi cadangnya petang ni..

~KORN~

37 ulasan:

  1. keh2..korn memg mls kan..ish2..

    BalasPadam
  2. huhu...terhibur hati singgah nengok2 sini =)

    BalasPadam
  3. HAHAHHA , semua lawak gile . yang tak boleh blah pasal kuku ngan kerusi tuu . hahhaha

    BalasPadam
  4. haha.. comei betul cik dak tu pakai G-string ;)

    BalasPadam
  5. yg p/s tu ak tertarik...bpk lama gila xp..haha

    BalasPadam
  6. haha. badak air tu kemain lg. wakaka XD

    BalasPadam
  7. hahaha..lawak kowt..senak lak perut ni asyik gelak sgt.

    BalasPadam
  8. yeah mmg sama dgn aku jugak. terutama bab yg nak gigit2 benda tepi kuku tu.

    BalasPadam
  9. haha,,serius lawak kot..yg coca cola tu..tak bole blah..haha

    BalasPadam
  10. yg mcm gigit kulit di jari tu pon jaa penah buat..haha... yg tertelan bijik tu pon jaa penah pikr mcm tu jgk kecik2 dulu..hahhahaah.... mmg kelakar giloo gambar2 kat atas tuh...heheheheh

    BalasPadam
  11. yang iklan coke tu, model pompuan thai tu katreeya english kn?

    stim aku tgk badak seksyi tuh... auummmmm

    BalasPadam
  12. kahkahkah.. lawak. yg gigit tu pernah jadi, yg telan biji tu pun pernah terfikir. :)

    BalasPadam
  13. gigit tepi kuku mang sakit ar.. adoi..

    semua kartun sangat sengal dan amat menyengalkan..

    BalasPadam
  14. Blog korn pun dah lain.. hehe. :)
    haha terhibur rasa hati bila tengok entry lawak korn nie.. cun betul badak tu..haha

    BalasPadam
  15. aku tak suka kartun muka tu..naik menyampah~ xtau nape.

    BalasPadam
  16. tirah lg cekci taw...ahakssss...

    BalasPadam
  17. gambar2 tu buat lala gelak memalam buta ni, nasib baik gelak pelahan je, hahhaa

    BalasPadam
  18. entry ni lucah sbb last pic, dgn hypopoppootumsaasusn

    BalasPadam
  19. amboi.. sekda tgok badak tu :D

    BalasPadam
  20. ouch! yang gambar kuku tu menyakitkan.. huhu

    *nak cuti saya sikit? ambillah.. penat gak cuti lama2 ni.. hehe

    BalasPadam
  21. hahaha... kalo plan si jerung 2 ekor tu menjadi, mmg makanan la jwbnye...

    "keep smiling"
    ^_^

    -Wan Niahix-

    BalasPadam
  22. sengeh sensorang tgk badak yg seksa tuh...

    BalasPadam
  23. yang kulit kat tepi kuku tuh selalu kena.
    sampai berdarah darah kottttttt
    T____T

    BalasPadam
  24. haha lawak der
    Cendol pn pikir pasal pertumbuhan tu bila tertelan biji limau ke hape..takot jadi pokok..

    BalasPadam
  25. gambar last tu mcm masuk akal hahahaa ^_^

    BalasPadam
  26. haha ntah nk komen apa. peace

    BalasPadam
  27. hahaha..gmba2 ni buat sy ktwa sorg depan pc...hahaha

    BalasPadam
  28. hahahahahaha.......pokok tembikai..

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...