HANIF IDRUS SEGMEN MENERJAH

Hype...

HAri ini hari isnin... Jadi semua kena bekerja... Kerana tanpa kerja, cemana gaji nak masuk kan... Tapi ape kena mengena kerja dengan segmen menerjah ni...? Kalau nak tau sila baca entry ni sampai habis.... Aku telah di jemput oleh Abe Hanif ni sendiri untuk join segmen beliau... Dan aku memang berbesar hati nak join...




Segmen ni telah pon bermula minggu lepas, dan akan berakhir pada 30 September nanti...  Jadi kat sini aku nak jemput ramai2 kita semua join Segmen Abe Hanif ni... Sekurang-kurangnya dapat jugak lah kita menambahkan kenalan kita di alam maya ni....Secara tak rasminya aku nak tag dua orang ni iaitu Lala dan Mr. She untuk join....


Dan berbalik kepada intro aku tadik, ape kena mengena dengan kerja dengan segmen menerjah ni? Aku pun tak pasti ape kaitannya.. Huhuhu... Yang aku pasti, jom lah kita join segmen ni... Yang nak join ape lagi, sila klik link bawah ni atau klik je banner atas tu...


~KORN~

81 ulasan:

  1. hehehheeh...
    Kena paksa baru join..hahahhaa
    Sori bro..kalau kau tak join tak best rasanya..

    Thanks kerana Join Segmen saya.
    Saya amat menghargai sokongan anda kepada segmen ini.
    Jom pergi ke Senarai Peserta:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html
    Setiap hari peserta semakin bertambah ( kini 64 orang)
    JOM TAMBAH FOLLOWER.
    Thanks

    BalasPadam
  2. ni ssatu kompeni dgn nas ahmad terjah melodi ker? hikhikhik

    BalasPadam
  3. wah!!!!!!!!

    kalau ada masa gua join jugak...suport blogger lain..:)

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen dik hehee :D

    BalasPadam
  5. @Hanif Idrus
    haha.. xde lah hanif.. mmg nak join pon... tp hari ni baru sempat...

    BalasPadam
  6. @zaxx
    aku rase yer kot... nanti aku cube terjah company die kot2 ade nas ahmad tu yer

    BalasPadam
  7. @Zul De Alexis
    yeah.. jom join tau.... ajak lelain sama

    BalasPadam
  8. wah wah wah wajah si hanif dan mcm mazidul tv3 tu serius giler.. ha ha ha good luck ye ko.. semoga bertambah la peminat dan follower kat blog korn ni mua ha ha ha >..<

    BalasPadam
  9. salam..follow u
    http://lagunamerbok.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  10. sy terjah sini dari segmen yg sama. dah lama follow sini. jom terjah blog sy pulak. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  11. selamat bersegmen korn!!! hahaha

    BalasPadam
  12. Follow jugak,
    salam kenal

    http://www.aynoranur.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  13. rajin bersegmen yer... teruskan nilai murni anda.. hehehehe

    btw salam hari raya yer...
    walaupun dah separuh bulan raya daaaa

    BalasPadam
  14. @paripariputih
    aah laa... macam mazidul akmal sidek.. ahahhaa... habis la aaku kne banned la nnt kalo hanif idrus baca ni.. kih kih kih

    BalasPadam
  15. @Deqla manjew thanks yer.. nnti korn pi san lak

    BalasPadam
  16. selamat bersegmen korn.cendol pn nk join tp mood malas masih menghantuuiii!

    BalasPadam
  17. walaupun kita ni dh macam adik beradik, tetap nk terjah jugak..
    slmt terjah menerjah korn, tp jaga2 ye jgn silap terjah anak org okey =)

    BalasPadam
  18. dr segmen yg sama n slmt berknln.. follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  19. salam ziarah dan salam perkenalan dari Fahz.selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  20. dtg dari segmen yang sama..=))


    http://guliboolat.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  21. Nice 2 meet u Mr. Korn,
    done follow u

    BalasPadam
  22. wahh..selamat bersegmen broo!!

    BalasPadam
  23. macam mane nak terjah, gaji sy belum masuk lagi..hahaha..ade kena mengena x klu camni?

    BalasPadam
  24. hari2 keje..ohh bosan2..untung la korn ada masa untuk bersegmen kan

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum... hyep2!!

    Miss dari segmen yg sama.. dtg terjah & follow sini...~

    jemput terjah & follow Miss jugak ea...?! hii^^

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com

    BalasPadam
  26. salam hari raya. raya kan sebulan. hehe... jom2.. kita meriahkan lagi segmen en hanif nie

    BalasPadam
  27. selamat menjoin bro.=)

    jemput baca en3 baru..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

    BalasPadam
  28. Follow ur blog! Keep in Touch..
    Thank you for being a follower of ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog
    I am probably more than happy knowing you are a follower of ♌¹³ Pseudosupra | aLife Blog than you will ever know. It's my pleasure to known awesome blogger like you. Keep in touch and for further concerns, please do not hesitate to give your comment for my future entry. Wish you a great day! Follow your blog Korn..
    Referred from segment: ♌¹³ Pseudosupra | Hanif Idrus Segmen Menerjah

    BalasPadam
  29. ada jugak blogger lain nama lala ye, hummm :P

    insyaAllah lau rajin lala join la ye, maceh sebab tad =D

    BalasPadam
  30. mcm menarik .. insyaallah akn join

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum Mr. Korn.....
    Selamat pagi. dtg dr segmen yg sama,
    tima kasih sebab follow. saya follow balik.
    ok nak sambung blk kerja.. ahaks...

    BalasPadam
  32. dah join....selamat follow memollow...ehhh

    BalasPadam
  33. selamat bersegmen korn! hehe....

    BalasPadam
  34. sorry korn.. x empat nk blogging sgt.. :O

    btw slmt bersegmen lah ye :)

    BalasPadam
  35. wah jon segmen nampak :P jareang nmpak korn join segmen ni..btw..slmt bersegmen :D

    BalasPadam
  36. terjah n follow dr segmen yg sme =)

    BalasPadam
  37. Berblogwalking dan folo sbb join segmen Hanif Idrus
    Cer tgk sini ===>> Nurul Syuhada Letak Jawatan

    BalasPadam
  38. jauh perjalanan aku hari ni baru smpi terjah ko bro..hehe

    BalasPadam
  39. Terjah !!!!
    dari segment yang sama....

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  40. as-salam,
    datang dari segmen yang sama, jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  41. bw kat sini...join segmen sama..jom singgah blog kathy..

    BalasPadam
  42. bw kat sini...join segmen sama..jom singgah blog kathy..

    BalasPadam
  43. Singgah Blogwalking sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu..jom terjah blog saya!!!

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    Read more: http://hazirahramli.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html#ixzz25t4IEc1l

    BalasPadam
  44. salam perkenalan drpd ezamiza dr segmen sama..

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  45. salam perkenalan
    dari segmen yang sama
    done terjah dan follow sini
    jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  46. salam , hai , datang dari segmen sama . jom jOIN gA jom .
    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    BalasPadam
  47. Updated ke 5
    Jumlah peserta kini 88 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    BalasPadam
  48. Salam...dtg dr segmen yg sama n dah follow u:)

    BalasPadam
  49. Salam n hye~!!

    dtg dr segmen yg same..
    dh follow sni..
    salam knal ye.. ^_^

    BalasPadam
  50. da join dan datang terjah malam,, ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  51. singgah dan follow sini dari segmen yang sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  52. Upadated ke 6
    Jumlah peserta kini 100 orang!!!!
    Jom blogwalking!!
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah-senarai.html

    BalasPadam
  53. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    Salam Perkenalan :)
    Datang menerjah dari segmen yg sama :) done follow

    jom kita blogwalking...

    BalasPadam
  54. salam,saya datang dari segmen yang sama...jom singgah blog saya pulak, tq~

    BalasPadam
  55. follow sini dari segmen sama.follow me back ok. http://iqmareffendy99.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  56. Updated ke 7
    Jumlah peserta kini 110 orang ..thank yekkkk
    Sila lihat senarai peserta di:
    Hanif Idrus Senarai Peserta
    Jom serbu dan blogwalking!!

    BalasPadam
  57. dah follow,follow balik ye?http://myzatuliqma.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  58. Salam terjah dri segmen y sama =)

    BalasPadam
  59. Terjah dan follow....follow me http://kate-na.blogspot.com//2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  60. salam perkenalan dan salam terjah! :-) dOne follow ur blOg. jemput jd follower sy yea. macehh :-)

    http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  61. Singgah dari segmen sama.. salam kenal..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  62. Salam singgah dari segmen yg sama..slm perkenalan dan HAPPY BW !! :)

    BalasPadam
  63. dari segmen yang sama

    saya follow awak. follow saya yer

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam
  64. dri segmen yg sama..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    follow sini..

    BalasPadam
  65. selamat tengah hari..husna singgah sini..maaf sebab lambat singgah..^^V

    terjah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...