WORDLESS WEDNESDAY YANG KE BERAPA NTAH

Hype..


Cer teka ape yang nak aku sampaikan... Sape tepat yang paling tepat, aku kasi la adiah sket.. Tapi kalo xde yang tepat, yang hampir2 pon boleh lah... Mungkin next entry aku nak wat story pesal ni.. Next entry tu jugak lah aku kasi tau sape yang jawab betul okei..!!

~KORN~

44 ulasan:

  1. suasana atas jambatan mungkin dengan pemandangan awan yang cantik :)

    BalasPadam
  2. Ni , kereta rosak , lepak jap tepi jambatan.. usha2 ikan duyung .. hahaha

    BalasPadam
  3. umm..pasal dating dgn tirah kat padang kota..erkk!!!!tirah??

    BalasPadam
  4. entri ni nak menceritakan bahawasanya ang malas nak menaip banyak2 nak kata wordless, tapi adalak caption kat bawah tu, tak pun ang nak cakap ang tengah termenung kat jambatan pulau pinang yg tengah jam tak henggat... tak pung, ang suh kiterang sume cari ada tak ikan duyung kat lam laut tu, yg nama dia mayam kerem... keh keh keh >..<

    BalasPadam
  5. hmm..tgh melayan perasaan sorang2 kowt..

    xpon tgh bercuti sekarang nih..haha..

    BalasPadam
  6. ko pegi penang.
    amik gambar jambatan pulau pinang.
    sebab ko nak terjun laut..??
    huhu.. ;p

    BalasPadam
  7. macam jambatan pulau pinang. *takde kaitan hihihi

    BalasPadam
  8. Pemandangan dr atas jambatan laut china selatan menghala ke singapura pd waktu hampir senja. Owh indahnya :) hehe..

    BalasPadam
  9. Aku failed sikit la bab interpretasi gambar ni.

    kebebasan. langit dan laut bersatu. btol kan. ok, aku nk adiah. haha.

    BalasPadam
  10. Langit yg cantik kan.? tanda kebesaran Allah. kan ? *harap betol dpt hadiah*

    BalasPadam
  11. maybe korn nak bgatau ttg kehebatan ciptaan ALLAH, maybe bkenaan jambtan pulau pinang... yg pasti jaa nak bagtau yg suasana dlm pic ni sgt cantik, menakjubkan...tenang jer...

    BalasPadam
  12. subhanallah... cantik nya langit tu...
    indah sungguh ciptaan Allah... ^_^

    BalasPadam
  13. kes bunuh diri terjun ke lautan dalam yg kononnya dlu mampu direnangi tapi kini hampa dikecawakan si kekasih hati.... (baca sekali lapaz)

    BalasPadam
  14. jgn macam2 k kokon...jauhkan ddri dri laut...hahaha

    BalasPadam
  15. kau cuba untuk sampaikan sesuatu, itu sahaja yg aku tahu..hehehe

    mcm gambar tepi jambatan, nak terjun tiruk ke?

    BalasPadam
  16. korn pegi vacation n that picture told that jauh perjalanan luas pemandangan. sbb mmg terbentang luas tu view dia. sooo nice. n nyaman je rasa. ahhhh. :))

    BalasPadam
  17. air yang jangan disangka xde buaya.. hahaha

    ntah pape yang aku fikir...

    BalasPadam
  18. ko dalam cubaan untuk terjun ke dalam laut kan???hahaha

    BalasPadam
  19. nak cite sal air mm sal banjir kot. hehe

    BalasPadam
  20. nak cerita tentang percutian lagi ke??

    BalasPadam
  21. melayan persaan leteww.. haha ...

    Pemndgn yg cntik.. tnda kebesrnNYA..

    BalasPadam
  22. cite pasal first time dtg lepak kt jambatan ni . huu

    BalasPadam
  23. ni pasal lautan yang luas tiada bertepi.hahaa

    BalasPadam
  24. ni mcm kat penang bridge..tak pun jambatan ke pulau apa tah dekat yan...kampung nenek

    BalasPadam
  25. Aku tak dapat bayangkan walau aku dah buang 2 minit tatap gambar kau ni KOrn...

    BalasPadam
  26. ko naik kapal ke hape ni?ke ko naik tongkang pegi ke seberang?

    BalasPadam
  27. x tau nak teka ape. hahah. ape2 pun, cantik pemandangan. :D

    BalasPadam

  28. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Haz
    2. Lokman
    Mereka adalah blogger paling kurang menyerlah pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :

    http://awieomar.blogspot.com/2012/07/next-top-blogger-2-fantasy-forest.html
    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 10/11/12 jam 8.00 malam.

    BalasPadam
  29. wa teka kat titi gantung air keroh, sabah :p

    BalasPadam
  30. wa teka ni pemandangan ats jmbatan pulau pinang, mybe lu nk citer lu p makan hangin di penang kot.tah wa hentam je..kih2

    BalasPadam
  31. nak memancing ke hape ni en.korn..??

    BalasPadam
  32. aku pon suke burger malaysia nih . huhuh




    arghhh!!! teringin!!! >_<

    BalasPadam
  33. xpndai lak nk teka heheee :D

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...