TERIMA KASIH SI BUNGA SELASIH

Hype...

Entry kali ini aku berbesar hati nak menceritakan tentang dia.. Pertama kali aku mengenali dia hanya di blog sahaja.. Pada awal nya, die selalu komen di blog aku... Seriusly memang aku suka bila orang komen blog aku.. Tapi dia ni tak jemu2 untuk baca dan komen di blog aku... Tak lama lepas tu, dia buat  satu entry , dan di dalam entry tersebut terselit nama  aku di kat situ.. Jadi bermula dari sini lah aku mula mengenali seorang blogger ini..


Tak lama kemudian, aku tengok di bloglist beliau, tersenarai nama aku skali.. Sebaris dengan blogger2 hebat lain.. Aku terharu sebab blogger2 lain jauh lebih hebat dari aku.. Kalau nak di bandingkan, berbatu2 jauh nya aku dengan blogger lain.. Jika di ikutkan, telah banyak entry beliau di selitkan backlink ke blog aku.. Ahh.. aku nak terharu lagi.. Sob sob sob *sambil lap airmata eyemore..


Pari-Pari Putih.. Ya, itu lah nama blog nya.. atau nama sbenarnya Nor Zaimah.. kenapa aku tiba2 cerita pesal beliau ni... Huhu... mesti pelik kan... *Takyah nak pelik sangat... Ahahha... Sebenarnya di sebabkan kat bawah ni... 



Even pageview aku tak segempak blogger lain, aku nak ucapkan terima kaseh banyak2 yang tak terhingga kepada PariPariPutih a.k.a Nor Zaimah... Ye lah, hanya ini jer yang mampu aku coretkan.. Ya, sebuah entry untuk beliau.. Khas untuk beliau...


Aku dengan Nor Zaimah ni, ade macam2 nama panggilan.. Ikut sedap jer nak panggil.. Kekadang aku panggil Ko, Kamu,  Akak, Mama, Aunty, Maya Karin, JLo, Rosalinda (*okei, dah terover), tapi Mama jenis tak kisah... Tak kisah?  Okei, Itu kata beliau... Tapi aku tak pasti sama ade jauh dari sudut hati beliau sama ade die kisah dengan panggilan2 tersebut... Jadi, aku kat sini nak mohon kemaafan sekiranya sepanjang perkenalan ade terguris hati Mama.. 




Kat sini Korn nak ucapkan semoga mama happy dengan kehidupan mama, semoga di murahkan rezki dan senyum selalu... Hehe..  Kepada kamu kamu sekalian, picit2 lah button baclink yang ade di mana2 sahaja tu... Jangan tak picit tau...






~KORN~




42 ulasan:

  1. Wow,tinggi jugak refer url dari blog dia tu..!

    BalasPadam
  2. cinta blogger la nie??? hehe

    BalasPadam
  3. Gambar bwh tu orgnya ke? Kenal gak Paripariputih ni. Tapi tak kenal rapat la. Ada bebape kali gak gi blog dea :D

    Okeyy! Kira agak peminat setia gak la Mama ni kat blog Korn. Err pageview 100++ tu kira banyak r tuu. Jeles! :P

    BalasPadam
  4. dia pon baik dgn blogger nama ety! :)

    oh, tu la dia ekk? comeyyy!

    BalasPadam
  5. tahniah...naik jugak pageview banyak..kita ni nak naik ratus2 xde la.huhu

    BalasPadam
  6. prasan gak pari2 tu selalu ada dimana2 hehee...:)

    BalasPadam
  7. wah..begitulah kisah blogger antara blogger..siuk bah kan..:)

    BalasPadam
  8. assalamualaikum korn...seronoknya dpt teman blogger yg baik...:)

    BalasPadam
  9. gambar tu nampak nostalgia cam zaman heil amier..

    ha'ah blog mama, paripariputih, norzaimah banyak memberi as referrer tertinggi jgk la utk blog aku, walaupun aku baru je buat blog..

    BalasPadam
  10. erk!!! apakah?? kenapakah?? betulkah? erk... nagis kah atau nak meraungkah aku ni??? hu hu hu (mohon carikkan den beg kertas nak serkup muko den.... hu hu hu)

    siyes korn aku mmg x tahu pasai menda ni... tapi yg aku selalu buat blog review, aku akan cuba sedaya upaya tulun blogger2 lain..(especially yg baru lagi) yg salu bagi aku semangat... ok... itu saja cara yg aku boleh tulun (memandangkan blog aku pung x le sehebat mana :P) take a deep breath...

    erm... pasai panggilan tu siyes akak, aku, eden, mama, mummy, i, aiman tak kesah pun baik di dalam hati atau pung luar hati.. wa rock... kadang2 aku pun tak tentu arah.. kejap aku gelarkan diri aku mayam karen.. eh... akak, kejap mama, kejap mummy, kejap aku, kejab beta... ha ha ha mana2 yg ang rasa sesuai lar korn.. jan ko panggil aku lady gaga dah la ek.. ha ha ha....

    tak tau aku apa nak tulis sebenarnya ... terkesima jap... tak sangka lak ang nak wat blog review disaat2 aku hampir nak malas.. dah meneruskan penulisan di blog2.. ha ha ha (muhun pujuk diri sendirik PPP)..

    akhir kata pada awek2 yg ada hati kat korn tu.. jan panas ek tengok aku pos JANJI ROCK dgn si KORN keh keh keh...

    THANK YOU SO MUCH KORN... semoga persahabatan ini akan terus berkekalan hingga akhir hayat...

    ha ha ha mohon jan hangin sbb komen aku dah nak sama ngan entri ko keh3 >..<

    BalasPadam
  11. link yg atassss sekali tu yg ko kaber2 tu mst link dr blog aku kan kan kan? kehkeh!

    BalasPadam
  12. alaaa..ingtkan buat at korn ke td..ehehe..mula2 story kemain terharu lg..
    dah folo mama jgak dah..hehe

    BalasPadam
  13. aku datang baca dan tumpang terharu :D

    BalasPadam
  14. caya lah korn..

    mama memang terbaik :)

    BalasPadam
  15. Untung laaa entri spesel..hehehe...

    BalasPadam
  16. terbaik la korn.. semua org tetap sayang mama PPP. walaupun tak pernah jumpa empat mata, tp hati rasa dekat je.. kawan alam nyata pun belum tentu punya rasa seperti tu.. Mama, Luv U..
    Korn, hang pun babycomel sayang okey. kita kan teman sekampung =)

    BalasPadam
  17. keep it up KoRn... blog ko pun cantik...

    BalasPadam
  18. beliau memang sangat2 sempoi orangnya...hehehe

    BalasPadam
  19. mmg xdpt dinafikan..mama mmg terbaekk.. :) teringin giler nk jmpa korg semua.. :')

    BalasPadam
  20. wahh!!
    banyak giler referring URL dari PPP
    tapi dia mmg best, rock slumberr

    BalasPadam
  21. bertuah ler korn! ada yg rajin datang. aii rajin x datang sini..? keh..keh..


    BalasPadam
  22. pssttt2x : korn tadi aii jumpa buah hati pengarang jantung u tau....kikiki,.... ~kantoiii sudaaa...

    BalasPadam
  23. selalu nmpk pari-pari tu kt box komen blogger2 lain , rajin dia kan :)

    BalasPadam
  24. tahniah bro..sebab ada org suka

    BalasPadam
  25. Untung laa . ngat senang ke , kasi tips sikit cemna wat . huuuu :)

    BalasPadam
  26. @jaakechik haa ni la korn yang digosip2kan tu..hahaha jgn marah haa..

    BalasPadam
  27. wah.. Neh entri khas neh. . Terjah pari2!

    BalasPadam
  28. apa yang mampu CP ucapkan , feewit , hehehe ~ bile la blogger nak bwt entry tuk CP jgk nih , huhuhu ~

    BalasPadam
  29. amboi...pjg ucapan ppp...

    ps: ada bau2 belacan la...eh...

    BalasPadam
  30. banyak trafik..terbaik la :)itu untung nya berada di bloglist blog yg dikenali ramai..

    BalasPadam
  31. lpak ngan mama tak ajak..sedih.huhuhu mama mmg rajin berblog

    BalasPadam
  32. pewitt..tetes mata pulak air mata nie...:')

    ang kan sebahagian daripada retis juga :))

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...