BLOGGER’s EX-CONTESTANTS

Hype..
Blogger = Blogger
Ex = Bekas 
Contestants = Peserta

Blogger's Ex-Contestants = Blogger Bekas Peserta <--Boleh ke aku translate cm ni? Hehe

********************************************************************************************************************************************





- Seorang jejaka yang berumur 21 tahun dan tinggal di Key El..

- Pemenang pertama Next Top Blogger Musim 1..

- Mempunyai blog peribadi yang menggunakan Bahasa Melayu + Simple English.. macam Oh My English tu..

- Kepada yang berminat make sure kena pandai pandai cakap Omputeh.. kendian gosok2 manja sikit kat SINI tau header die kat atas tu.


********************************************************************************************************************************************





- Kamu kenal Noni..? Meh sini aku knal kan...

- Aku pun tak berapa knal macam mana aku nak kenal kan...? Hehe

- Sape yang sedang mencari Cinta boleh la pergi ke blog Noni sebab kat blog die ade banyak love2 kat background dia.. Sape yang dah amik sorang satu love tu sila bayar kat kaunter.. Jangan wat2 lupa plak.

- Kat header die ader satu persoalan. Sape dapat jawab dengan tepat, dapat kuar hisap shisya dengan beliau. Tapi kamu la kena belanja die.. Ekeke

- Kepada yang berminat picit2 kasar kat SINI atau header die yang kat atas ni...


********************************************************************************************************************************************





- Sape kenal PakCek Biola ni angkat tangan cepat.. satu dua tiga... perghh.. 2060 orang yang dah kenal.. Wahh.. dah ramai dah.. Jadi perlu ke aku nak review Rozuan Ismail ni?

- Kenapa digelar kan PakCik Biola..? adekah sebab die ni pengumbul biola2 klasik..? adekah die meminati biola sejak kecik..? Adekah ade peristiwa hitam yang berlaku antara dia dan beliau..? Harap2 Pak Cek boleh jawab... Ekekek... aku pulak yang pandai2 suruh die jawab.

- Graduan UKM ye Pak Cek Biola ni.. (Aku tau pon sebab wusha kat sidebar die)...

-Sape yang berminat sila2 la usap2 slow2 kat SINI tau header die yang kat atas ni..


********************************************************************************************************************************************





- Berumur 19 tahun dan masih menuntut di Universiti Malaysia Sarawak.

- Berasal dari Perak. Waa orang kampung teman ke ni..? 

- Adakah die masih single..? Yang ni aku tak pasti sebab aku dah WhatssApp die x reply...

- Hobi nya menggoreng karipap.. Jadi sape yang berkenan kena belajar buat kuih karipap supaya boleh kongsi hobi kelak.

- Sape yang berminat sila raba2 kat SINI atau header die yang kat atas ni... Oppss yang ni ade pesanan. kim salam kat die kalu dah sampai kat blog Alya ni tau.. Hehehhe...


********************************************************************************************************************************************

Review aku kali ni berbeza sikit dari kebiasaan. Selalunya sorang2... Hari ni nahh empat skali.. Jap jap jap.. ni bukan agensi cari jodoh ye utk kamu pilih calon ke amende... Aku sajer letak gambar diorang.. sebab orang kate, kalo letak gmbar blogger ni, nnti orang akan ramai lebih tertarik.. Ehh, btul ke..? Aku review nii khas untuk Game Battle Royale yang aku join.. Ape salahnya kalau alang2 kamu da masuk blog aku, apa kata kamu pergi blogwalking blog ke empat2 ni dan tinggalkan jejak sikit kat sana eh eh eh... Hehehe...

~KORN~

23 ulasan:

  1. oo , tak habis lagi ek GBR tu > gud luck Korn . DDalam 4 review ni pernah tahu Pakcek Biola je , Yang 3 lagi tu tak pernah tahu . hehe

    BalasPadam
  2. eh..utk battle royale ea. dulu bukan ex contestant jgk ke? mane sy xreview pun.haha..even sy sndiri pun xmenang.hehe

    BalasPadam
  3. bleh la nak p ngorat sensorang lepas ni ^_^

    BalasPadam
  4. ramai nya... bila nak promote blog jaakechik pulak? kikiki....

    BalasPadam
  5. Terima kaseh atas pengenalan2 nie . Terjahh !

    BalasPadam
  6. Baiklah.....aku pergi Untuk kau Korn...hehehe

    BalasPadam
  7. dh terjah semua...

    ps: dapat hadiah x kalo terjah semua??? muehehhehee

    BalasPadam
  8. TQ korn. ada jugak blog PCB kat situ.huhu

    BalasPadam
  9. blog pakcik biola je penah terjah..yang lain harus di terjah skang :P

    BalasPadam
  10. ehhh, sama la. saya pon orang perak jugak :)

    BalasPadam
  11. aku nak pergi ngorat noni sekarang jugak!!! hahahahaha

    BalasPadam
  12. perghhhhh mkin femes la...best giler la bila terkenal cm diorang

    BalasPadam
  13. kenal gila noni tu...suka gmbr dia..haha...

    BalasPadam
  14. rajin betul awk ni... bagus jugak mcm ni kan... kira dah shortlist blog mana orang boleh visit :)

    BalasPadam
  15. ok..PM wa no tipon noni ngan allya :p

    BalasPadam
  16. untuk game battle royale ye..

    BalasPadam
  17. jom terjah berjemaah jom kengkawan..haha

    BalasPadam
  18. done follow semua.. ada yg dah lama follow pung tapi ada tu only invited reader so sorry hozey :P

    BalasPadam
  19. aku tak kenal pakcik biola..anak din biola aku kenal la..muahaha

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...