TAMAT LAH SUDAH BATTLE ROYALE & BERSAMA-SAMA KITA MEMBANTU PALESTINE

Hype..

Bermula dari 11 September sehingga 20 November aku telah join BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE, satu tempoh jangka masa yang agak lama tapi best... Ini merupakan satu segmen dan idea kreatif dari AWIE OMAR iaitu selaku penganjur game tersebut.. Ini merupakan satu game yang sangat best dan berbeza dengan aktiviti yang ade dalam dunia blogging ni.. Aik knapa aku ulang ayat ni lagi..?


Maka secara rasminya pemenang telah pun di umumkan... nak tahu lebih lanjut keputusan nya, sila picit2 kat SINI... Eh, jangan degil lah.. cepat picit SINI... Ahaha.. Alhamdulillah, sungguh aku x sangka keputusan tersebut... Memandang kan peserta yang agak ramai, jadi aku target sampai top7 jer..  Rezeki berpihak pada aku, maka sampai lah aku ke final... Result nya boleh lah tengok kat link sana...




Terima kaseh jugak aku tujukan khas Awie Omar, semua peserta BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE, dan juga buat semua commentators yang telah mengomen entry2 aku.. Sebab korang lah aku leh bertahan sebenarnya.. Sekali lagi terima kasih aku ucapkan...

PESERTA B3 : BATTLE ROYALE yang beri kerjasama
Isa
Khairul Akmal
Syaidatul Aisya
Sarah Safuddin
Faizul Osman
Erna Neer

Okei yang mane ade backlink tu boleh lah terjah mereka.. Kerana merana sangat blogger sporting dan pasti akan ade feedback komunikasi antara dua blogger... 



***************************************************************


Seperti kita sedia maklum, Saudara Islam kita di Palestine yang sedang bergelut dengan keganasan Israel Laknatullah, marilah kita bersama2 berdoa agar saudara kita sentiasa di lindungi oleh Allah s.w.t. Selain itu, satu inisiatif yang di lakukan GBS dan Blogger Apakah untuk memungut sumbangan, dan kepada yang berminat seikhlas hati untuk memberi sumbangan boleh lah berhubung terus dengan mereka seperti di bawah...




Sungguhpun gencatan senjata telah di umumkan, ini tidak bermakna mereka telah selamat dan tidak memerlukan bantuan lagi... Kini, mereka memerlukan sumbangan kita semua untuk membangunkan semula apa yang telah musnah seperti masjid2 dan kediaman mereka.. Dan aku mewakili team B3 : Batle Royale akan salurkan serba sedikit ape yang aku menang untuk saudara kita di sana..

~KORN~


47 ulasan:

  1. tahniah korn... :)
    mudah-mudahan murah rezeki korn nanti...

    ada review korn kat sini : http://www.mizruha.com/2012/11/review-ringkas-korn-padin-anisa-anuar.html

    BalasPadam
  2. bro, cer beli domain cth

    Korn.com <---

    amacam cantik tak domain tuh ? hehe

    BalasPadam
  3. israel penipu la bro,, kata genjatan senjata,, tapi masih lagi bom gaza..

    janji Allah itu pasti

    BalasPadam
  4. tahniah korn. berjaya tamatkan battle royale tu...hihi... pasni nk jugak terjah diorang,

    BalasPadam
  5. p/s : semoga ALLAH menurunkan bala yg maha dasyat utk israel! amin3x..

    BalasPadam
  6. ooo ye ke... mcm ni la...
    ada facebook tak.?
    biar aku add dulu

    BalasPadam
  7. terima kasi korn untuk entri ini. terima kasih sebab sudi sertai game ni.

    BalasPadam
  8. jom jom sama-sama kita hulurkan bantuan pada saudara2 kita di GAZA... T__T semoga mereka akan merdeka juga satu hari nanti....

    BalasPadam
  9. tahniah korn.. hehe.. ^_^. semoga rakyat palestin sentiasa dilindungi oleh allah.

    BalasPadam
  10. uik.. tahniah bro. menang 1st place tu? tahniah2.. ;D

    BalasPadam
  11. erm battle la pulak

    #save palestine! entah ape kabar mereka di sana

    BalasPadam
  12. tahniah..

    jom kita bantau sedara seagama kita di sana

    BalasPadam
  13. tahniah tahnia, moga ada rezeki ,. hihi.

    hari tu korn ada tanya pasal macam mana nak ubah link blog kan, cer pi tempat blog saya, :D

    BalasPadam
  14. alahai gua datang lepak sini bro.. hehe

    BalasPadam
  15. congrate!

    jgn pts doa utk saudara2 se-Islam kita disana..smoga mereka sntiasa dlindungi..amin

    BalasPadam
  16. tahniah korn :)

    harap keamanan sentiasa berpihak kpd palestin ..

    BalasPadam
  17. tahniah korn boleh menang!!.wan pon dapat tmpat ke 4 masa game sebelum ni

    BalasPadam
  18. Kenapa kalau makanan masin sikit , pelanggan bising - bising ?? Dan kenape kalau makan ikan masin mereka tak berkata apa - apa..??

    #Fakta.

    P/s: Blog Korn ni smart sgt !
    teringin nak ade blog mcm ni..
    huhuhu..

    #Jeles!

    BalasPadam
  19. wow!!!!! tahniah bro!!!!!! juara tu!!!!!! hehehehhehe...

    BalasPadam
  20. israhell mmg penipu..pasni aku jamin akan serang lg..alasan bodo dorang ialah mempertahankan diri bodo diaorang..
    Panas!! ==>> Mari Mencari Bahan Lucah

    BalasPadam
  21. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    BalasPadam
  22. in shaa allah..akan dihulurkan apa yg termampu..=)

    BalasPadam
  23. first time singgah... battle royale? name game macam menarik je untuk dimainkan.. ape pun gud luck ok!

    BalasPadam
  24. Tahniah korn.. Tahniah jgk utk entri ni. Moga sumbangan kita dpt membantu mereka saudara kita di sana

    BalasPadam
  25. uit2..tahniah...:) mhon belanje drian crepe..:)

    BalasPadam
  26. dah tengok dah segmen tuh giler betul...cemane dia boleh terfikir buat segmen camtuh ? hahahahha

    otak pelik tapi kreatif...ada senjata bagai X D

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    BalasPadam
  27. perghhh..tahniah bro!! no 1 tu..terbaik!

    sama-sama kita menghulurkan bantuan dan mendoakan kesejahteraan umat Islam disana

    BalasPadam
  28. Allah taknak turunkan bala dekat Israel sekarang sebab Allah dah janjikan syurga untuk rakyat Palestin.. Allah maha adil.. Indahnya kan.. :')

    #Allahukbar!!!!

    BalasPadam
  29. tahniah korn. haa. meh belanja aku bro. hehe

    Ayuh doa buat mereka di palestin

    BalasPadam
  30. sekurang2nya ada usaha bantu diorg . alhamdulillah :)

    BalasPadam
  31. Salam ziarah & kenal.

    Tahniah, Jemput menyertai GA Cheeze Maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Berpeluang mendapat serbuk cheese.

    BalasPadam
  32. tahniah2... hhehehe moga terus maju bro

    BalasPadam
  33. congrats korn! Alhamdulillah.. same2 la kte menghulurkan apa yg termampu untuk mereka di Palestine.. =)

    BalasPadam
  34. moga apa yg hgbuat tu di rahmati Allah...pegi jahanam israel laknatullah !

    BalasPadam
  35. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

    BalasPadam
  36. fuhh..korn yg mng rupanye battle royale tu..thniah2 ..tak telmbt ag rsenye kn..(^_^)

    BalasPadam
  37. korn...oooo...korn...dimana kamu hah? menyepi jerkkk...takkan menoktahkan diri kot...hihi...

    BalasPadam
  38. jaa ada tag korn di segmen ni :

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ada masa join lah yer... kalo dapat shawl nanti boleh bagi kat ehem.. ehem.. hihi...

    BalasPadam
  39. alamak...terlepas nak join huhuhuhu

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...