Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Hype..

Tak sampai sejam di jemput empunya blog, Aku terus menjoinkan diri dalan segmen ni.. Yeah Segmen BW Cuti-cuti By Emas Putih... Yuhuu... as usual, banner di tempek..!! Gedebushhh..!! (abaikan sound effek..)


cuba gesel2 atas ni..

Alolo.. pink nye banner die nih.. x pasal2 blog aku jadi jambu sekejap hari ni.. Hik hik hik... 
eh.. rase nya macam dah cukup syarat jer.. 
Jom kamu dan kamu dan kamu sekali ramai2 memeriah kan lagi segmen ni..

Last Date  : 26.NoV.12

okei, selamat bersegmen dan ucapan terakhir dari aku utk kamu semua, 
SELAMAT HARI ISNIN.

~KORN~

35 ulasan:

  1. jom join GA ni! :)
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    BalasPadam
  2. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    BalasPadam
  3. tapi aku x cuti... boleh join jugak ke???

    BalasPadam
  4. selamat hari isnin..all the best

    BalasPadam
  5. wahh..korn pn still join segmen..jrg org yg follower ramai ni nak join..nia nk join jgak la..:)

    BalasPadam
  6. teruja wa tengok gambar besar gedabak tu...ensium la konon...hek

    BalasPadam
  7. haipp..rajin korn main segmen ea..hehehe

    BalasPadam
  8. http://ehfarahin.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    farahin singgah disiniii :D
    jemput singgah ke blog saya

    BalasPadam
  9. Selamat bersegmen abg korn yg jambu :) hehehe..

    BalasPadam
  10. Hye dari segmen yang sama...
    Happy Blogwalking!!! :D

    BalasPadam
  11. korn rajin bersegmen. zera busy start new sem la korn. :)

    takpe, ade masa nnt korn buat la segmen. kompommmmm join! :)

    BalasPadam
  12. tin tin... sound effect van post laju mue he he he ^_^

    sowey aaa.. wa lambat kumen2 selamat bersegment naa... semoga berjaya dptkan hadia pakej percutian tu.. pink pung pink lew.. janji hadiah superb!


    ok korn nite2 siuuuuuu eh ha ha ha

    ppp
    2.01 am
    Silence Day Of Wednesday

    BalasPadam
  13. assalamualaikum.. BW sini :D hit me back...
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/lg-smart-tv.html

    BalasPadam
  14. selamat bersegmen korn... gud luck!

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    BalasPadam
  16. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  17. hye dr segmen pink yang jambu jugak ne. hakikat pink itu sebati dengan perempuan feminim. :)

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  18. dari segmen yang sama, dah follow & BW..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  19. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  20. haha.. jambu rasa eh korn? :P akak pun join segmen yang sama jugak :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam
  21. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-1174.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    BalasPadam
  22. salam :)
    singgah dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
    boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  23. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...