FAIL PERIBADI B3:BR

Hype

Intro 4 perenggan aku telah di delete smula sebab baru perasan kerana hanya perlu  masukkan ape yang di perlukan sahaja.adoiyai nya pun... Jangan pelik lak dengan tajuk aku tu, aku ade masuk satu game Blogger 3 : Battle Royale.. Dah nama pun game mesti ade tugasan..


Nama Kumpulan
DEUX


Bidang Di Ceburi
Kejuruteraan Awam - Drafting

Hobi
Memancing, Menjelajah ke tempat baru, Main dengan kucing.. errr

Blog Pilihan

Tujuan Berblogging
-Nak habiskan masa lapang
-Nak jumpa kawan baru
-Nak luah perasaan kat blog
-Nak simpan kenangan dalam entry

Sifat Semulajadi/Pelik
1. Kalau makan kat kedai makan mesti cerewet tapi kalo kat rumah okei jaa...
2. Kalo tidur mesti tutup lampu, xleh tidur walo pon ade cahaya sedikit, pastu tak leh pakai selimut tutup muka, pengoksigenan rase mcm tak cukup
3. Tak suka bila bercakap, org tu tgk mata aku lama2.. Kalo aku tengok mata die lama2 tak pe.. Ahaha.. Kalo die tgk lama2 jugak, aku buat2 tengok ke lain... Muehehe...

Masa Melayari Internet
Kalo kat opis waktu petang time keje dah takde tu.. pastu waktu lapang yang ade mood nak berinternet mcm malam ker..

Peserta Pilihan Ke Final Bersama 
Nadia  <---sila highlight gune marker.. ekekee

Sebab
Die seorang yang alert dan orang pertama dalam kumpulan aku yang bg feedback yang bagus mengenai game ni. Walaupon masih student, die sanggup join game ni walaupun student jugak ade byk komitmen yang lain.. Tak semua student boleh wat macam ni sebab ade student dah tarik diri dari game ni, dan ade jugak tak dapat join game Battle Royale ni di sebabkan die ade lah student.. Bukan tu jer, Nadia jugak sanggup sahut cabaran sebagai seorang ketua.. =)

Pandangan Tentang B3:BR
Perghhh.. Dalam otak aku dah terfikir Battle royale yang betul tu, siap lawan2 bagai semua tu.. hahaha.. Aku follow dari season lepas lagik dah.. Tapi tak tahu je mcm mana nak join.. Season ni baru ade rezki nak join.. Tak macam segmen lain yang ade kat blog, Game ni lain dari yang lain.. Macam realiti tivi, ade pengingkiran setiap minggu.. Mencabar psikologi mentaliti setiap peserta.. Even tersingkir pun tak pe lah, asalkan dapat berkenalan dengan bloggers dan dapat mengeratkan silaturrahim. Kalau la dapat game Battle betul2 tembak sampai mati best jugak.. Tapi aku xnak mati la dalam game tu.. Ahaha...



27 ulasan:

  1. Blur gila baca pasal Battle Royale tu. Haha! But good luck eniwey Korn! :D

    BalasPadam
  2. hehehe nak cakap tgk mata lama2 leh?hewhew

    BalasPadam
  3. aku ok je tidur dlm cahaya cinta..okfine, over :P

    BalasPadam
  4. hai korn !

    errr . tu je nak komen. hahaha

    BalasPadam
  5. apa2 pun gudluck korn..
    time bujang yela xleh nak tidur terang, kan korn kan =) hehe

    BalasPadam
  6. hahahaha..gud luck bro!!!!!!!!!! hehehe

    BalasPadam
  7. ekekeke.. tang hobi tu tak leh blah... tirah suka mancing ke? takut pegang cacing pon geli kot ekekek

    BalasPadam
  8. jaa dah terjah battle royal tu tp blurr la korn langsung xfhm..btw gud luck ya!

    BalasPadam
  9. gua tapaham injinering2 nih korn, mklumla setadi takat derjah 3 je muehehehe

    samat majujaya encik

    BalasPadam
  10. pemalu lah nii pantang tgk mate .. hehe

    BalasPadam
  11. Tak faham lah. Huhu. Nie apa nie segmen terjah ke apa.

    BalasPadam
  12. gud luck korn.. smoga g final 6t taw.. hehehe

    BalasPadam
  13. Terima kasih korn sebab buat tugasan ini. Tugasan diterima :D

    BalasPadam
  14. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri Tugasan Imuniti tidak akan dipilih sebagai entri pilihan (Carta Mingguan). Entri entri lain yang akan dipilih untuk dimasukkan dalam carta.
    Keputusan terkini Tugasan Imuniti Episod 2
    DEUX : 3 entri (Nadia Farhana, Eddy, Korn)
    Senshi Burog√Ą : 4 entri (Cheida, Lokman, Papa Blogger, Emma)

    BalasPadam
  15. erk....tumpang tnya.. ni game btol2 ke..??

    BalasPadam
  16. DUEX? mcm nama game je? wah untunglah dpt perfume. haha :p

    BalasPadam
  17. blur mase baca entri ni..
    pastu terjah blog awie baru la faham sikit2..

    ape2 pun gud luck!!

    BalasPadam
  18. len kali bila jumpa hang #kalaujumpa aku nak tenung hang lelama. biaq hang malu. haha ok beranikah aku? errr

    BalasPadam
  19. good la ye Korn, untunglah hobi suka main dengan kucing. bukan semua orang suka dengan kucing :)

    BalasPadam
  20. gempak giler nama game tuh..hahah anyway may have a luck then korn :)

    BalasPadam
  21. kalau haz lak mmg suka ckp sambil pandg mte org tu. hihi

    BalasPadam
  22. mcm syok je korn ..rugi xjoin ni..hoho..ape2 slmt berjuang di medan perang..semoga misi tercapai okey :P

    BalasPadam
  23. ceittt! wa dah highlight 8.454 kali....

    BalasPadam

Ini blog Encik Korn...
Korn cakap, terima kaseh sebab sudi komen blog die...
Dan Korn cakap nanti bila die on9, die approvekan komen anda...