SPM OH SPM LA LA LA

Hype...

Seperti sedia maklum, exam SPM dah seminggu berlalu.. Agak lewat aku update pesal SPM nih.. Beberapa subjek dah pun habis.. Subjek teras dah pon setel.. Maka minggu akan datang ni plak subjek2 simple je yang tinggal seperti kimia, biologi, Fizik, Dan yang paling mudah Add Math.. Haha... Mudah sesangat kan.. Agagaga *gelak evil... 

Kat sini aku cuma nak ucapkan Semoga di permudahkan menjawab soalan exam tu... InsyaAllah jika study cukup, semoga semua berjalan lancar seterusnya memperoleh kejayaan yang cemerlang hendaknya... Amiiin.. Dan jangan lupa berdoa pada Tuhan, semoga dipermudahkan segala urusan...


gambar di edit dan di copy dari SINI


Eh, aku buat ucapan ni untuk sape ye.. Opss lupa nak bagi tahu... Aku buat entry ini khas untuk dua orang sebenarnya.. Dan dua2 mempunyai nama yang sama.. Yang pertama Izzati, iaitu anak kepada kakak aku, alaa anak saudara aku lah kiranya.. Haritu mase trial exam die ni bukan main lagi eksaited bila Addmath die lepas.. Hehe, tak pe untuk SPM betul2 ni, buat leklok jika result baik nanti paksu blanje okei.. Hehe


For the second person, untuk Izzatie Ezzat .. Siapa Izzatie Ezzat ni.. Seorang blogger yang aku knal masa mula2 aku berblogging dulu.. Die ni teramatlah sempoi orang nya.. Cuma di sebabkan tahun ni die exam, maka die terpaksa menghadkan berblogging dan lama jugak lah die tak update blog die dah.. Aku suke blog di taw, tmbah2 lak bila ade kucing2 yang comel tu... Dan setelah sekian lama, baru2 ni aku ade nampak die dah update blog die sebagai persediaan untuk update seperti aktif berblogging dulu.. Waa, harap Ezzat tak lupakan Korn.. Cheewah..!! haha.. Btw, Goodluck SPM utk Ezzat.. (knapa blogger perempuan ni aku panggil namanya Ezzzat?.. Aisehh..)

gambar copy kat SINI


Dulu mase aku SPM (cemana boleh masuk cerita pasal aku lak ni), Subjek paling aku suka adalah Math.. Aku suka kira2, tapi tidak pada Addmath, sebab Addmath terlampau 'senang'.. Puiii... Subjek paling aku kurengg semesti nya Sejarah... Memang mase exam sejarah kalu ujian ke, peperiksaan penggal ke, aku study untuk lulus jer... Tu pon ade yang lulus ade yang tak.. Jadi untuk SPM memang aku xde harapan la target tinggi2, aku target lulus jer.. Alhamdulillah, aku lulus dengan melebihi apa yang aku target.... 


Hurm.. Kepada rakan blogger yang amik SPM tahun ni, semoga kamu semua berjaya dan semoga kamu tersenyum bila memperoleh result nanti.. Dan yang paling penting, bahagiakan lah result kamu dengan membuat ibubapa kamu tersenyum bangga terhadap kamu... 

~KORN~

48 ulasan:

  1. oooo suka kira-kira rupanya...

    BalasPadam
  2. aku pulak..subjek yg aku tak study tp dapat A:BM & sastera..hahaha

    BalasPadam
  3. Korn... aku usahkan addmath.. math bisa pun aku drop paper... subjek yg aku paling tak minat sejak dari azali lagi =..= (aku sebenarnya suspek eh respek pada org2 yg kata math ni macam kacang yg ane.. dulu2 jual letak atas kepala) keh keh keh...


    aku mmg x pernah target nak lulus ke apa waktu spm dulu.. (budget nak kerja x mo belajau dah keh3)... tapi bila amek keputsan lulus la pulak acnor tu ha ha ah...

    p/s: mohon jan ikut aku yg tak punya wawasan ni... kan.. tapi alhamdulllah... aku berjaya gak duduk sama tinggi dan sama rendah dengan org2 yg punya kelusuan dan degree eh.. ha ha ah ye le...

    good luck to all SPM punya calon2 (walaupun korang dah nak habes exam) ;)

    BalasPadam
  4. ak benci la math. kira-kira nie aku x suka . aku lebih kpd bahasa. haha.

    BalasPadam
  5. ak benci la math. kira-kira nie aku x suka . aku lebih kpd bahasa. haha.

    BalasPadam
  6. addmath..? nightmare wooo! huhuhu... alhamdulillah dpt melepasi spm dgn jayanya. heheh


    p/s..tumpang sekaki, nk wish gudluck jga kpd rkn2 blogger yg tgh spm skrg.. chayok2!. ^^

    BalasPadam
  7. hahaha !! wish luck kat dowg gk larh , same mcm adek CP gk , SPM thn nih , but adek CP lelaki la ...

    BalasPadam
  8. saya2? hehe.

    spm is sooo memory u knowww. :)

    BalasPadam
  9. Err, aku pggl kau kOrn....grrr!
    Kau rasa aku ni tak perempuan ke? Hahahah ;p

    BalasPadam
  10. Alamak...aku tersilap faham..Hahahaha....
    :p Kena pegi makan dulu ni..Bgun2 terus baca blog kOrn aku...Otak tak bape betul sbb lapar :P

    BalasPadam
  11. Eh, sama! Subject feveret Math, dan Add Math memang subject yang terlampau 'senang' kannn? Phuiii :P

    And lagi sekali sama, subject paling tak feveret adalah Sejarah. Paling blur nak ingat semua cerita dlm buku Sejarah tu. Grrr. Err sebenarnya banyak je lagi subject yg tak feveret. Fizik sbb susah, Lukisan Kejuruteraan sbb tak pandai imagine. Err banyak lah! :P

    BalasPadam
  12. ingatkan korn yang SPM huhu. sheda suke addmath. tak suke sejarah tapi ajaib, keluar result dapat A- haha. kelakar je.

    BalasPadam
  13. good luck kepada yang amik spm .

    alaaa , addmath senang je kalau nak fail . haha XD

    kalau buat latihan , insyaAllah boleh .

    aku nie nasihat orang , padahal addmath aku pun cukup cukup makan ja .

    hehe XD

    BalasPadam
  14. ye..semoga dorang berjaya..jgn nnti menyesal sudah..mcm sendiri terase je..haha

    BalasPadam
  15. nyesal akak tak study betul2 masa spm dulu.. kalau tak sekarang mesti dah jadik CEO. hik3

    BalasPadam
  16. hahaha..betul tu..ADDMATH memang terlampau melampau mampau SENANG..! ?>_<

    BalasPadam
  17. haha . gud luk untk ezzat , cantik nama dia >_<

    BalasPadam
  18. spm akak nyaris kantoi...huhu

    naseb la leh sambung bljar sampai dapat jd cikgu ni...

    BalasPadam
  19. bro...terima kasih sebab doakan aku bro...sob3... aku akan buat yang terbaik utk spm ni..

    BalasPadam
  20. good luck buat kedua2 mreka ye. juga buat semua yg ambik SPM

    BalasPadam
  21. waiting for my turn utk dijadikan sbg entry dlm blog nih -_-"

    BalasPadam
  22. amboi subjek simple dia.. semudah a b c..

    BalasPadam
  23. gud luck gak buat mereka..hihi...

    p/s : amboiihh makin besar pic kat side bar tu yer...? makin bseeri jadiknya blog korn...lawa!

    BalasPadam
  24. Good luck buat mereka berdua.
    Terbalik kita bro..masa SPM aku suka sejarah...Math..benci!!!!!

    BalasPadam
  25. dulu ingat spm ni laa exam paling susah.. rupa2nya ada byk lagi exam2 lain yg lebih2 lagi susah, huh...

    BalasPadam
  26. takut nie..berdebar2 nak jawab spm...hihi...doakan tirah!

    KAHKAHKAHKAH...

    BalasPadam
  27. add math , terbaekk . berdebar kot rase nak blaja add math tahun depan -.-

    BalasPadam
  28. aku paling suke add math time spm dulu . ohsem ! hahaha

    BalasPadam
  29. matematik best!

    gud luck pada mereka~~ ^_^

    BalasPadam
  30. SPM owh lamanya dh tinggalkan zaman tu.. paper paling best biologi. ehh nape ye?? sebab xsuka! tu la yg paling Best. BEST la sangat =) hehehe, nasib dapt 4 paper tu
    ~yg paling aku ingat time SPM adalah asyik kena marah je dgn penjaga periksa sbb paper exam tu akau jawab tulis terbalik. dia kat aku sajenak bagi org depan tiru. apedaaa

    BalasPadam
  31. Hahaha ,addmath menag senag sampai tkpernah dapt A. hahaha

    BalasPadam
  32. goodluck espiem..ehh?lu amek SPM ke?hahaha

    BalasPadam
  33. ow..wish utk adk sdra n kwan rupnyer..ptt la yaya pelik ni..mo dah lebih had nk citer psl SPM..ingtkn amik SPM..hehe..
    Gud luck jgk untk all SPM cndidte..^_^

    BalasPadam
  34. sama la ! suka math jugak , baru la adventure , tak gitu ? hehe :)

    BalasPadam
  35. zaman SPM mls ingt msa tu demam panas..gerammm jerh~~

    BalasPadam

  36. memang.memang. subjek fizik, kimia, add math, bio tu senang jer.

    spm2007!

    BalasPadam
  37. aku pling minat tu walaupun smmgnya aku ni bengap sket. hehehe

    btw korn good luck spm.. ;p

    BalasPadam
  38. salam bro. tq singgah balik blog aku. lambat aku reply bz sikit. hehe btw gud luck untuk anak2 buah hang. inshaallah urusan depa akan dipermudahkan. get ready la nak belnja depa bro. hehe

    BalasPadam
  39. doakan saja kejayaan buat mereka ye

    BalasPadam
  40. teringat final math aku, rasa takut pulak tetiba. moga2 semuanya lulus agar mudah aku sem depan ^_^ adeh, sem depan ada math lagi

    BalasPadam
  41. wiiiiii~ Thanks korn.. Ofkos lah ezzat tak lupa korn.. biler update blog je, korn mesti ade dlm kepala hotak ezzat.. hahahaha!

    Thanks coz buat special entry.. Terharuuuuu i ^_____^

    BalasPadam
  42. meaaseyy doa untuk wa .T___T (wa ada tahik lalat)

    BalasPadam
  43. meaaseyy doa untuk wa .T___T (wa ada tahik lalat)

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...