SEGMEN ERAZ FAZLI : Pencarian BLOGLIST

Hype...

Idea nak update blog tengah banyak sekarang ni... Ade yang sedih, ade yang happy, ade jugak yang biasa2 entry yang aku nak taip..  tapi xsempat nak concentrate nak taip entry... Sebab waktu kerja yang membataskan.. Takpelah, aku akan cari masa kemudian.. sekarang nak join segmen Eraz Fazli ni...




Segmen ni cuma 15jam jer... So, sape cepat die dapat lah.. Jom, sume ramai2 memeriahakan segmen Eraz Fazli ni.. Segmen tamat malam ni tahu.. tepat jam 11.59 malam.. So, sape yang nak join meh klik SINI.. atau link blog die kat bawah ni..


Alamak nak taip ape lagi ni... abis da kot.. Selamat Hari Rabu... =)

Pssttt....!!!!! fikiran aku buntu semenjak kebelakangan ni... kerja oh kerja, lalala...

~KORN~

34 ulasan:

  1. blog yg awesome...jgn buntu2...setiap masalah ada penyelesaiannya...chaiyok2

    BalasPadam
  2. selamat hari rabu.... selamat bekerja... selamat bersegmen... selamat semuanya... ^_^

    BalasPadam
  3. mggu dpn ak buat jga...join tau kokon..walaupn dh ada dlm list..hahhaa...

    BalasPadam
  4. Selamat hari rabu jugak :)

    BalasPadam
  5. Slmt bersegmen korn.. Jgn stress sgt. Memang keje lagu tu. Xlama dh pun kan

    BalasPadam
  6. hye.!!! Selamat bersegmen ..~

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

    Berjuta-juta terima kasih E'raz ucapkan kepada semua peserta yang sudi join SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST..

    Link untuk senarai Peserta :
    http://www.erazfadli.com/p/peserta-5th-segmen-bloglist.html

    - E'raz Fadli

    BalasPadam
  8. salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

    ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  9. wa dtg sini dri segmen sme
    wa dh follow sama lu

    wa dri geng 4

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  10. assalam.. singgah sni dr segmen yg sma :D

    BalasPadam
  11. Hai, sy dari segmen yg sama. Done follow you. ^_^

    http://aliyeeaheart.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  12. Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

    Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
    http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

    BalasPadam
  13. assalam..
    salam perkenalan..
    husna dr segmen yg sama..=)

    jom ronda-ronda..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  14. dari segmen yang sama
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  15. Dari segmen yang sam dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  16. Salam ziarah kat sini dari segment yang sama..

    BalasPadam
  17. dari segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  18. salam perkenalan.. dtg dr segmen yg same, singgah and follow.. dtg singgah blog risu ye.. :)

    BalasPadam
  19. Datang dari SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

    http://fifyfirdausi.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  20. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    BalasPadam
  21. dari sagment yang sama..=)

    Done follow you..nice blog..^^
    http://secretshaila.blogspot.com

    BalasPadam
  22. aku jenis b +
    seorang yang xtau nilai-nilai murni pada jenis group b + nih..
    hehehhe

    BalasPadam
  23. die tue kan...dia kan...ermmmm....xde pape lah...muehehhee

    BalasPadam
  24. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...