First GA by TirahZairi

Hype..

Poooonnnn.... Ponnnnn... Ponnn...!!!! Ketepi semua ketepi.... Duk diam2 kat tepi ni nak habaq ni Korn nak join Gipaway Tirah Zairi ni haa.. Setelah Korn Memaksa puan penganjur untuk menjemput sendiri Korn untuk join, makan terjoin lah Korn Gipaway ni...



Haa.. tengok atas ni, penat aku beli krayoon tadik sebab nak kaler mende kat atas ni.. Jgn tgk jer... Cer klik kat kaler2 tu tgk ape jadik.. Ade magik..!! Hahaha.. Aik, Rasenya macam dah siap jer entry untuk join gipaway ni.. Cuma nak tag jer lagi ni.. Wahh simple betul giveaway ni.. Rugi seribu kali rugi laa kalo hampa hampa semua x join.. Haa, bukan itu sahaja, hadiah givaway pon di rahsiakan.. Mungkin pemenang bakal membawa pulang Tibi Doplohsembilan Hinci... Who knows... Choppp..!!! Korn nak tag orang kat bawah ni..!!


Lima Belas Minit aku fikir nak tag orang... Semua dan sape2 yang tak di tag pon boleh join... Jangan nak wat ayat ngada2 'alaa saya x di tag, x boleh join lah'... Jgn nak ngada2 ya.. No no no...!!!




Pssttt....!!!!! Rugi Kalo x join... Sekian

~KORN~

26 ulasan:

  1. senang nye ~

    tengok ramai yang dah join , good luck korn :)

    BalasPadam
  2. all the best retis. retis join ga retis. ok letu.

    BalasPadam
  3. -_-

    awak tu wawa rupanya ~ haha .

    terima kasih . kena ambik masa nak buat macam mana fofular tu .

    harap2 dapat kalahkan korn :p

    BalasPadam
  4. sengal..ingtkan korn keluar dr lappy ke bla click link.hahaha..tu bru magic..

    BalasPadam
  5. sengal..ingtkan korn keluar dr lappy ke bla click link.hahaha..tu bru magic..

    BalasPadam
  6. smestinya wa join wahai jagung maniss..

    BalasPadam
  7. Selamat bersegment le... KORN he he he semoga dapat adiah.. manyak2 pas tu bagi dua dengan aku keh keh keh

    p/s: nak posing ala-ala cik tirah tu boley? >..<

    moring korn :)

    BalasPadam
  8. join jugak GA tirah ni,..! selamat bersegmen ye..=D

    BalasPadam
  9. magic la sangatkan....
    boleh plak tag diri sendiri...

    gud luck korn!! ^_^

    BalasPadam
  10. magic la sangatkan....
    boleh plak tag diri sendiri...

    gud luck korn!! ^_^

    BalasPadam
  11. macehhh korn tag ittew hehehe :D

    BalasPadam
  12. Promosi besar-besaran ni..kikkki

    BalasPadam
  13. All the best bro...good luck :)

    BalasPadam
  14. selamat bersegmen korn... takkan korn x join GA tirah kan? kalo x join maunya meroyan si tirah tu...kikiki...

    p/s : jaa pon dah join siap tag korn lagi....1st peserta tauuuu.... http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/11/first-ga-by-tirahzairi.html

    BalasPadam
  15. link yg tengah tue sape? encem x tuan blog tue? hehehe...

    BalasPadam
  16. gud luck jgk..last day ri ni..
    yaya la org last yg join ..heee ;p

    BalasPadam
  17. cikMAR dr segmen yg sama. salam perkenalan ^_^
    terjah & follow ~

    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/first-ga-by-tirahzairi.html

    BalasPadam
  18. awat link tengah tu dia patah balik kat blog korn eh? pelik lah :P haha.. good luck korn dapat hadiah mohon share :P

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...